עוגות אחרונות שעשיתי..

מרת קו

New member
עוגות אחרונות שעשיתי..

וואו! המון זמן לא הייתי פה- עברנו דירה, פתחנו שנה בגנים חדשים- תקופה לחוצה לחוצה...
אבל עכשיו שקט ובעלי המדהים קנה לי את המיקסר של קנווד מתנה ליומולדת- תירוץ נוסף לעשות עוגות. אז הנה כמה עוגות שעשיתי בשבוע האחרון...

nililimor

New member
סינדרלה מאד יפה. האיפור מקסים. חבל שלא רואים

יותר את השמלה... היא קצת נראת נמוכה

hilaa4

New member
וואווו סחטיין על ההספק

מזל טוב על היום הולדת

אהבתי מאוד את עוגת הרובוט!!!!

יפות מאוד

חבל על איכות הרקע, אח"כ יהיה קשה להשתמש בכאלו תמונות לפרסום למשל כאשר הרקע לא לבן ואחיד
לגבי העוגות סינדרלה מקסימה , הייתי משתמשת סביב בעלי דשא בשרניים יותר כי רואים שברים של עלי הדשא כי דיקקת אותם מדי
לגבי הצבעים לדעתי לעבור לצבעים חזקים יותר או לעבור לאלקטריק של אמריקולור כי הצבעים מעט חיוורים

מרת קו

New member
תודה לכל המגיבות!!!! אני כל כך

גרועה בצילום העוגות, מעבר לרקע, תמיד הצבעים בתמונה יוצאים חיוורים וממש לא מעבירים את היופי האמיתי.... ניסיתי להשתמש בטיפים של הפורום לגבי צילום, אבל זה ממש לא עבד... לגבי העלים- חשבתי שהם צריכים להיות דקים בשביל להיראות כמה שיותר אמיתיים, לא?! אקח את ההערה לתשומת ליבי... תודה על ההערות הבונות, בהחלט אלמד מהן! יום מקסים לכולם

nililimor

New member
אני יכולה לשתף אותך שאני מצלמת על רקע

לבן או אפור. קניתי קאפה לבנה ומפל בצבע לבן ואפור כדי לנטרל את הרקע של השולחן הכסאות מה שמפריע מאד בעין להתרכז בעוגה היפה. חשוב לצלם באור יום (לא בשמש) כל עוגה מצלמת לפחות 30 פעם עד שמוצאת את התמונה הכי מחמיאה.

net the jet

New member
תתחדשי על המיקסר! עוגות נחמדות. אהבתי

מיד את הרובוט.
לגבי הצילום- על רקע אחיד, יותר אור ולהתקרב יותר לעוגה עצמה, ,רק היא תהיה במסגרת שלך.

מרת קו

New member
מיד אחרי שכתבתי כאן על בעיית

הצילום, התקשרה אליי גיסתי (שהיא צלמת במיקצועה) ואמרה לי שהיא נותנת לי מתנה ליומולדת שיעור צילום של שעתיים עם המורה שלה לצילום, שתלמד אותי איך לצלם את העוגות.... לפעמים חלומות מתגשמים...(מתנגן לי בראש..
). טיפים ליצלום יגיעו אחרי השיעור

net the jet

New member
איזה כיף! אם רק אפשרי, שהיא תגיע אליך

כי הכי טוב שהיא תראה לך איפה הכי כדאי לך לצלם אצלך בבית, ובאיזה תנאים ( קיץ, או חורף עם יום ללא אור וכ״ו )
ודרך אגב יש לנו למעלה תחת הודעות נבחרות מאמר על צילום ( לפני כמה שנים ערכנו ערב עם הרצאה של צלם ואודליה כתבה תקציר והעלתה )

למעלה