עוגיות מקושטות

שרון123

New member
עוגיות מקושטות

קניתי תבנית ומקלות. מי יכול להדריך אותי איך להכין עוגיות מקושטות? אשמח גם למתכון מתאים. האם עוטפים את כל העוגיה בבצק סוכר, או רק צד אחד שלה? צובעים ברויאל, או בעזרת מכחול?

Nיכל

New member
אופים את העוגיות בתבנית עם מקל

מקררים, מחלצים וצובעים עם רויאל אין בצק סוכר בעסק הזה. עוגיות בצק פריך הכי פשוטות שיש

שרון123

New member
כשראיתי את התמונות

הייתי בטוחה שיש בצק סוכר מתחת לרויאל... תודה על התיקון

קישור להסבר על הכנת עוגיות

הי טל העלתה כאן לפני כמה זמן תמונות על טכניקות שונות להכנת עוגיות מקושטות הנה הקישור

שרון123

New member
תודה רבה.../images/Emo20.gif

האם אפשר לעבוד עם רויאל גם במכחול ולא בזילוף? הכוונה היא לעבוד עם הילדות, ולא ניראה לי שזילוף בא בחשבון. בכל מיקרה אשמח למתכון מנצח. אף פעם לא הכנתי עוגיות

Nיכל

New member
לא הייתי הולכת על מכחול, כפיות,

אצבעות, סכינים לא חדים, מכחולי דבק

שרון123

New member
מה זה מכחולי דבק?

המון תודה מיכל על התשובות
למה לא מיכחולים?

gtali

New member
אפשר גם להשתמש בבקבוקים מיוחדים

שמשתמשים בהם למילוי ממתקים אבל זה מאוד נוח לילדים להחזיק. רצ"ב קישור להסבר.

net the jet

New member
רעיון לזילוף של רויאל עם ילדים

אני משתמשת במזרק. צריך רויאל יחסית סמיך, אבל זה מאד נוח לילדים ( גם לי
) . הנה דוגמא לעוגיות שקישטנו עם מזרק.

שרון123

New member
../images/Emo12.gifמקסים

לרעיון הזה חיכיתי
תודה רבה
זה יעזור לי גם לזילוף הרגיל, אני שונאת את העבודה עם הקונוסים.

net the jet

New member
תודה...אני גם שונאת שקיות זילוף

מחכה שימציאו מזרקים עם ראשים ( פתח ) בגדלים שונים. כרגע כולם אותו גודל בשביל המחט ( כמובן שאני מזליפה בלי מחט.. ) אז להזלפות דקיקות זה לא עובד, לצערי. ממש לא מבינה איך לא חשבו על פיתוח של מוצר כזה בעולם הקומדיטוריה.

MEN M

New member
ממש יפה

מקנא, רוצה גם להכין. אפשר מתכון לעוגיות?

net the jet

New member
בבקשה, עוגיות סוכר של מרתה סטיוארט

4 כוסות קמח חצי כפית מלח כפית אבקת אפיה 200 גר חמאה 2 כוסות סןכר 2 ביצים 1 כפית תמצית וניל לערבב חמאה עם סוכר, להוסיף ביצים. אח"כ את השאר בהדרגה. לקרר בצק לפחות חצי שעה. לרדד ולקרוץ צורות.לאפות עד שמזהיב טיפה ( לא לתת להן להזהיב מדי ) הערות שלי- בפעם הראשונה קרצתי דקות מדי והן נשברו תחת העומס של הרויאל והיה קשה לעבוד איתן. אז שיהיו איזה 4\3 ס"מ בעובי.... הבצק מאד פריך ומתפורר, אבל אל יאוש-ללוש ! זה מה שהופך אותן לכל כך טעימות. באשר לטעם עם הרויאל....זה כבר משהו אחר. הילדים אוהבים, אני ממש לא ! ( מעדיפה בלי קישוטים ! )

מעולה! איזה רעיון! איך לא חשבתי על

זה??? ווד בבית שמלא מזרקים עוד מתקופת טיפולי הפוריות ומהעובדה שהילדים כל הזמן חולים בחורף ומקבלים תרופות... ואני כל-כך שונאת לעבוד עם הקונוסים..... מעולה!!!!!

דלית 3

New member
שאלות והמלצה לתושבות איזור רעננה

האם יש לכן מתכון טוב לעוגיות כשרות לפסח שיכולות להיות בסיס לקישוט? קניתי תבנית ומקלות לבנים במר' קייק - אופים את העוגיות עם המקלות? זה נראה לי פלסטיק וחשבתי שהן רק לעוגיות קרות. בביג דיל ברעננה (רחוב אחוזה) יש תבניות של ווילטון לעוגיות (פלסטיק ליציקות שוקולד) ב-7.90 ש"ח. אותה תבנית במר קייק עולה 16! יש 3 דוגמאות ואולי יהיו עוד - זו חנות של סטוקים אז כל פעם יש הפתעה אחרת. קניתי את הספרון האחרון שהיה שם של יצירת ממתקים (גם ווילטון) ב-4.90 במקום 29 בחנויות האחרות.

מצטרפת להמלצה של דלית ../images/Emo45.gif

ביג דיל זו רשת חנויות והרבה פעמים אפשר למצוא שם דברים של וילטון . גם אני קניתי שם את התבניות לשוקולד ואת הספרון של הממתקים (שרוני אם את רוצה עותק תשרקי כי יש לי שניים)

למעלה