עובר טסט

avi elbaz

New member
אצלי לא בדקו איתות אבל מותקנים

אצלי כאלו מאותתים בדיוק ועברתי איתם טסט.

Gal K

New member
בטסט האחרון שלי לפני חודש

לא בדקו אפילו אם מספר הרישוי תואם את הניירות, כך שאפילו אם היו בננות במקום מאותתים האופנוע היה עובר טסט. מצד שני, זה תלוי על איזה טסטר \ מכון רישוי נפלת.

avi elbaz

New member
אני עברתי במבדק בפ"ת בדקו בלימה של הקידמי

בדקו רשיונות, לא בדקו מספר שילדה, הצמיג האחורי היה שחוק אז פסלו ואמרו להחליף, גם האגזוז נשמע לבוחן רועש מדי אז אמר שאחזור עם צמיג תקין אגש לרב בוחן. חזרתי אחרי יומיים עם צמיג חדש הרב בוחן אישר את האגזוז. אף אחד לא זרק מבט על המאותתים.

liquidspice

New member
אני לא אוהב שיחות כאלה....

הן נותנות רעיונות לכל מני אנשים שליליים ובעתיד אנחנו עלולים לגלות שירינו לעצמנו ברגל.

avi elbaz

New member
להיפך, אם שיחות כאילו יגרמו לבוחנים לבדוק

רשיונות טוב יותר אז אולי עזרנו בעניין זיופי רשיונות/גניבות אופנועים. לא היית שומע ממני שום טענה שבדקו לי רשיונות כמו שצריך במקום להתעסק עם הרעש מאגזוז.

liquidspice

New member
חביבי, פה זה לא מסעדה...

אתה יכול להזמין צ'יפס ולקבל חומוס... בערך כמו שהצענו שרוכבים זהירים יקבלו הנחה ובסוף יצא שכל היתר קיבלו העלאת מחירים מפגרת. דישה בענין הטסטים תוליד שורה של צרות ואם תרצה,אני מוכן לפרט אותן מחוץ לדפי הפורום. תהיה בטוח בזה!

liquidspice

New member
לשאלתך -כן, עוברים טסט

ורק בגלל סיבה אחת: בלינק ששלחת, מופיע שיש להם תקן אירופי (E-11 E-Mark Certified Signals) זה התקן שאימצו בארץ והסימון אמור להופיע על המאותת עצמו.

גיקסר

New member
סיפור אמיתי מסוזוקי DRZ

הוחלפו מאותתים מהבומבות הגדולות לקטנים כאלו איכותיים שעלו 100 $ !!!!. בטסט הבוחן הסתכל עליהם ואמר לבחור שאלו לא המקורים והם קטנים מידי, ענה הבחור אבל זה מהבהב ועומד בתקן למה לא מתאים ? ענה לו "שינוי מבנה" והכשיל.

h a j b i

New member
הכל עניין של מזל ועל מי נופלים

מאז שעברתי פעם טסט עם GS 500 ומספר של 50 סמ"ק אני לא באמת לוקח אותם ברצינות

חיימון86

New member
שני יהודים שלשה דעות

כל אחד פה יספר לך משהו אחר. יש לי בדיוק כאלה איתותים,רכשתי אותם גם מאותו מוכר באיביי. לפני כחצי שנה הורדתי מהכביש ע"י בוחן משטרתי. לטענתו,האיתותים מושחרים ולא מאירים למרחק של 30 מטר. לעומת זאת,חודשיים אח"כ ניגשתי לטסט ועברתי בקלות רבה.. המלצה שלי,יש איתותי עלוקה בדיוק כמו שהצגת רק עם בקלית שקופה.לך על זה.

אין לי מאותתים או מראות כבר

ב 4-5 אופנועים אחרונים ולא עשו לי בכלל בעיות בטסטים ואני לא מחפש קומבינות

מיצו

New member
סליחה שאני שואל, אבל 4-5 האופנועים האחרונים

שלך לא נגנבו? איך הספקת לעשות להם טסט בכלל?

זכור לי טסט מצחיק

שפשוט ביקשו ממני לתת גז להשאיר פס עם האחורי נתתי, בלמתי עם האחורי ושוחררתי לדרכי...

למעלה