מצרפת עבורך את המתכון לעוגת השמנת
עוגת שמנת וקינמון בחושה 2 מיכלים שמנת מתוקה 4 ביצים 2 כוסות סוכר 3 כוסות קמח תופח למילו וציפוי 6 כפות סוכר (רצוי סוכר חום) 4 כפות קינמון תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ משומנת או שתי תבניות לחם באורך 30 ס"מ משומנות 1. להכנת הבצק: מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות. שמים בקערה מיכל אחד של שמנת, את הביצים והסוכר, וטורפים במטרף חשמלי במשך 3 דקות. מוסיפים לסירוגין, תוך כדי טריפה , את הקמח ומיכל השמנת הנותר, וממשיכים לטרוף 5 דק´. 2. מערבבבים את הסוכר והקינמון. יוצקים מחצית מכמות הבצק לתבנית, וזורים מחצית מתערובת הקינמון. יוצקים מעל את יתרת הבצק , וזורים את יתרת תערובת הקינמון. 3. אופים 45-50 דק´, עד שקיסם ננעץ במרכז ויוצא יבש. כל המתכונים - מתוך בני סיידא - ברגע האחרון הקלידה: לישר