עוגה לברית.

ראומה1

New member
יצא לך יפה כמו שרואים בספרים לגבי

הערות- רק תוספות של צבעים

ענתבר

New member
מדהים

בתור אחת שמכורה לצבעי הכחול - לא הייתי משנה /מוסיפה כלום!!!! להשאיר ככה.

RoseMarie

New member
עוגה מדהימה ביופיה../images/Emo47.gif

אני צופה פסיבית בפורום היצירתי הזה מאז פתיחתו ואני מתפעלת בכל פעם מחדש מהעוגות המעוצבות להפליא של חברי הפורום - אומנות לשמה. אני מתכננת להכין עוגת קומותיים לשבוע הבא וחוששת מאוד שמא העוגה התחתונה תשקע. אשמח לקבל ממך מספר טיפים: באיזה מתכון השתמשת להכנת העוגות ובאיזה גודל של תבניות השתמשת? והאם בין 2 העוגות הנחת קרטון תומך? תודה מראש על העזרה.

michahz

New member
את העוגות הכנתי ממתכון בספר של קרול

דיקון. אם תרצי אשמח לשלוח לך. העוגות הם בגודל 20 ס"מ ו-12 ס"מ. עטפתי כל אחד בנפרד, נתתי להם להתיבש טוב טוב,(בערך יומיים) ואח"כ שמתי אחד על השני ללא תמיכה. מקווה שעזרתי.

michahz

New member
לגבי שאר ההערות, שמחתי לקבל אותן אך

כל העניין של העוגה מבחינתי היה המונוכרומטיות (צבע אחד בגוונים שונים).לגבי הכיתוב על הקוביות אז ניסיתי וממש לא הצלחתי כי הקוביות היו מאוד קטנות (בערך 4 מ"מ) וזה נראה כמו לכלוך ולא כמו כיתוב. בכל מקרה תודה רבה לכולם.

טלולה1

New member
ואני

בקושי מסתדרת עם עוגה אחת שתצא ישרה וגובה סביר כל הכבוד העוגה מדוגמת אצלי בטוח קומה שנייה היתה שוקעת

RoseMarie

New member
תודה על התשובות../images/Emo140.gif

אשמח מאוד לקבל את המתכון. ועוד שאלות: האם חצית את העוגה ומילאת בקרם? ובמה ציפית את העוגה לפני הציפוי ב- RFM? מאחר והעוגה נשארת מחוץ למקרר מספר ימים אני חוששת למרוח קרם שעלול להתקלקל וללא קרם העוגה תהיה יבשה ולא טעימה. מה עושים?

1הילונת

New member
אולי תוכלי לשלוח גם אלי את המתכון?

אני אשמח - האם העוגה באמת טעימה? יצא מקסים! וגם אני רוצה לנסות...

rachla

New member
../images/Emo24.gif עוגה מדדדדדהימה יפיפיה גם א

הכנתי עוגה לברית אבל זו עולה עליה פיייייייייי מצורף קובץ שאלה אליך מאיפה הורדת את הפונטים?

tsoff

New member
rachla העוגה הזו

נהדרת , אני ממש אוהבת אותה, איך עשית את כל התבליטים על העגלה?

rachla

New member
העגלה נעשתה מבצק סוכר וזילוף ב

ברואייל ולקחתי אותה מאחת החוברות של ווילטון

tsoff

New member
אני אוהבת את העוגה הזו מאוד

ככה איך שהיא, בכחולים בקומות, בקוביות בדובונים ען פרצופים מחייכים. הוספתי אותה לתמונות של העוגות ש"פעם אני אעשה"

עוגה מקסימה....

ומנסיון אישי שלי...ההגעה לדיוק כזה בנחשים היא קשה להשגה והצלחת מדהים. אהבתי מאוד!!!

למעלה