עוגיות ממולאות

עוגיות ממולאות

מכירים את בצק הרולדות שאפשר למלא בכל מני דברים כגון תמרים ריבות, שוקולד וכו',,, אני צריכה כזה מתכון אם יש לכן והכי חשוב שיהיה פרווה מי יכולה לעזור לי , תודה יקרות

מיכל63

New member
עוגיות תמרים

המתכון הזה מעולה מקווה שיעזור לך
עוגיות תמרים של אמא שלי / r66 (מפורום מתכונים) המצרכים: ======== 1 כוס שמן 1 כוס מים 1 מרגרינה רכה 2 אב´ אפיה 1/2 כוס סוכר 1 ק"ג קמח ממרח תמרים קינמון (לא חובה) ההכנה: ====== ללוש לבצק רך ולהשהות במקרר, לפחות חצי שעה. לחלק את הבצק לארבע. לשטח כל חלק לעלה ולמרוח ממרח תמרים. לגלגל, לחתוך לעוגיות של 1.5 ס"מ כ"א. להניח בתבנית משומנת. לאפות בחום בינוני/גבוה עד שישחים. לקרר היטב ולטבול (להטביע) באבקת סוכר. בהצלחה הפעם הכנתי לפי רעיון של מאיה, לא חתכתי לפני האפייה הנחתי את הרולדות שלמות ורק סימנתי חריצים חוסך זמן ,תבנית אפייה ועצבים...(הפרוסות תמיד נופלות לי כמו דומינו...) מיכל63

ש ר ו ן2

New member
בבקשה:../images/Emo39.gif

עוגיות ממולאות לבצק: 3 כוסות קמח + שקית א. אפיה 200 גר' חמאה או מרגרינה ½ כוס סוכר 1 ביצה 1 כפית תמצית וניל מערבבים את כל החומרים ולשים לבצק חלק , מחלקים אותו ל 3 כדורים שווים ומקררים כשעה במקרר. 3 כפות קקאו + 6 כפות סוכר – מערבבים בצלוחית שוקולד צ'יפס (לא חובה) מרדדים כל כדור בצק על משטח מקומח מעט לעלה ומורחים עליו מרגרינה מומסת ומעליה מפזרים בנדיבות קקאו מעורבב עם סוכר . מפזרים אגוזים קצוצים ושוקולד צ'יפס (לא חייב) מגלגלים לרולדה ומהדקים את הקצוות. מברישים בביצה וזורים מעל שומשום (אם אוהבים) פורסים את הרולדה לעוגיות אפשר כמובן למלא במילויים שונים ככל העולה על רוחך. אופים בחום בינוני-גבוה 200 מעלות כ 20 דק' או עד שהעוגיות מזהיבות.

עוגיות ממולאות- מתכון פשוט וקל

הבצק: 1 מרגרינה רגילה 1 ח' קמח תופח (350 גר') 1 כוס מיץ תפוזים. ללוש היטב לבצק אחיד וגמיש, לחלק ל-4 כל חלק לרדד דק, למרות במלית שאת רוצה לגלגל לרולדה, להניח רולדות בתבנית ולפני האפיה לחתוך אותן עד החצי, לא עד הסוף (לחתוך לפרוסות בעובי כ2 ס"מ) לאפות בחום בינוני עד שמזהיב, כשמוציאים מהתנור להשלים את החיתוך ולפזר א. סוכר. בהצלחה

pirge

New member
שושי כתוב 4. אני מכינה לפעמים רק

3 רולדות. תלוי במילוי . אפשר מהבצק במיץ להכין מילויים מלוחים ומתוקים. זה בצק פרווה טוב למלית בשר\כבד וכו'......

למעלה