עובר אחד...

AYA67

New member
עובר אחד...

היום הודיעו לי שמתוך 3 ביציות שנשאבו יש רק הפריה אחת... והחזרה רק מחרתיים. למירב ידיעתי מעכבים החזרה רק אם יש הרבה ביציות מופרות ורוצים לשמור את האופציה לבחור מביניהם את הכי טובה...אבל למה במקרה של הפריה אחת מתעקשים??? והאם אין לי את הזכות להתעקש שיחזירו מחר???? בכלל...מה הסיכוי שהעוברון היחידי ישרוד עד מחרתיים??? ומה הסיכוי שמחר תצוץ עוד הפריה???

AYA67

New member
זהו?....כולם כבר הלכו לישון???

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

TWEETY =^.^=

New member
יש סיכוי שיתפתח עוד אחד

ואולי בגלל זה הם דחו את ההחזרה ביום. שיהיה בהצלחה

AYA67

New member
ועוד שאלה...

יכול להיווצר מצב שתבוטל החזרה ולא יודיעו לי מראש??? שאני סתם אגיע לבית החולים????

נועם@בת

New member
כנראה מחכים שיתפתח עוד אחד

החזרה לא מתבטלת סתם. ומצד שני אף אחד לא פותח את האינקובטור לםני שאת מגיעה. לכן באופן תאורטי יכול להתברר ברגע ההחזרה שקרתה תקלה ואי אפשר להחזיר. שיהיה בהצלחה נועם ~שמכירה כמה ילדים שנולדו מעובר אחד בלבד~

משהו לעודד אותך.

גם אצלי ביום השני אמרו שיש רק שלושה עוברים וכשהגענו להחזרה היו עוד שלוש שנוספו ככה בפתאומיות כך שהכל יכול לקרות ומקווה בשבילך שזה מה שיקרה גם אצלך.. בהצלחה רבה

שלי שלי1

New member
אני רק רוצה לספר לך סיפור מעודד

על חברה שלי שעברה המון טיפולי IVF ובטיפול האחרון נשאבו שלוש בייציות, כמוך גם היא ראתה את הטיפול כאבוד, הודיעו לה כי יש לה הפרייה אחת - היא הייתה עצובה מאוד. ביום ההחזרה התברר כי שניים, שנייהם הוחזרו ואחד (יותר נכון אחת) נקלט. והיום היא בהריון. מאחלת שיהיה גם אצלך, אמן

למעלה