את העוגה כיסיתי עם קרם ציפוי של פילסברי ומעליו RFM. בעלת השמחה רוצה לשמור את העוגה לשבוע הבא. האם הוא יהיה אכיל למרות שקרם הציפוי הוא חלבי? האם יש דרך לשמור על העוגה? בקירור? בהקפאה? תודה מיכל
הי אני מכינה עוגות שוקולד חצויות באמצע עם קרם שמנת בין שתי השכבות ושוקולד עם שמנת מסביב עם ציפוי RFM מצוייר ושומרת אותן במקרר!! לא קורה כלום הייתה לי עוגה שבוע במקרר (כי אנחנו בדיאטה) לא קרה לה שום דבר נהפוך הוא היא נשמרה טוב יותר
התבנית היא בגודל 10 על 26 והעוגה יוצאת מאוד דקה. חתכתי 2 עוגות לחצי והשתמשתי ב 3 חתיכות. את העיגולים חתכתי עם חותכן קטן ועליו התבעתי (כשעדין רטוב) עם חותמת (של וילטון)
לקחתי חתיכת RFM רידדתי לצורה עגולה (לא מדויקת) הרמתי במרכז וקיפלתי את הצדדים (מקווה שברור) נתתי שיתיבש עם תמיכה מכל הצדדים (אני השכבתי צנצנות של צבע מאכל והשענתי את השוליים עלהם וחלק נפל בין הצנצנות). אני לא יודעת אם זו השיטה בספרים אבל זה עבד בשבילי.
אני רואה את העוגה ב- Live... והיא נראית ממש מפתה... צריכים להרחיק את כולנו ממנה, כי היא שווה ביס... אני גם רואה את השלבים של העוגה הבאה, אבל לא אגלה לכם מה מתוכנן... שתהיה לכם הפתעה!