עוגות בחושות.....

keren1

New member
עוגות בחושות.....

אלו שליד הקפה שהם בעצם הכיייייי הכייייי טובות (לפי דעתי). מה דעתכם לרכז את כל אותם עוגות??
 

st1

New member
קרן- שאלה לי אלייך

מכל הבקיאות שאת מגלה, וזה אומר בטח שאת גם טועמת את כל מעשה ידייך- איך נשארים רזים?!
 

keren1

New member
מתכון: עוגה בחושה קינמון

מתכון עוגה בחושה קינמון: 5 ביצים 1 כוס סוכר 1/2 כוס מיץ תפוזים 1/2 כוס שמן 1 שקית סוכר וניל 2 כוסות קמח תופח 2 כפות סוכר 4 כפות סוכר 1. מקציפים חלבונים וסוכר עד קבלת קצף. 2. מוסיפים חלמונים, מיץ תפוזים, שמן, סוכר וניל וקמח. 3. בקערה מערבבים קינמון וסוכר ואז מוסיפים. 4. אופים בתנור מחומים מראש ל- 130 מעלות למשך שעה. מקור המתכון: KEREN1
 

keren1

New member
מכתון: עוגה בחושה תפוזים פרג

מתכון: עוגה בחושה תפוזים פרג 3 כוסות קמח 2 כוסות סוכר 1/4 כוס פרג 2 כפיות אבקת אפיה 1/4 כפית מלח 3 ביצים 3/4 כוס חלב 2 כפיות גרדת תפוז 1/2 כוס מיץ תפוזים אופן הכנה 1. משמנים תבנית קוגלהוף או תבנית אחרת. 2. מערבבים בקערה קמח,סוכר, פרג, אבקת אפיה ומלח. 3. מוסיפים שמן, ביצים, חלב, גרדת תפוז ומיץ תפוזים. 4. מערבבים עד לקבלת עיסה אחת. 5. אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד שהעוגה מתייצבת מקור מתכון: KEREN1
 

st1

New member
עוגה בחושה קוקס, לימון ופרג

עוגה זו יש בה שילוב מעניין של טעמים: קוקוס, ימון ופרג, היא טובה עם קפה או כעוגת שבת קלה. חומרים: 2 כוסות קמח תופח 100 גר´ קוקוס 4 ביצים 3/4 כוס שמן 1 כוס סוכר קליפה מגורדת מלימון 3 כפיות מיץ לימון 1 כפית תמצית וניל 6 כפות מלית פרג מוכנה אופן ההכנה: 1. מערבבים קמח, קוקוס ומניחים בצד. מקציפים ביצים עם שמן וסוכר. מוסיפים קליפת הלימון והמיץ לימון, תמצית וניל עד לבליה סמיכה. 2. מוסיפים קמח ומים לסירוגין עד קבלת בצק צמיג. 3. מעברים מחצית מהבלילה לתבנית אפייה. מפזרים את מלית הפרג ומערבבים קצת ליצירת שיש ואז יוצקים את יתר הבלילה. 4. אופים כ 45 דק´.
 

עדי26

New member
עוגה בחושה קוקוס פרג ולימון

ומקפיצה כדי שיתווספו עוד מתכונים..
 

fairy_mi

New member
מצרפת עבורך את המתכון לעוגת השמנת

עוגת שמנת וקינמון בחושה 2 מיכלים שמנת מתוקה 4 ביצים 2 כוסות סוכר 3 כוסות קמח תופח למילו וציפוי 6 כפות סוכר (רצוי סוכר חום) 4 כפות קינמון תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ משומנת או שתי תבניות לחם באורך 30 ס"מ משומנות 1. להכנת הבצק: מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות. שמים בקערה מיכל אחד של שמנת, את הביצים והסוכר, וטורפים במטרף חשמלי במשך 3 דקות. מוסיפים לסירוגין, תוך כדי טריפה , את הקמח ומיכל השמנת הנותר, וממשיכים לטרוף 5 דק´. 2. מערבבבים את הסוכר והקינמון. יוצקים מחצית מכמות הבצק לתבנית, וזורים מחצית מתערובת הקינמון. יוצקים מעל את יתרת הבצק , וזורים את יתרת תערובת הקינמון. 3. אופים 45-50 דק´, עד שקיסם ננעץ במרכז ויוצא יבש. כל המתכונים - מתוך בני סיידא - ברגע האחרון הקלידה: לישר
 

E f r a t1

New member
ענבל, העוגה פשוט נפלאה...

קלה להכנה וטעימה להפליא. ניסיתי אתמול בערב... תודה, אפרת.
 

צוצונת

New member
עוגת תפוחי עץ בחושה

1/4 1 כוס סוכר 3 ביצים שלימות 1/4 כוס יין מתוק 3/4 כוס שמן קליפה לימון מגוררת 2 כוסות קמח אוסם 4 תפוחי עץ גרנד חתוכים לקוביות 100 גר´ צימוקים קינמון לבחוש את החמומרים הנ"ל לפי הסדר בקערה עמוקה. לחמם תנור לחום בינוני. לשמן 2 תבניות אינגליש קייק או תבנית אחת מרובעת ולאפןת כ- 40 דקות. שושה
 

beagle

New member
שתי עוגות שפתאום נעלמו לי מהתוכנה..

אם מישהו מוצא... עוגת האפרסקים וקינמון של דרולי ועוגת השקדים והפטל של אורן גירון. שתיהן מאד מאד טובות.
 

דפדפ

New member
מתכון: עוגת שקדים ופטל

מתכון: עוגת שקדים ופטל רכיבים: 200 גרם חמאה מומסת 200 גר´ שקדים טחונים דק 1 כוס סוכר 1/2 כוס קמח תופח 4 חלבונים קליפה מגוררת מ-1/2 לימון 1/2 כוס פטל טרי או קפוא. אופן הכנה: שמים את השקדים, החמאה, הסוכר והקמח בקערת מערבל ומערבבים (אפשר גם במג´ימיקס). מערבלים פנימה את החלבונים.לקראת הסוף מערבבים בעדינות את קליפת הלימון והפטל. מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק. יוצקים את העיסה לתבנית, ואופים 35-40 דקות. מפזרים אבקת סוכר ומגישים. לא להבהל- העוגה יוצאת מעט דחוסה- אך זהו טיבה. הערות: מקור המתכון: אורן גירון הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
 
למעלה