קודם כל הרבה מזל טוב לאחותך, שנית יבורכו ידיך על כל מעשה ידך, שלישית לאחר שתנוח מכל העבודה מצפים למתכונים, ואם תוכל לתת הסבר מדוייק לדוגמא של המספן, שבת שלוםםם
גרמו להצפה בתיבת הדואר שלי. קיבלתי מכאן ומפורומים שכנים מעל 100 תגובות!!! איזה כייף
בכלל לא ידעתי שאני כזה מוכשר (חיחיחיחי.....) איזה מחמאות וברכות ומצגת מהפורום הזה אז תודה רבה רבה
אני אכתוב את המתכונים ויש עוד הרבה עוגיות של המרוקאים שעשיתי ולא שיגרתי תמונה אני אצרף גם מתכונים שלהם כגון שבקיה - עוגיות בוטנים - רשתיות סומסום - עוגיות רחת לוקום בצבעים העוגיות שהכי היה ביקוש למתכון ולאופן ההכנה היו המספאן אז אני מבטיח שאכתוב כאן איך עושים אותם (זה כל כך פשוט) בינתיים שבת שלום ותודה על הפירגון
העוגיות שהכנת מתחרות בעוגיות של סבתא מרוקאית למודת ניסיון , והמספן מזכיר לי את זה שסבתא שלי הייתה מכינה מעבר לזה אין מילים , אתה לא רק חמוד אתה גם מוכשר
את כל התפארת הזו? וכמה עוזרים הצטרכת, לבד זה מאוד קשה, לחינה של הבת שלי התחלתי חודש מראש, לפחות ב8 סוגי ריבות, וקילוף שקדים, וכל מיני הכנות שאותם יכולתי להכין מראש, כל הכבוד לך, הכינוי הולם אותך
אחותי הגדולה מאוד רצתה ללמוד אז היא היתה הסו שפית שלי כל הזמן אמרה "יוווו" איזה יופי" עבדנו בעיקר בלילות אני היא והגשם המטפטף יחד עם השקט בלי הפרעות טלפונים וכו....
מהאמא היקרה והמדהימה שלי היא היתה לוקחת ביד את החומרים ואני אומר לה "עצרי" ומודד כמויות את העוגיות ואת כל התבשילים הנהדרים למדתי ממנה היא אלופה בבצקים בשרים ותבשילי קדרה - מעבר לזה לקחתי סדנאות וקורסים יש לי תעודת קונדיטור למדתי יחד עם מיקי שמו שגם הוא חיפאי, למדתי גם עיצוב בבצק סוכר, מאכלי עמים, שוקולד, לחם, ועוד את המתכונים אני אשגר לכאן אני יודע שכולם מחכים אני מבטיח שאני ילמד הככככככל ואתם תראו שזה מה זה פשוט להכנה ואפשרי ב 3 ימים להספיק המון כשהמתכונים טוביםם ולא מתעסקים בעיקובים של מתכון לא נכון.