עוגה עוגה עוגה במעגל נחו...

כל הכבוד!../images/Emo39.gif../images/Emo85.gif../images/Emo77.gif../images/Emo25.gif

ועכשיו... מה עושים אחרי זה? 1. יושבים>קמים>רוקדים>יושבים>קמים>רוקדים 2. יושבים>קמים>יושבים>קמים>יושבים>קמים 3. נשכבים>שוכבים>החלפות בני זוג>שוכבים>קמים>יושבים 4. שמיניות באוויר

BLecker

New member
לא תיפש!../images/Emo3.gif

הגירסה המלאה:(סלחו על שגיאות כתיב, רוב המילים בשיר הזה לא כתיבות:/) עוגה עוגה עוגה במעגל נחוגה נסתובבה כל היום עד אשר נמצא מקום [פזמון:] לשבת לקום לשבת לקום לשבת ולקום סוף
שיש אחות קטנה בת שנה שמכורה לשיר הזה, לומדים אותו טוב טוב.

¥NeveR¥

New member
גם אני ידעתי את הכל..../images/Emo3.gif

אווו.. נוסטלגיה.. הייתי רוקדת את זה עם אחי הקטן..

שחף צודק!

החלק שטל אמר מגיע רק אחר כך... ועכשיו תהיה שאלה אחת פחות על השיר
שאלה חדשה: מוש השור... עובד... 1. ורע לו! 2. וחי עם העבודה... 3. בצומת. 4. וטוב לו.

כפיים

ועכשיו עוד שאלה, יותר קשה. מה יש לצופי החברה של פלפלת? 1. כינה 2. חורפן 3. תרנגול הודו 4. גורגרן 5. חתול מיניאטורי

Miss Pigmelion

New member
חורפן לבן...שאלה נוספת../images/Emo122.gif

על איזו חיה רכב המכשף השחור במומינים: 1.פרעוש שחור 2.סוס שחור 3.פנתר שחור 4.חורפן שחור

coolit

New member
פנתר../images/Emo99.gif

מי זיהה את מומין כשהוא הפך למשהו מוזר ושעיר אחרי שהתחבא בכובע: 1. סניף 2. מאי הקטנה 3. מומינימה 4. מומין חזר לעצמו מיד

אם כבר מדברים על זה!!!

היום שמרתי על בני דודה שלי ובספר של המומינים שיש להם כתוב, תחזיקו את עצמכם חזק! זה מה שכתוב: סמיף

Miss Pigmelion

New member
מומינימה?!חוצפה!לא ככה רושמים../images/Emo122.gif

רושמים: מומין אמא! ואם כבר, מומין אבא.

coolit

New member
מוש השור עובד בטוקיו!

שאלה: אני.. 1. אישה קטנה מהודו שמי פלפלת 2. גזר בטעם תות שדה וצואת עזים 3. אם חד הורית|הפגנה| 4. אישה קטנה מאוד ושמי פלפלת

4! אישה קטנה מאוד ושמי פלפלת!

מתי נילס הפך לקטן? 1. כשהוא ישן. 2. כשהחסידה עברה לגור על הארובה שלהם. 3. כשאמא ואבא שלו הלכו לאנשהוא. 4. כשמולי דפק אותו בתחת.

למעלה