עוגיפלצת

עוגיפלצת../images/Emo11.gif../images/Emo70.gif

עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת עוגיפלצת קקקיייייששקשתאאאאא זה שמי! ואנ יודעת שאתם יודעים שאני חושב שאתם חושבים שאני יודע שאתם יודעים שאני יודע ש... אם אתם חושבים שאני חושב שאין לי על מה לחשוב, החשיבה שלכם חשובה, כי חשיבות המחשבה החשובה, חשובה לא פחות מהתת מודע שלי

HaMsTeR

New member
מומין אבא

מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא מומין אבא איך אני?

בשעה הזו, ביום הזה, את כותבת ככה?

אני בד"כ עסוקה בהכנות להכי גאים שיש..
איזה חמוד טד שמידט (חיחי) היה היום!!
מוזנח כזה ומסריח...^_^ אה כן, והתחלתי לשנוא את בראין. מה קורה לי?! אני מעדיפה את טד על בריאן?!?!
טוב טד אמנם פטתי מטומטם ולא הכי מושך, אבל יש לו לב טוב... ובריאן הוא בדיוק ההיפך
למה אין עדיין פורום לסידרה הזאת? למה? למה!?! יעעעהה קבלו כמה שטויות שהכנתי הלילה. כל הלילה. נתקפתי בקדחת הרהיטים... התחלתי לצייר מלא רהיטים..o_O (טוב נו רק שניים... אבל לוקח שנים להכין אותם)
קבלו

יעעעעעעעעעההה

when the flowers go asleep ´till the morning comes I dream about.. you baby, you! I´m talking about you talking about-about youuuuu... יעעה בטח יש לי מלא טעויות... אבל נדבקתי לשיר הזה! הוא יפההההה וחביב! אבל.. הוא קצר מדי..!!!
ואגב זו כל הפלטה של הפאלאס בקובץ הזה
, פעמיים (למטה זה בהיפוך צבעים)

רק כדי שקיבתי לא תלקה בכיב...

את חולתתתתתתת נפשששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!! מדהיממממממממממממממממממממממממממממממממממממם!!!!!!!!!!!!!! ושקיבתך תלקה באדמומיות!!!!!!!!!!! חחח איזה קרועה אני הרגע המצאתי את זה

ChocolateGirl

New member
הכל מדהים!!!

ברהיטים- יש בדיוק הצללה מתאימה (ומדהימה
) הדוליז ממש מהממות!!!!!! אהבתי את השיער!!! ואהבתי את איך שעשית את זה שבביס סנובי לחלוטין היא סתם פשוטה עם היד בכיס...
את פשוט מוכשרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dracos Love

New member
ואת מכוערת!../images/Emo68.gif ../images/Emo108.gif

לא סתם סליחה מותק
סביגל יא מוחשרת אינ רוצא ליות קמוח!!!!!!!!!

בריאאאאאאאאן!!!

בריאה הכי חמוד.
למרות שהוא מניאק... ואיך קוראים לבלונדיני? הוא גם חמוד.
הרהיטים ממש יפים! וגם הדוליז!

:) תודה

ובריאן.. אח, אח, בריאן הזה. בהתחלה (בעונה הראשונה וכו´) הוא סתם היה כזה סנוב, טיפה חושב תעצמו וכל זה - אבל זה היה מוצדק
הוא הבנאדם הכי עשיר, חכם, מצליח, חתיך, ופשוט... יש הרבה מה ללמוד מכל מה שהוא אומר. הוא כזה שיודע על מה הוא מדבר, בכל עניין. אבל לאחרונה הוא נהיה ממש רשע ועוקצני..
נראה לי שהוא התחיל להיות ממורמר בפרק האחרון של העונה הקודמת, כשהוא התבאס מזה שהוא מתחיל להזדקן... ועכשיו אני לא סובלת אותו!!
תישרף, בריאן!!!!!!!
אוף איך כולם מצליחים להמשיך לאהוב אותו (בסדרה)? איךךך? איך הוא רשע לכולם והם עדיין סובלים להיות בחברתו! ובעיקר מייקל..

למעלה