עוגה שלא מצריכה תנור

עוגה שלא מצריכה תנור

האם יש דבר כזה? מאחר ואין לי תנור בבית אבל יש מקרוגל.. הייתי רוצה לנסות לאפות עוגת גבינה ללא אפיה אני רוצה להדגיש כי זה יהיה הפעם הראשונה שאני יעשה עוגה אז אשמח לשמוע.. אגב אני בעבודה ,לא חלילה שאני לא ישנה ..

effyba

New member
עוגת גבינה ללא אפייה הכי פשוטה שיש

מתכון: עוגת גבינה ללא אפיה 2 רכיבים: ביסקויטים פתיבר 500 גר'' (אפשר שוקולד) 2 גבינה 5% 2 שמנת מתוקה 1 פודינג וניל 1/2 כוס סוכר 1 כוס חלב קצת רום לתיבול אופן הכנה: טובלים שכבה אחת של ביסקוויטים במים רותחים עם קצת רום ומניחים על תבנית פיירקס. בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה עם הסוכר בקערת מערבל מערבלים במהירות גבוהה שמנת מתוקה פודינג והחלב מאחדים את שתי התערובות ושופכים על הביסקוויטים שמים שכבה נוספת של ביסקווטים מתובלים ניתן לעשות כמה שכבות לשים במקרר 4-3 שעות לפחות הערות: מקור המתכון: הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

effyba

New member
עוגת גבינה ללא אפייה עם ג'לטין

מתכון: עוגת גבינה ללא אפיה 1 רכיבים: לבסיס: ביסקויטים. למילוי: 500 גרם גבינה לבנה. כוס סוכר. גרידת לימון. 14 גרם גלטין-שקית אחת. חצי כוס מים רותחים. גביע יוגורט 3%. 250 מ"ל שמנת מתוקה. אופן הכנה: מסדרים את הביסקוויטים בתבנית. בקערה עמוקה מערבבים את הגבינה, הסוכר וגרידת לימון. בקערה קטנה משרים את הגלטין במעט מים. אחרי כמה דקות שופכים על הגלטין את המים הרותחים וממיסים אותו. לאחר שהגלטין הומס לחלוטין ואין גושים מוסיפים אותו ליוגורט ובוחשים היטב עד שנבלע. מקררים מעט, מוסיפים את היוגורט לתערובת הגבינה ומערבבים היטב. מקציפים את השמנת המתוקה ומקפלים בעדינות לתערובת הגבינה. מעבירים לתבנית על גבי הביסקוויטים ומקררים. לאחר מספר שעות במקרר ניתן לקשט בפירות יער או כל פרי אחר מקופסת שימורים או טרי. הערות: מקור המתכון: http://www.mood4food.co.il הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

בלבי

New member
עוגת שכבות שוקולד ואינסטנט קרה

עוגת שכבות שוקולד + אינסטנט קרה / רנה משהו חבל"ז ! המצרכים: 3 כפות קקאו כוס סוכר כוס חלב 200 גר´ חב´ מרגרינה / חמאה 50 גר´ שוקולד מריר כפית תמצית רום 1/2 חב´ ביסקויטים 50 גר´ אגוזים פודינג וניל אינסטנט 1 שמנת מתוקה 2 כוסות חלב לציפוי: 50 גר´ מרגרינה/חמאה 50 גר´ שוקולד מריר מעט חלב ההכנה: מרתיחים את הקקאו, סור וכוס חלב. מורידים מהאש ומוסיפים 1 חב´ מרגרינה, שוקולד מרי ורום. מפוררים את הביסקויטים ומערבבים עם האגוזים. מוסיפים לתערובת של השוקולד והקקאו. מכניסים את התערובת לתבנית מלבנית/מרובעת. מקציפים שמנת+אינסטנט+חלב ושופכים על תערובת הביסקויטים. לציפוי - להמיס מרגרינה, שוקולד ומעט חלב. להוסיף חלמון ביצה, לערבב היטב, לקרר מעט. למרוח על קרם השמנת ולקרר היטב

למעלה