עוגיות

veredvered

New member
עוגיות

רוצה להביא לחבר מחר לבסיס קופסא עם כל מיני עוגיות. מה אתם ממליצים? מתכון לבראוניז טוב יש לי, ועוגיות שוקולד צ'יפס נפסלות. זרקו רעיונות+מתכונים
 
עוגיות שומשום מתוקות

נשמרות נהדר. נטבלות נהדר בתה. מצרכים: 1 מרגרינה בטמפ' החדר 1 כוס שמן 1 כוס מים 2 ביצים 3/4 1 כוס סוכר 1/2 1 חב' א.אפיה קנמון (אני לא מוסיפה) 1 ק"ג קמח (פחות או יותר) אופן ההכנה: 1. לשים את כל החומרים (חוץ מהקמח) ביחד. את הקמח להוסיף בהדרגה. מניחים 1/2 שעה, רצוי במקרר. 2. קורצים כדורים קטנטנים, מכל עיגול עושים נחש וסוגרים לעיגול. מניחים בתבנית מקומחת. 3. טורפים ביצה, ומורחים עם האצבע בעדינות כל עוגיה. מפזרים מלמעלה הרבה שומשום. 4. אופים בחום בינוני (180) 10-15 דקות. הערות: חצי כמות מספיקה ל 90 עוגיות בערך.
 

חנהפ

Active member
עוגיות :

מתכון: עוגיות חמאה של רובנס רכיבים: 300 גר´ חמאה כוס וחצי סוכר 2 חלמונים 4 כוסות קמח מנופה תוספות: אגוזים (לא משנה הסוג) מגוררים שוקולד מגורר צימוקי פירות יער צימוקים פצפוצי מרשמלו וכו´ אופן הכנה: במעבד חמאה חתוכה לקוביות סוכר וחלמונים למספר דקות להפסיק את פעולת המעבד להוסיף את הקמח לעבד רק עד לקבלת בצק חלק ואחיד כאן באים התוספות שרוצים מוסיפים לבצק לשים מעט מגלגלים גליל על נייר פרגמנט מקפיאים 15-20 דקות מוציאים פורסים מסדרים במרווחים של 1 סמ´ זה מזה אופים בחום בינוני עד לקבלת גוון זהוב או שבכלל ניתן לאפות אותן ללא שום תוספת הערות: מקור המתכון: רובנס הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2 מתכון: עוגיות שוקו פקאן רכיבים: 1 כוס קמח, ½ כפית אבקת אפיה, ½ כפית מלח, 150 גר' שוקולד מריר, 100 גר' מרגרינה רכה, 1 כוס סוכר, ½ 1 כפיות תמצית וניל, 2 ביצים, 150 גר' אגוזי פקאן קצוצים (בערך כוס) – ניתן להכניס ½ כוס אגוזים ו- ½ כוס צימוקים או לחילופין בשוקולד צ'יפס. אופן הכנה: מחממים תנור לחום בינוני – גבוה (190 מעלות), שמים בקערה את הקמח, אבקת אפיה ומלח ומערבבים. ממיסים את השוקולד. בקערה נפרדת מקציפים: מרגרינה, סוכר ותמצית וניל. מוסיפים להקצפה את השוקולד המומס, את הביצים ומקציפים לתערובת אחידה. מוסיפים בהדרגה את תערובת הקמח, בבחישה ידנית להוסיף את האגוזים. בעזרת 2 כפות לסדר את התערובת כך שבין כל עוגיה יהיה מרחק של 5 ס"מ בתבנית משומנת. לאפות 10-12 דקות. לתת לעוגיות זמן להתקרר ורק אח"כ מוציאים מהתבנית – אחרת הן נשברות. הערות: מדהימות בטעמן מקור המתכון: לא ידוע הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2 מתכון: עוגיות שושנים של fairy רכיבים: לבצק: 350 גר´ קמח פותח 1 חבילה גולד בנד 3 חלמונים 1 שמנת חמוצה 2 כפות סוכר למלית: 3 חלבונים 1 פודינג וניל אינסטנט ½ - ¾ כוס סוכר שקית סוכר וניל אופן הכנה: מערבבים את חומרי הבצק לבצק אחיד. עוטפים בניילון ומצננים במקרר לשעתיים או ללילה (אני תמיד דוחפת למקפיא עד למרקם המתאים). מחממים תנור לחום בינוני. מחלקים הבצק לשלושה חלקים ומרדדים כל חלק לעלה. מקציפים החלבונים עם הסוכר בהדרגה. מערבבים את הפודינג פנימה בתנועות עטיפה. מורחים כל עלה במלית ומגלגלים לרולדה. חותכים לפרוסות בעובי 2 ס"מ בסכין חדה. אופים בחום בינוני 30-40 דקות בתבנית משומנת. הערות: הכמות מספיקה לשתי תבניות תנור סטנדרטיות. את שאריות השוקולד מציפוי עוגיות החול מרחתי באחת הרולדות תחת המרנג והתקבלו שושני שיש טעימות מקור המתכון: fairy_mi, אמא הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2 מתכון: עוגיות דבש רכיבים: 3 כוסות קמח 1 מרגרינה 3 כפות דבש 2 חלמונים 1/2 כוס סוכר 1/2 כפית סודה לשתיה 1 כפית ציפורן אופן הכנה: להכין בצק, כדאי לקרר לילה ליצור כדורים קטנים ולאפות 170 מעלות 15 דקות הערות: מקור המתכון: אמא שלי הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
 
למעלה