עוגה להולדת ילדה

michahz

New member
שמירת העוגה?

את העוגה כיסיתי עם קרם ציפוי של פילסברי ומעליו RFM. בעלת השמחה רוצה לשמור את העוגה לשבוע הבא. האם הוא יהיה אכיל למרות שקרם הציפוי הוא חלבי? האם יש דרך לשמור על העוגה? בקירור? בהקפאה? תודה מיכל

net the jet

New member
לא במקרר. זה מקלקל את הצבע.

העוגה תשאר טובה עד שבוע במקום קריר בבית ( על השיש, על ארון, בתנור סגור וכבוי...)

שנהבית1

New member
../images/Emo13.gifאין שום בעייה!!

הי אני מכינה עוגות שוקולד חצויות באמצע עם קרם שמנת בין שתי השכבות ושוקולד עם שמנת מסביב עם ציפוי RFM מצוייר ושומרת אותן במקרר!! לא קורה כלום הייתה לי עוגה שבוע במקרר (כי אנחנו בדיאטה) לא קרה לה שום דבר נהפוך הוא היא נשמרה טוב יותר

MP826

New member
גם אני אהבתי! ../images/Emo23.gif

מה זו העוגה בצורת ריבוע? יש תבנית כזו? או שחתכת עוגה לצורה הזו? ואת העיגולים עם הצורות תבליטים בפנים איך עשית?

michahz

New member
העוגה מורכבת מ 3 שכבות

התבנית היא בגודל 10 על 26 והעוגה יוצאת מאוד דקה. חתכתי 2 עוגות לחצי והשתמשתי ב 3 חתיכות. את העיגולים חתכתי עם חותכן קטן ועליו התבעתי (כשעדין רטוב) עם חותמת (של וילטון)

anat15

New member
עוגה עדינה ויפה!

את הסרט עשית עם RFM רגיל או עם בצק אחר?

michahz

New member
קצה האריזה

לקחתי חתיכת RFM רידדתי לצורה עגולה (לא מדויקת) הרמתי במרכז וקיפלתי את הצדדים (מקווה שברור) נתתי שיתיבש עם תמיכה מכל הצדדים (אני השכבתי צנצנות של צבע מאכל והשענתי את השוליים עלהם וחלק נפל בין הצנצנות). אני לא יודעת אם זו השיטה בספרים אבל זה עבד בשבילי.

תגובה מאחותך...

אני רואה את העוגה ב- Live... והיא נראית ממש מפתה... צריכים להרחיק את כולנו ממנה, כי היא שווה ביס... אני גם רואה את השלבים של העוגה הבאה, אבל לא אגלה לכם מה מתוכנן... שתהיה לכם הפתעה!

hope13

New member
עוגה פשוט משגעת. ושאלה

באיזה תבנית השתמשת כדי להגיע לצורה הריבוע?

tsoff

New member
הי מיכל

זה מקסים ומתוק, תוכלי לספר באיזו שיטה ציפית את הריבוע ? כי זה ניראה בלי קמטים. האם חתכת את הבצק בצורה של פריסת ריבוע למשל או הנחת מלמעלה ? איך חתכת?

למעלה