עוגות מעוצבות

עוגות מעוצבות

האם מישהו מכיר מי מכין במודיעין עוגות מעוצבות יפות עם כל מיני דמויות מבצק סוכר, התאימות לאירוע, במחיר סביר?

יש לי../images/Emo70.gif יש לי../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif

עוגה מדהימה וטעימה!!! בחורה בשם אביבית (פה ממודיעין) הכינה לי עוגה ליומולדת של הבן שלי
עוגה מעוצבת (בצק סוכר) עם בוּב שנראה כמוהו
ורכבת... והמחירים ממש סבירים!! מומלצת בחום
אם את רוצה אני אתן לך את הטלפון שלה במסר

עוד אין לי .. אני מצלמת בעידן העתיק

יש לי פילם לפיתוח... אני אתקשר אליה ואגיד לה להעלות כמה דוגמאות

dana015

New member
עוגות מקסימות מומלצות!!!

אני ממליצה בחום (שוב) על אבא שלי! הוא קונדיטור, עובד במודיעין מהבית, מכין עוגות מדהימות (גם טעימות להפליא - יש כאלה מהפורום שכבר הזמינו ממנו - ובכל מיני צורות: דמויות אהובות על ילדים וכו'). חוצמזה, כפי שכבר אמרתי בעבר, הוא אבא שלי והוא הכי מקסים בעולם! מאחר שרוב הילדים (והאמהות שלהם)לא אוהבים במיוחד בצק סוכר, הוא בעיקר עובד לילדים עם קצפות יציבות וכד'. אם אצליח, אעלה לך כמה תמונות מהבית. הוא מפרסם בעיתונות ("עוגה-לי"). מאחר שלא נהוג לפרסם טלפונים בפורום, אם את רוצה - אשלח לך במסר... אגב, מחירים סבירים ביותר...

שלגיה ו7

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

טעמתי !!!!!!!!!!!(ביום שישי האחרון, חברה שלי הזמינה ממנו עוגת "פו הדב" ). ובאמת העוגה לא רק יפה, אלא גם מאוד טעימה!!!! , והרבה יותר בריאה מבצק סוכר.

imassia

New member
קניתי, אהבתי את העיצוב

המחיר בהחלט סביר. ממש ממש לא אהבתי את הטעם. קניתי שתי עוגות ושתיהן לא היו מוצלחות בעיניי. מעדיפה לקנות עוגות יותר טעימות למבוגרים ועוגת שוקולד פשוטה לילדים.

33נמי

New member
על טעם וריח אין להתווכח../images/Emo8.gif

קונים, טועמים ומחליטים לבד.

אמברון

New member
ממליצה בחום על אבא של...

הזמנו עוגת ספיידרמן ליום ההולדת של הבנדיט הבכור. שוס אדיר! גם הספיידרמן וגם הטעם
.

dana015

New member
וואו ! תודה למי שפירגנה...

וגם למי שלא. בכל מקרה, גם לי מותר קצת להשוויץ, נכון?
. ולכל מי שביקשה תמונה דרך המסר, אז הנה דוגמא שאני אוהבת...

33נמי

New member
למה אחרונה? תראי עוד תמונות בבקשה

זה מקסים, ממש אומנות!

רחלילי

New member
כן-המקלדת שלי התרגשה כנראה

אז גמגמה. בכל אופן ליומולדת של הבן שלי עשו לנו עוגה מקסימה מקישוטי סוכר. שתיים שאחת מהן אדם מדהים והשניה מעצבת במקצועה. יצא מדהים, לצעריאין לי תמונות טובות אבל יצא לא רק יפה אלא גם מאד טעים (שמעתי שלא מעט עוגות מעוצבות יוצאות גרועות בטעם). זו מישהי מתל אביב שאצלנו בעלי לקח ממנה, המחירים היו שפויים ביותר ולא התקרבו למחירים האחרים שאני שומעת בתחום. אם מישהו מעוניין שיגיד לי אני אעביר אליה. יום הולדת שמח.

גם אני ממליצה על אביבית שיעלי וברק

המליצה ובאמת אחלה מחירים!!! אהה והנה כמה תמונות של העוגות שעשתה

למעלה