עוגיות המון קינמון

glig it freak

New member
עוגיות המון קינמון

עוגיות חמאה קינמון וסוכר חום מרכיבים: 100 גר' חמאה 1 ביצה רבע כוס דבש חצי כוס סוכר חום 2 כוסות קמח חצי כפית סודה לשתייה קורט מלח ציפוי: 2 כפות גדושות סוכר חום 1-1.5 כפיות קינמון (לפי הטעם) אופן ההכנה: מחממים את החמאה במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד שהיא נמסה לחלוטין.להניח בצד. בקערה גדולה מערבבים היטב ביצה,סוכר ודבש. מוסיפים את החמאה המומסת וטורפים בזריזות עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה. מנפים את הקמח,אבקת הסודה והמלח בבת אחת ומערבבים בעדינות באמצעות כף עד לקבלת בצק חלק ואחיד. הבצק יהיה קצת דביק אבל מאד נח לעבודה. בקערית קטנה מערבבים את מרכיבי הציפוי. יוצרים כדורים קטנים מהבצק ומגלגלים בתערובת הציפוי. מסדרים בתבנית מרופדת נייר אפייה במרווחים בין עוגיה לעוגיה. באמצעות גב הכף מועכים קצת כל כדור. אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 10-12 דקות עד שהעוגיות זהובות אך עדיין רכות במרכז.

IliAsh

New member
נראות מעולה! תודה על הפינוק

המתוק
! סוף שבוע מקסים וטעים
!

נירהמ1

New member
עוגיות כלבבי - יפהפיות אמיתיות

אני מכינה לפי מתכון דומה, רק שאצלי יש אבקת אפייה (לא אוהבת סודה לשתייה), יש עוד ביצה, עוד חמאה ואת הדבש אני מחליפה לפעמים בסירופ מייפל (שמה מה שיש במזווה). מוסיפה גם גרידת לימון ותפוז. נראות נפלא, אוסיף למאמרים יחד עם התמונה היפה.
תודה רבה,

נירהמ1

New member
מכירה עוד אנשים שלא אוהבים - אני מוצאת

את השילוב נפלא. אגב, המתכון כבר במאמרים. בקטגוריה "עוגיות", תת-קטגוריה "עוגיות קמח לבן". תיהני,

למעלה