עוגה עוגה עוגה במעגל נחו...
C cRUeL YeMEni GobLin New member 23/7/03 #3 כל הכבוד!../images/Emo39.gif../images/Emo85.gif../images/Emo77.gif../images/Emo25.gif ועכשיו... מה עושים אחרי זה? 1. יושבים>קמים>רוקדים>יושבים>קמים>רוקדים 2. יושבים>קמים>יושבים>קמים>יושבים>קמים 3. נשכבים>שוכבים>החלפות בני זוג>שוכבים>קמים>יושבים 4. שמיניות באוויר
כל הכבוד!../images/Emo39.gif../images/Emo85.gif../images/Emo77.gif../images/Emo25.gif ועכשיו... מה עושים אחרי זה? 1. יושבים>קמים>רוקדים>יושבים>קמים>רוקדים 2. יושבים>קמים>יושבים>קמים>יושבים>קמים 3. נשכבים>שוכבים>החלפות בני זוג>שוכבים>קמים>יושבים 4. שמיניות באוויר
B BLecker New member 23/7/03 #5 לא תיפש!../images/Emo3.gif הגירסה המלאהסלחו על שגיאות כתיב, רוב המילים בשיר הזה לא כתיבות:/) עוגה עוגה עוגה במעגל נחוגה נסתובבה כל היום עד אשר נמצא מקום [פזמון:] לשבת לקום לשבת לקום לשבת ולקום סוף שיש אחות קטנה בת שנה שמכורה לשיר הזה, לומדים אותו טוב טוב.
לא תיפש!../images/Emo3.gif הגירסה המלאהסלחו על שגיאות כתיב, רוב המילים בשיר הזה לא כתיבות:/) עוגה עוגה עוגה במעגל נחוגה נסתובבה כל היום עד אשר נמצא מקום [פזמון:] לשבת לקום לשבת לקום לשבת ולקום סוף שיש אחות קטנה בת שנה שמכורה לשיר הזה, לומדים אותו טוב טוב.
¥ ¥NeveR¥ New member 23/7/03 #6 גם אני ידעתי את הכל..../images/Emo3.gif אווו.. נוסטלגיה.. הייתי רוקדת את זה עם אחי הקטן..
C cRUeL YeMEni GobLin New member 23/7/03 #7 שחף צודק! החלק שטל אמר מגיע רק אחר כך... ועכשיו תהיה שאלה אחת פחות על השיר שאלה חדשה: מוש השור... עובד... 1. ורע לו! 2. וחי עם העבודה... 3. בצומת. 4. וטוב לו.
שחף צודק! החלק שטל אמר מגיע רק אחר כך... ועכשיו תהיה שאלה אחת פחות על השיר שאלה חדשה: מוש השור... עובד... 1. ורע לו! 2. וחי עם העבודה... 3. בצומת. 4. וטוב לו.
C cRUeL YeMEni GobLin New member 24/7/03 #9 כפיים ועכשיו עוד שאלה, יותר קשה. מה יש לצופי החברה של פלפלת? 1. כינה 2. חורפן 3. תרנגול הודו 4. גורגרן 5. חתול מיניאטורי
כפיים ועכשיו עוד שאלה, יותר קשה. מה יש לצופי החברה של פלפלת? 1. כינה 2. חורפן 3. תרנגול הודו 4. גורגרן 5. חתול מיניאטורי
M Miss Pigmelion New member 24/7/03 #11 חורפן לבן...שאלה נוספת../images/Emo122.gif על איזו חיה רכב המכשף השחור במומינים: 1.פרעוש שחור 2.סוס שחור 3.פנתר שחור 4.חורפן שחור
חורפן לבן...שאלה נוספת../images/Emo122.gif על איזו חיה רכב המכשף השחור במומינים: 1.פרעוש שחור 2.סוס שחור 3.פנתר שחור 4.חורפן שחור
C coolit New member 24/7/03 #13 פנתר../images/Emo99.gif מי זיהה את מומין כשהוא הפך למשהו מוזר ושעיר אחרי שהתחבא בכובע: 1. סניף 2. מאי הקטנה 3. מומינימה 4. מומין חזר לעצמו מיד
פנתר../images/Emo99.gif מי זיהה את מומין כשהוא הפך למשהו מוזר ושעיר אחרי שהתחבא בכובע: 1. סניף 2. מאי הקטנה 3. מומינימה 4. מומין חזר לעצמו מיד
C cRUeL YeMEni GobLin New member 24/7/03 #14 אם כבר מדברים על זה!!! היום שמרתי על בני דודה שלי ובספר של המומינים שיש להם כתוב, תחזיקו את עצמכם חזק! זה מה שכתוב: סמיף
אם כבר מדברים על זה!!! היום שמרתי על בני דודה שלי ובספר של המומינים שיש להם כתוב, תחזיקו את עצמכם חזק! זה מה שכתוב: סמיף
M Miss Pigmelion New member 24/7/03 #18 מומינימה?!חוצפה!לא ככה רושמים../images/Emo122.gif רושמים: מומין אמא! ואם כבר, מומין אבא.
C coolit New member 24/7/03 #12 מוש השור עובד בטוקיו! שאלה: אני.. 1. אישה קטנה מהודו שמי פלפלת 2. גזר בטעם תות שדה וצואת עזים 3. אם חד הורית|הפגנה| 4. אישה קטנה מאוד ושמי פלפלת
מוש השור עובד בטוקיו! שאלה: אני.. 1. אישה קטנה מהודו שמי פלפלת 2. גזר בטעם תות שדה וצואת עזים 3. אם חד הורית|הפגנה| 4. אישה קטנה מאוד ושמי פלפלת
C cRUeL YeMEni GobLin New member 24/7/03 #15 4! אישה קטנה מאוד ושמי פלפלת! מתי נילס הפך לקטן? 1. כשהוא ישן. 2. כשהחסידה עברה לגור על הארובה שלהם. 3. כשאמא ואבא שלו הלכו לאנשהוא. 4. כשמולי דפק אותו בתחת.
4! אישה קטנה מאוד ושמי פלפלת! מתי נילס הפך לקטן? 1. כשהוא ישן. 2. כשהחסידה עברה לגור על הארובה שלהם. 3. כשאמא ואבא שלו הלכו לאנשהוא. 4. כשמולי דפק אותו בתחת.