עוגיות טחינה

מיכל63

New member
עוגיות טחינה

מגיע לי מזל טוב... הצלחתי להיכנס לפורום...סוף סוף... שוש לא מצאתי את המתכון הזה במאמרים... עוגיות טחינה/יניבניב ============= רכיבים: כוס וחצי טחינה גולמית איכותית (הכי מומלץ "גמל", "היונה" או "טחינה זהב") 150 גרם חמאה 1 כוס סוכר 1 שקית אבקת אפייה 3 כוסות קמח שומשום לקישוט אופן הכנה: מערבבים כל החומרים מלבד השומשום, יוצרים עוגיות עגולות (אם הבצק דביק מדי לקרר אותו קצת והוא מתייצב), מפזרים מעל שומשום ואופים ב- 180 מעלות, כ- 10 דקות, עד הזהבה. הערות: אלו עוגיות הטחינה הכי עשירות בטעם הטחינה שאני מכיר. ככל שהטחינה תהיה איכותית יותר כך העוגיות יהיו טובות יותר. מקור המתכון: יניבניב

מיכל63

New member
הכנתי את העוגיות קטנות מאוד...

בתמונה הן נראות גדולות, אבל הן קטנטנות,כך זה יותר טעים...

למה רק לצחי??../images/Emo46.gif

גם אני אוהבת לראות עוגיות מקרוב!!!
יצאו לך משגעות באמת.. עולה בלבי מחשבת זדון לאפות אותן לשבת גם. מייד הולכת לבדוק אם יש לי כל המצרכים בבית.

מיכל63

New member
כי אני חייבת לצחי מפעם שעברה....

לא מספיק שהתעלפתי מהתמונות שלו.....
הוא עוד כתב לי שבי בשקט וחכי לעוד התעלפויות...
ואכן היו עוד...
אז ככה וככה...

bigjack

New member
זה לא מספיק קרוב ../images/Emo10.gif

אני לא מגיע
באמת נשמעות עוגיות פשוטות להכנה ..

ואלו העוגיות טחינה שלי../images/Emo9.gif

אותו מתכון, התקנאתי באלו של מיכל! אני עדיין תוהה למה שלי יצאו סדוקות כמו אחרי המפץ הגדול ואצלה עגולות ותחיכיות.. (וכאן צילמתי את הפחות סדוקות, יש כאלו שבאמת נראות אחרי הפצצה!) על כל פנים- מתכון קל והן טעימות להפליא וצ'יק צ'ק הכנה.

ניקי ב

New member
יצא לך יפות מאוד../images/Emo13.gif

אני חושבת שאצלך הן היו קצת יותר זמן בתנור, בגללל זה הסדקים.

תודה../images/Emo13.gif

באמת יכול להיות שהשארתי אותן הרבה זמן בתנור, התנור שלנו הזדקן והוא אופה טוב בצד אחד והצד השני פחות, אז סובבתי את התבנית כמה פעמים וכך יצא שנשארו הרבה זמן. לא נורא, העיקר שהן טעימות

מיכל63

New member
רקדה יצאו לך יפייפיות../images/Emo99.gif

גם שלי מפוצצות.... זה בגלל השוקולד צ'יפס... כשלחצתי נוצרו הפיצוצים... העוגיות בלי השוקלד נשארו חלקות... בקיצור :הכל יחליק לבטן...עם פיצוצים...בלי פיצוצים...
שוש זה מה שעשיתי ,יותר מזה לא היה לאף אחד חשק לאכול...

מיכל ורקדנית היקרות ../images/Emo140.gifאת אלה

אפעם לא הכנתי ואלה נראות ממש מוצלחות וטעימותתתתתתת הגיע הזמן לנסות רק שאלה אחת קטנה האם יש להן טעם של חלבה לבסוף? ויש לי מיכל גדול של טחינת הזהב מתאים לי תודה לכן יקירותייי שבת שלום

מיכל63

New member
זיוי יש להן טעם של עוד...ועוד...

תעשי כדורים ממש ממש קטנים
ולאכול בביסים קטנים עם כוס תה צמודה...
את צודקת ,יש טעם של חלבה משגעת

למעלה