עוגה לבן שנה

הילית111

New member
עוגה לבן שנה

הבן שלי –לא מאמינה אוטוטו בן שנה,חודש הבא ! אני רוצה כמובן לעשות לו מסיבה בגן וגם בבית. אני רוצה להכין עוגה לגן. אני לא חזקה באפייה ובבישול.... אבל לבן שלי אני מוכנה להתאמץ. לצערי גם אין לי מיקסר בבית יש לי בלנדר. אשמח לקבל מתכון לעוגה מתאימה. שתהיה טעימה וגם יפה לעין. גיל שנה אומנם אומרים שזה יותר מסיבה להורים ופחות לילד שעוד לא מבין כל כך אבל בכל זאת.... אשמח למתכון מנצח! שגם הבייבי יהנה וגם יצטלם טוב !!! תודה ורק בשמחות

מני.ת

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif

המקור כתוב למטה. פשוטהפשוטה וממש מהירה מתכון: עוגת לב שוקולד רכיבים: 2 כוסות קמח תופח 0.5 כוס סוכר 120 גרם שוקולד חלב מגורר 2 ביצים 2 כפיות תמצית וניל 80 גרם חמאה מומסת 1 כוס שמנת חמוצה 100 גרם שוקולד מריר חתוך לקוביות 2 כפות שוקולד צ´יפס אופן הכנה: לשמן תבנית עוגה לחמם תנור ל180 מעלות לערבב קמח סוכר שוקולד חלב ביצים תמצית וניל חמאה ושמנת חמוצה בקערה מחצית מהכמות לשים על קוביות השוקולד ומעל את שאר התערובת לזרות מעל את השוקולד ציפס ולאפות 15 דקות או עד שמשחים הערות: ניתן להכין מזה מאפיס כמו שזה אמור להיות במקור - המתכון מספיק ל-15 מאפינסים העוגה קלה להכנה תוך 10 דקות הכנה ו15 דקות אפיה יש עוגה מוכנה מקור המתכון: nani nani

למעלה