עוגת בראץ מצויירת

עוגת בראץ מצויירת

הנה זה מה שיצא
.

מרי-לו

New member
מדהים!!!

אפשר כמה שאלות?
ראשית הייתי שמחה לדעת אם צובעת עם רויאל או בצורה אחרת? ואם בצורה אחרת אז איך? קו התפר של העוגה (הורדים בתחתית) עשויים בבצק סוכר? ואם כן האם את מוסיפה איזשהו חומר או רק בצק סוכר? כנ"ל גם לגבי הסרט הצהוב עם הכיתוב. ושאלה אחרונה - את קוי המתאר את עושה עם טוש אכיל או בצורה שונה? רגע בעצם עוד שאלונת
- הבנתי שאחרי שמעתיקים את הציור על נייר אפיה עם עיפרון B6 והופכים אותו על העוגה מעבירים מטלית לחה או משהו דומה... נכון? ואם כן אם תוכלי להסביר לי על זה קצת יותר... תודה רבה! וסליחה על כמות השאלות

טלולה1

New member
../images/Emo8.gifזוכרת אותך מפורום אחר

את מוכשרת בטירוף העוגות שלך עשו לי חשק ענק להתחיל ולהכין עוגות מפוסלות מחכה רק לסיבה למסיבה

מרי-לו

New member
לא. זה עוד בטרם הכרתי

מה זה קרם חמאה ומה זה בצק סוכר וכד' זאת עוגה שמצופה בקרם משמנת מתוקה ואיסטנט פודינג ועליה מפוזר קוקוס צבוע בצהוב... החץ של המורדים עשוי מסוכריות שוקולד קטנות...

תודה, קצת תשובות

הצביעה לא נעשתה בטכניקת הרואייל אלא צבעי מאכל ומכחולים. הוורדים עשויים בצק סוכר ללא CMC גם לסרט אין צורך. כן קווי המתאר נעשים עם טוש צבע מאכל. את המטלית הלחה מעבירים בעדינות על פני העוגה לפני שהופכים את נייר הפרגמט המצוייר על העוגה(יש במאמרים הסבר מעולה)
.

carmits

New member
שאלה לגילגולית...

אולי את יכולה להסביר קצת על טכניקת הצביעה של הצבעי מאכל ומכחולים. אני מכירה רק את הצביעה בשיטת הרויאל, ומוצאת חן בעיניי השיטה שלך. במה מוהלים את צבעי המאכל? וקצת הסבר יותר מפורט... תודה רבה.

יש מאמר מפורט במאמרים על

הטכניקה, בגדול טכניקה מאד פשוטה ,קווי קונטור עם טוש מאכל שחור וצביעה עם צבעי מאכל מהולים במים.

שירי ל

New member
יפהפיה! ../images/Emo99.gif

העוגות שאת עושה פשוט מדהימות! את מוכשרת בטירוף!

dafdaf

New member
נותרתי פעורת פה ../images/Emo2.gif

גילגולית, זה פשוט מדהים, כל הכבוד לך

Nיכל

New member
היא כבר לא מפתיעה אותי, רק מדהימה

כלכבוד גילגולית

למעלה