עובר עליי יום גרוע

עובר עליי יום גרוע

אני יושבת עכשיו בעבודה, חסרת חשק לחלוטין להמשיך לעבוד. במילה אחת של המנכ"ל שלי פשוט ירד לי כל האוויר. אני נמצאת בעבודתי כשנה וחצי כמנהלת פרוייקטים. למרות שאת הפרוייקט האחרון שלי עשיתי במקביל עם פרויקט נוסף, הוא נחשב להצלחה. לא זכיתי לעזרה רבה מצד מנהלות הפרוייקטים הוותיקות ממני (הן מתעסקות עם פרוייקטים בסדר גודל גדול יותר) ולמרות כל הלחץ העצום עברנו את זה בשלום. בעקבות ההצלחה היעד הכספי של הפרוייקט הבא שלי גדל פי 3!!!! כיום מנהלות הפרוייקטים האחרות נעזרות בי המון ואני משקיעה זמן רב בעבודה עימן, פרוייקט אחד שלהן עומד להסתיים ובחרתי להתחיל ולהתמקד בעבודתי על הפרוייקט שבניהולי שבו היעד השליש עצמו. עם זאת, אחת מהמנהלות הוותיקות יותר, פנתה למנכ"ל והוא הורה לי לחלק את זמני כך ש-30% יוקדש לפרוייקט שלה. אני מרגישה פשוט זוועה בעיקר מישום שהוא מנצל כל הזדמנות אפשרית ומתעניין במצב ההכנסות מהפרוייקט שבניהולי. ראוי לציין כי אני איני מקבלת אחוזים מהפרוייקטים ואילו המנהלות האחרות כן (הנימוק לכך הוא הוותק). מרגישה "כלבוייניקית".

א י ו ש י

New member
שולחת ../images/Emo24.gifענק

האם חשבת לדבר איתו? לומר לו את רחשי ליבך? או אפילו להתנות את ההשארות שלך אם דברים לא ישתנו ... אני מבינה את התחושה ומכירה את עצמי כשאני לא מוערכת כמו שצריך כל החשק לעבוד הולך ואיתו גם מקום העבודה
.... אני אתן הכל! למי שמעריך, למי שמגיע!

תודה איושי

אני ממתינה שהפרוייקט הנוכחי יסתיים ואני אזום שיחה עם הסמנכ"ל. כ"כ חבל. כמה לא בא לי להיות פה עכשיו. עם השנים הפכתי להיות מרוסנת יותר בתגובותי אך ללא ספק, אם הייתי מרגישה כך לפניי 3-4 שנים, כבר מזמן הייתי אורזת את חפציי ומחפשת את עתידי במקום אחר, בלי לחשוב פעם נוספת. היום זו בעיני "בריחה" אבל אני גם לא ממש יודעת איך להתמודד.

תאירU4

New member
סבלנות, ולפי ההצלחה של הפרויקט

הראשון בקרוב גם את תהיי זאת שמבקשת שיעבדו על פרויקט שלך וגם את תקבלי אחוזים. ככה זה עובד לא? סבלנות. עוד קצת גם את תהיי שם.

למעלה