עוגה אחרת שמאד נהניתי מהכנתה. זו עוגה "טרום חתונה" שנעשתה על פי ההזמנה לחתונה.
נ נְמָשִׁים New member 23/12/07 #1 עוגה אחרת ../images/Emo8.gif שמאד נהניתי מהכנתה. זו עוגה "טרום חתונה" שנעשתה על פי ההזמנה לחתונה.
ל לינדה7 New member 23/12/07 #4 ../images/Emo140.gifאהבתייייייייייייייייי אני חולה על היצירות שלך יקירתי את ממש גדולההההההההההההההה
י י ו ד1 New member 23/12/07 #5 מי ביקש מקוריות ולא קיבל?????????? גלית...איזה יופי . אהבתי מאד מאד מאד
L lala g New member 23/12/07 #9 איזה יופיייייייייייייייי והיום גיליתי שפיספסתי את הסדנא מקווה שיהיו עוד בזמן הקרוב................(של הפיות)
איזה יופיייייייייייייייי והיום גיליתי שפיספסתי את הסדנא מקווה שיהיו עוד בזמן הקרוב................(של הפיות)
M meiraval New member 23/12/07 #13 מ ק ס י ם ! לקח לי זמן לקלוט שהעוגות הן בעצם לבבות הפוכים, נכון??? ואז, זה אפילו עוד יותר מצא חן בעיניי! מירב
מ ק ס י ם ! לקח לי זמן לקלוט שהעוגות הן בעצם לבבות הפוכים, נכון??? ואז, זה אפילו עוד יותר מצא חן בעיניי! מירב
O o0Invisible0o New member 23/12/07 #20 ../images/Emo6.gifבהחלט עוגה אחרת.. זוג משעשע! שיהיה להם במזל... עוגה מצחיקה ממש! ועשויה היטב..זה ברור.
../images/Emo6.gifבהחלט עוגה אחרת.. זוג משעשע! שיהיה להם במזל... עוגה מצחיקה ממש! ועשויה היטב..זה ברור.