עוגי

icודליה

New member
אממ

בפורומים אחרים יש כזה דבר שיש אנשים שמועילים לפורום, מוסיפים, עוזרים, אז המנהל מסמן את השם שלהם כך שהבן אדם שהוא מסמן כותב הודעה, הניק שלו כתוב באדום.

nirte

New member
זה בעצם מומחה...

אני לא חושב שיש פה צורך במומחים.

אודליוש!!!! אני כל כך מתגעגעת אליך

מה קורה? איך בישראל? אני מקווה שאת לא תכעסי אבל אני שמתי את התמונה ששמת בכרטיס האישי שלך כbackround במחשב שלנו את יודעת למה אני מתכוונת? אני לא מאמינה שכבר שכחתי קצת (נו טוב, אולי הרבה) עברית כמעט כל הבנות בבית הספר שלי סנוביות או מגעילות ומוזרות ואני כל כך מתגעגעת אליך, יש בת אחת שממש מגעילה אלי אבל מתנהגת כמו חברה שלי, ואז פתאום היא מתחילה להתעלם ממני, אני כל כך מתגעגעת!!!!!!!!!!

icודליה

New member
../images/Emo99.gifנשמה שליייייייייייי../images/Emo14.gif

אני לא ממש כועסת, למרות שאני לא ממש חושבת שזו תמונה טובה את יודעת.. אבל איך אומרים? הכל עיניין של טעם.. נראה אותך אחרי גשם שוטף...
אני נורא מצטערת בשבילך על הסנוביות. נו באמת! לכל מקום שנלך הם יהיו תקועות שם?! לא נורא.. זה טבעי.. מה לעשות שאת בארץ שמדוברת בה שפה אחרת ותשכחי.. אל תדאגי, את תזכרי ה-כ-ל ג'עלולה
תתעלמי מכל השרצים שקוראות לעצמן חברות שלך - אם הם מתעלמות, ופוגעות.. הן בדיוק ההפך מחברות!
נעמה.. אני ממש מתגעגעת אליך, אני לא יכולה לחכות כבר שתחזרי. מקווה שאת נהנית מהצמיד ומהשרשרת ששלחתי לך.
אם את רוצה לדעת איך עוברים עלי הימים, את מוזמנת בברכה, להיכנס לבלוג שלי, שהוא מעין יומן באינטרנט, ולהגיב, ואת יכולה לקבל הודעה במייל כל פעם שאני מעדכנת, כך תמיד נוכל לשמור על קשר הנה הכתובת: blog.tapuz.co.il/MyLifeStory כנראה אף פעם לא ימאס לי לפרסם את הבלוג המקסים שלי!
נ.ב בסוכות יש יומולדת לפיליפ!!!
אני גם אכתוב את זה מן הסתם בבלוג, וגם פה, אבל אני מקווה שתחגגי איתו, במלוא שנה שלמה שהוא איתי!!

rAmikube

New member
אין צורך...

אף אחד לא פה פסיכולוג או פסיכיאטר או רופא מומחה לרפואה גניקולוגית. פשוט אין צורך בדבר כזה כאן. כשיהיה לך תואר שני - תודיעי. סיכמנו? בכל אופן, מה רע? כולם פה שחורים...קצת שיוויון!

האמת היא שלא .....

אדום מסמל מומחה בפורום .... כמו שבפורום אקטואליה עיתונעים מסומנים באדום ... בפורום אין אף אחד שעשה תואר ב"מה תלמידים עושים באחרי הצלצול...
אני נגד שגולש אחד מסומן באדום ואחר ברגיל ... אם מישהו באמת תורם המון המון רואים את זה גם בלי האדום ....

icודליה

New member
../images/Emo7.gif

למה להתנפל רק שאלתי..... ולמה לא זה ממש נחמד. ד"א בקשר לשינוי השם של הפורום ל"החופש הגדול"... החופש הגדול זה גם סוג של אחרי הצלצול...

Mr Invisibilety

New member
מצתער?!

עוגי אתה מצתער?!?! (מ - צ - ת - ע - ר) אני לא חושב.... אם כבר, מיצטער... יותר טוב...

למעלה