עוגית חלל

קוקימאן

New member
עוגית חלל

אני נוסעת להולנד ואני רוצה לנסות עוגית חלל (SPACE COOKIE) זה כזה גראס שאוכלים... מישהו יודע אם זה אסור ? האם זה עושה נזק לסיאפניקים?

b e c k y

New member
פשששש בשביל זה לנסוע עד להולנד?

את יכולה לקבל עוגיות כאלה גם בתל אביב (וגם בחיפה ובבאר שבע
) הויכוח על מידת הנזק בחשיש הוא ארוך ומעייף וגם חסר תועלת כי אף אחד לא משכנע ולא משתכנע. לכן אני אענה לך תכלס. עוגות או עוגיות עם חשיש כוללות בתוכן מינון גבוה בהרבה מזה שיש בסיגריה. אם את לא נוהגת לעשן "סיגריות ירוקות" אני לא ממליצה לך על העוגיות כהתנסות ראשונה עם החומר. הייתי "ממליצה" להתחיל עם מריחואנה (סיגריה) ולראות איך זה משפיע עליך. אם תרגישי קשיים בנשימה אל תעברי הלאה. לחשיש יש השפעה יותר גדולה על הגוף מאשר למריחואנה. ובטח ובטח שאל תיגעי בעוגיות. בכל אופן שיהיה לך טיול נעים ונחמד בהולנד.

קוקימאן

New member
לא חשיש!!

אני רוצה לאכול גראס ולא לעשן שם יש שם עוגיות שנותנים עם גראס... ניסית פעם את?

מצופלח

New member
סיפור קצר

ידידה טובה מאוד שלי אכלה ספייס קוקי... להגיד 'ת אמת, האכילו אותה בזה, היא לא כ"כ ידעה
בקיצר, זו לא הייתה חוויה טובה בשבילה... הקיעה והייתה במן נפילת מתח במשך כמה ימים... לא חוויה טובה... גראס זה סתם איכסה... לא עושה שומדבר מיוחד בפעם הראשונה... לפחות מחוויה אישית - שקרתה בטעות כשעישנתי מנרגילה תמימה למראה... אישית, אני לא ממליץ בכלל לנסות, אבל זו זכותך המלאה (רק אל תלכי ללשכת גיוס חצי שנה אחרי...
) אפרופו לשכת גיוס, מגייסים חולי CF לצבא?

jasmine38

New member
אם כבר עוגיות שאסור............

אפשר עוגיות שוקולד
. שגם אותם לא מומלץ לטעום. אולי בצרוף קולה. (מספרים שבקולה יש קוקאין)

למעלה