חופשית ומאושרה
New member
עוברת לגור עם החבר
היי... אני והחבר עוברים לגור ביחד, אחרי שהוא גר כבר כמה שנים בדירות שכורות, ואני רק עכשיו יוצאת מבית ההורים
יש לי כמה התלבטויות, ואני מניחה שחלקכם הייתם במצב דומה אז תוכלו לעזור... אנחנו מתבלטים בין דירת 2 חדרים לבין 3 חדרים (או 2.5). בהתחלה רצינו 3 או 2.5 חדרים, כדי שיהיה חדר לימודים שקט - אני סטודנטית, וגם הוא כנראה יתחיל שנה הבאה תואר שני. חוץ מזה זה נראה לי חשוב שלזוג יהיה מספיק מרחב, ולא נהייה תקועים כל היום בתחת של השני. אבל בגלל שעוד חדר זה עוד כסף, התחלנו לחשוב על להתפשר על דירת 2 חדרים, ולשים את השולחן כתיבה והמחשב בחדר שינה, ואז כשצריך שקט פשוט סוגרים את הדלת. אז אני יודעת שזה משתנה מדירה לדירה (דירה אחת היא יותר מרווחת ואז זה נוח לגור זוג ב-2 חדרים, ודירה אחרת אולי לא), אבל הייתי רוצה לשמוע מה אתם חושבים על זה באופן כללי. אם עדיף לזוג לגור בדירת 3 חדרים או 2 חדרים. בעיקרון התקציב שלנו הוא עד 450$ לחודש, ואנחנו מחפשים באיזור ראש העין, הוד השרון... או איפה שנמצא בין לבין. זה די עניין של מזל למצוא פה דירה במחיר כזה (בראש העין אולי יותר קל, אבל העדיפות היא על הוד השרון).
היי... אני והחבר עוברים לגור ביחד, אחרי שהוא גר כבר כמה שנים בדירות שכורות, ואני רק עכשיו יוצאת מבית ההורים