מה יהיה?????. עוגיית המזל שלך אומרת העתיד בזוגיות מאיר פנים, צא לבלות ולהכיר אנשים חדשים
ר ראאבק New member 25/10/06 #18 ../images/Emo203.gifמה יהיה?????. עוגיית המזל שלך אומרת העתיד בזוגיות מאיר פנים, צא לבלות ולהכיר אנשים חדשים
../images/Emo203.gifמה יהיה?????. עוגיית המזל שלך אומרת העתיד בזוגיות מאיר פנים, צא לבלות ולהכיר אנשים חדשים
ש ש ח ף המקורית New member 25/10/06 #17 סורי אני פשוט רעבה...../images/Emo3.gif "תהנה מהשינויים העכשווים של חייך"
S soofgania New member 25/10/06 #19 שחףף פחדתי שתגמרי לי אז... אהבה חדשה תגיע בקרוב, עליך לעשות פעולות כדאי שהיא תגיע מהר יותר וואאוו לאיזה ארץ עלי לטוס
שחףף פחדתי שתגמרי לי אז... אהבה חדשה תגיע בקרוב, עליך לעשות פעולות כדאי שהיא תגיע מהר יותר וואאוו לאיזה ארץ עלי לטוס
א א פ ו ל ו ן New member 25/10/06 #24 אוף אני בבעיה "לך עם הלב ולא עם הראש בהחלטה חשובה שעומדת על הפרק בחייך האישיים". ככה גמרו לי על הדיאטה?
אוף אני בבעיה "לך עם הלב ולא עם הראש בהחלטה חשובה שעומדת על הפרק בחייך האישיים". ככה גמרו לי על הדיאטה?
ל ל ו ט ו ס י ת New member 25/10/06 #25 מה זה? "ימים קשים לפניך, צא לחיפוש את הנפש התאומה שלך בעולם ". מאיפה אני אביא עכשיו כסף לכרטיס טיסה סביב העולם?? נפש תאומה, אם אתה רואה את ההודעה הזאת. אנא צור קשר במסרים.
מה זה? "ימים קשים לפניך, צא לחיפוש את הנפש התאומה שלך בעולם ". מאיפה אני אביא עכשיו כסף לכרטיס טיסה סביב העולם?? נפש תאומה, אם אתה רואה את ההודעה הזאת. אנא צור קשר במסרים.
ה החופף של משה New member 25/10/06 #26 ../images/Emo12.gifלחצתי על העוגיה יצא לי לאפה..... פתחתי את הלאפה..היה כתוב שם..תוסיף עמבה.. אין מספיק עמבה.. מה זה אומר ??????????
../images/Emo12.gifלחצתי על העוגיה יצא לי לאפה..... פתחתי את הלאפה..היה כתוב שם..תוסיף עמבה.. אין מספיק עמבה.. מה זה אומר ??????????
M motitor New member 25/10/06 #27 ספוגי תודה../images/Emo189.gif והיום "נשמות קודמות שלך גורמות לבלבול בתקופה הקרובה, זה יעבור בתוך מספר חודשים " בגלל זה קשה לי בפסיכו'
ספוגי תודה../images/Emo189.gif והיום "נשמות קודמות שלך גורמות לבלבול בתקופה הקרובה, זה יעבור בתוך מספר חודשים " בגלל זה קשה לי בפסיכו'
ר ראאבק New member 26/10/06 #35 זהו לא פותח יותר . עוגיית המזל שלך אומרת אתה תמצא את עצמך במצב בו תקבל כבוד גדול מהסביבה .