עוברת היום דירה!

דמבו1808

New member
עוברת היום דירה!

היי זוכרים שסיפרתי על השותפה הנוראית שלי?
אז מצאתי דירה מהממת, לבד! ואני עוברת אליה היום

השותפה נהייתה יותר נוראית משהייתה. היא כועסת שאני לוקחת את כל הריהוט (שהוא שלי)
אני כבר כמה ימים אורזת ואורזת והיא לא נותנת לי להדליק את המזגן המרכזי כי היא "חולה". היא גם לא מסכימה לראות אף בחורה שבאה לראות את הדירה כדי להיות מחליפה שלי.
בקיצור - היא עושה לי את המוות...לא ידעתי שקיימים כאלה אנשים בעולם.

בשעה טובה ושיהיה בכיף!

ואכן קיימים אנשים כאלו, הייתה לי שותפה שלא הייתה קיצונית כמו שלך, אבל גם היא מאוד כעסה כשלקחתי את הציוד שאני הבאתי לדירה ולא השארתי לה (כולל דברים כמו מכונת כביסה ומקרר, אבל גם מיקרוגל, כלי מטבח וציוד נלווה אין סיבה שאני אשאיר לה). אני עד היום זוכרת את תחושת ההקלה שהייתה לי כשעזבתי את הדירה שגרתי בה איתה, עוד כמה ימים תביני על מה אני מדברת...

דמבו1808

New member
אני עוד לא בדיוק נפטרת ממנה

אני עדיין צריכה למצוא מחליפה. והיא עושה לי את המוות..ובינתיים אני משלמת על שתי דירות. הייתי צריכה לשלוח אליה עורכת דין שתתקשר אליה ותסביר לה שהיא לא יכולה לעכב אותי בזה.

חוץ מזה שאני נורא מפחדת ממנה - היא איימה להרביץ לי אתמול. (!!!!!!!) אני חושבת שזה בחיים לא קרה לי. בחיים לא הכרתי בחורה שמאיימת להרביץ למישהי, והאמת שגם הגברים שבסביבתי לא כאלה.
אז אני מפחדת שהיא תמצא משהו אחר להתנכל לי. שהיא פתאום תתבע אותי..אין לי מושג על מה.

אין לך סעיף של יציאה מחוזה בהתראה מראש?

ומה עם בעל הדירה? הוא יודע על המצב הזה?

בכל אופן בהצלחה במציאת מחליפה ובחיים החדשים הנינוחים והשלווים שלך

דמבו1808

New member
אגב, יש לי עוד כמה שעות עד שהמובילים באים

ובינתיים אני אפילו לא יכולה לעשות פיפי, כי היא החביאה את הנייר טואלט! ושלי כבר ארוז
איזה אנשים!!!

אם היא מאיימת עלייך

נראה שיש לך עילה מספיק טובה לפנות לבעל הבית ולדרוש שיפנה אותה, גם אם זה לא כתוב במפורש בחוזה זה נשמע כמו הפרה היות שמצב כזה לא מאפשר מגורים תקינים בדירה. המינימום שבעל הדירה חייב לך במצב כזה זה לצאת מהחוזה ולא להמשיך לשלם.

בכל מקרה, לתבוע אותך היא לא יכולה (אין לה כל כך על מה), ולא ברור לי גם למה לפנות לעו"ד ולא לנסות קודם את בעל הבית.

דמבו1808

New member
גם בעל הדירה הוא טיפוס

הוא לא מסכים אפילו לשחרר אותי מהחוזה. כי אין לו כוח לערוך אחד חדש. מי שייכנס במקומי יצטרך לשלם לי, הצ'קים שלי ימשיכו לרדת.

ושוב
איזה אנשים!!

הוא לא יכול לעשות את זה

ברגע שאת מוצאת מחליפה שחותמת על החוזה מולו את רשאית לבטל את הצ'קים היות שהחוזה בינכם הסתיים והתחיל חוזה חדש בינו לבין הדיירת החדשה, שאין שום סיבה שאת תרדפי אחריה. אני בספק שיש סעיף בחוזה שמתיר דבר כזה.

אולי באמת הכי טוב ללכת על הקטע שהשותפה

איימה עליך?
לדעתי את צריכה להיות יותר אסרטיבית עם בעל הבית. או אולי לבקש מההורים או אנשים אחרים להתערב.

ומה אם השותפה תעשה את המוות

לכל שותפה פוטנציאלית שתביאי לראו תאת הדירה?
נראה לי שאת צריכה לשלוח גם לבעל הבית את העו"ד...

לליתות16

New member
הסיפור הזה רק מסתבך ולרעה !!

והשותפה האיומה שלך , איימה עליך ?
אני דבר ראשון הייתי נגשת למשטרה למסור תלונה עליה.
אולי אחכ היא תתקפל מיחסה המגעיל ( בסה"כ רובנו, אנשים שומרי חוק, ואולי היא תבין שהיא עברה את כל הגבולות ההגיוניים ?)

קודם כל מזל טוב...

אנשים איומים יש בכל מקום. אני מקווה שלפחות הדירה הבאה תהיה חוויה מתקנת בשבילך.

למעלה