עוגיות מקושטות

tsoff

New member
זילוף בשקיות אוכל רגילות

מילאתי אותן ברוייאל וקשרתי חתכתי את השפיץ קטן והילדים היו בסדר גמור עם זה

pamelab

New member
אפשר מיקום מדוייק יותר של החנות

רעננה אחוזה יש מספר? או לי מה?

דלית 3

New member
אחוזה 110בפסאז' בין בורוכוב ואליעזר

יפה, ליד בנק פועלים וניו פארם. יש עוד סניפים בב"ש, אשדוד, ראשל"צ, נתניה, ר"ג, פ"ת, בני ברק, רחובות, בית שמש ו-3 בירושלים.

חייבים תבניות ומקלות מיוחדים?

אני פשוט עשיתי עוגיות בצורות שונות (עם חותכנים מתבליני הכפר וחותכנים של הילדים מבצק המשחק) ותקעתי לפני האפיה שיפוד עץ בקצה. אח"כ קישטתי והנה התוצאה (בתמונה עוגיה ללא מקל).

שרון123

New member
ניראה לי שעשית את הדבר הנכון

אני די מאוכזבת מהתבנית והמקלות. ניסיתי אתמול בערב, די קשה להפריד את העוגיות מהתבנית(למרות שימון + קימוח), המקלות חד פעמיים למרות שכתוב עליהם שהם רב פעמיים, והם גם די יקרים. מכיוון שלא היה זמן להכניס את אותה התבנית לאפיה כל כך הרבה פעמים, הכנו גם מגשים, עם עוגיות שנחתכו בחותכנים הרגילים, וזה היה אחלה. הכנו בבת אחת כמות גדולה, הם ניפרדו בצ'יק מנייר האפיה, ולכן גם התקררו מהר, והיה אפשר לקשט אותם קודם. כתבו כאן כמה פעמים שהשימוש בשיפוד עץ לא מומלץ, כי עלולים להישאר סיבים של העץ, אבל ניראה לי שזה לא כזה קריטי. שירלי
יצא לך מקסים. איך צבעת את העוגיה? בזילוף?

זילפתי רויאל עם קונוס מנייר פרגמנט

אבל האמת שזה המון המון עבודה ואני שונאת לעבוד עם הקונוסים האלה... מה שכן, רעיון המזרקים נראה לי אדיר!!!

שרון123

New member
../images/Emo45.gifגם לי

אבל אתמול עשינו סתם עם הידיים, כי לא הייתי בטוחה שהבנות יצליחו לעבוד עם המזרקים. אולי בפעם הבאה....

tsoff

New member
אני תקעתי את השיפוד

מיד כשהוצאתי את העוגיה מהתנור לא היה צריך לאפות את המקלות, נכנסו בקלות בשלב שהעוגיה עוד רכה לפני שהיא מתקשה יוצא מצויין

למעלה