ראשית הייתי שמחה לדעת אם צובעת עם רויאל או בצורה אחרת? ואם בצורה אחרת אז איך? קו התפר של העוגה (הורדים בתחתית) עשויים בבצק סוכר? ואם כן האם את מוסיפה איזשהו חומר או רק בצק סוכר? כנ"ל גם לגבי הסרט הצהוב עם הכיתוב. ושאלה אחרונה - את קוי המתאר את עושה עם טוש אכיל או בצורה שונה? רגע בעצם עוד שאלונת
- הבנתי שאחרי שמעתיקים את הציור על נייר אפיה עם עיפרון B6 והופכים אותו על העוגה מעבירים מטלית לחה או משהו דומה... נכון? ואם כן אם תוכלי להסביר לי על זה קצת יותר... תודה רבה! וסליחה על כמות השאלות
מה זה קרם חמאה ומה זה בצק סוכר וכד' זאת עוגה שמצופה בקרם משמנת מתוקה ואיסטנט פודינג ועליה מפוזר קוקוס צבוע בצהוב... החץ של המורדים עשוי מסוכריות שוקולד קטנות...
הצביעה לא נעשתה בטכניקת הרואייל אלא צבעי מאכל ומכחולים. הוורדים עשויים בצק סוכר ללא CMC גם לסרט אין צורך. כן קווי המתאר נעשים עם טוש צבע מאכל. את המטלית הלחה מעבירים בעדינות על פני העוגה לפני שהופכים את נייר הפרגמט המצוייר על העוגה(יש במאמרים הסבר מעולה)
אולי את יכולה להסביר קצת על טכניקת הצביעה של הצבעי מאכל ומכחולים. אני מכירה רק את הצביעה בשיטת הרויאל, ומוצאת חן בעיניי השיטה שלך. במה מוהלים את צבעי המאכל? וקצת הסבר יותר מפורט... תודה רבה.