עוברת דירה...

badu

New member
עוברת דירה...../images/Emo41.gif

היי, יש לי כמה שאלות לגבי טיהור וזרימה אנרגטית בבית שכור איך מטהרים חדר שמכיל את האנרגיות של האדם הקודם שגר בו? אם יש דבר כזה בכלל? לחדר עצמו יש חלון ענקי שנמצא מול הדלת. מה כדאי לשים במשקוף שמפריד כביכול בין החדר למרפסת? (החלון של המרפסת הוא כביכול החלון של החדר הגדול שלי שהוא החדר שינה) יש לי עוד כמה שאלות... אניאשמח לקבל תשובות על הנ"ל. בינתיים... תודה

שלום badu../images/Emo39.gif ברוכה הבאה

מדוע את רוצה לטהר? בחלון תלי פעמון מדנדן וקריסטל לא ממש הבנתי מהתאור שלך את החדר האם את יכולה להעלות איזה שירטוט?

badu

New member
היי אביבה../images/Emo13.gif

אני רוצה לטהר את החדר... עך כל מקרה. הבית האחרון שהייתי בו נתן תחושה לא טובה. ואני יוצאת ממנו אחרי שנה וקצת. יחד עם הבית הכל "נתקע" בבית שאליו אני עוברת יש תחושה מדהימה של בית. דלת אחת נפתחת כל השאר נפתחות אחריה. חשוב לי שבית יהיה מטוהר מתנודות שליליות.. אם יש בכלל כאלה בדירה. אמרו לי שאפשר לעשות טיהור אנרגטי עם מלווה יבשה שמשמשת כמו קטורת. אני אשמח לקבל עוד רעיונות. ככה נראה החדר (פחות או יותר...) תודה

ערב טוב ../images/Emo141.gif

טיהור פשוט וקל הוא ניקוי החדר עולל כל מה שנמצא בפאורונות באופן רציני. אח"ע שטיפת הרצפה עם מי מלח. מלח מטהר. את יכולה לפזר גרגרי מלח בפינות החדר לכמה שעות ולאסוף אותם להדליק מרווה ולפזר אותה בחדר בתנועות יד ולברך את המקום שבו את נמצאת בכל מה שאת מבקשת שיהיה להדליק נרות בפינות החדר ולתת להם לדלוק עד הסוף כשאת נמצאת בו מה ומי היה בבית הזה לפני שאת הגעת? לא כדאי "לסחוב" איתך דברים מבית קודם לבית הזה...

badu

New member
לא סוחבת../images/Emo57.gif

אביבה, תודה על התשובה המהירה, שוב. המעבר לדירה הזו בא בעקבות פרוק של קשר בן שנתיים וחצי. אני רוצה להאמין שכל מה שלא טוב נשאר מאחור. השותף השלישי בדירה נהרג בפיגוע שהיה בחיפה. אני רוצה להאמין שהוא במקום טוב יותר... ושהבית לא יסחוב את הטראומה הזאת - כי שוב להרגשתי יש לבית תנודות טובות וחיוביות... אני רוצה לעודד אותן שימשיכו להיות... רוצה לאפשר זרימה של חיוביות חדשה בחיים שלי, מתחילה בראש,עוברת ללב, ומשם לכל מה שבא.. שוב תודה

רגע רגע רגע!!!!!!!

שותף שלישי בדירה הזאת שאליה את נכנסת? לא הבנתי על איזו דירה את מדברת... איך יתר הדברים בחייך, העבודה, הפרנסה, הבריאות המשפחה... את מספרת דברים קשים כלאחר יד... שמת לב לזה?

badu

New member
אז ככה...../images/Emo41.gif

אני מפרת על הדברים האלה כלאחר יד כי אני לא מכירה דרך אחרת לדבר עליהם. אני כרגע לא עובדת, מחוסרת עבודה כבר למעלה מ 4 חודשים. סטודנטית. לפני משהו כמו חודש החלטתי לפרק זוגיות בת שנתיים וחצי אחרי תקופה לא פשוטה של למעלה מחצי שנה. ההורים שלי מתגרשים... הם כרגע בתהליכים... והבריאות בסדר. אני אומרת תודה על זה. תקופה לא קלה אבל זה בהחלט בי"ס לחיים. אביבה, עכשיו אני פותחת דף חדש... וכמו כולם ( או שלא כמו כולם) אני מחפשת עזרה ותמיכה בדברים רוחניים שמדברים אלי. הפאנג שואי הוא אחד מהם. שוב , תודה

אני שואלת שוב

את נכנסת לדירה שבה גר האדם שנהרג (לא עלינו)? זה החדר שלו? חדר אחר? בחירת בית אומרת הרבה... זהירות... התיחסי ברצינות למה שקורה, ולא כלאחר יד... "רוחניות" (מילה שאינני אוהבת...) מלמדת לקחת אחריות על מה שקורה.או לפחות לדעת להתיחס אליה בכובד ראש ולא להקל ולהמשיך הלאה. אני מקווה שאת פותחת דף חדש ולא מעצימה את מה שכבר יש... מה נמצא במכרז הבית שאת שוכרת עכשיו, ומה יש בזה החדש? הסתכלי בדיוק במרכז, גם אם זה לא החדר שלך, מה נמצא בשניהם? מהו תאריך הלידה שלך? אכן, בי"ס, כמו שאמרת... שבוע נהדר לך

badu

New member
שבוע טוב ../images/Emo42.gif

בדירה יש 3 חדרים. אחד השותפים שהיו בדירה נהרג. הוא לא היה זה שגר בחדר שאני שכרתי.הבית הוא דו מפלסי. במרכז הבית נמצא החדר שלי שהיה פעם, כנראה גם הסלון. בכניסה לבית יש גינה, כשנכנסים יש מצד ימין שירותים ומדרגות למפלס השני, מצד שמאל מטבחון מה שיוצאר אזור של חצי חדר שהוא משותף לכולם. מול הכניסה יש את הדלת לחדר ששכרתי. שוב, בגלל שהחדר היה פעם סלון אני רואה אותו כמרכז הבית. אביבה, אני מתנצלת אם אני משתמשת במילים שאת לא אוהבת, אני לא חושבת שאני מצויה ב"ג'רגון" אז כרגע אין לי מילה יותר יותר טובה. אני מתייחסת מאוד ברצינות לכל מה שמתרחש סביבי בזמן האחרון, בעיקר בחודשיים האחרונים. אין לי כל כוונה להעצים את ההרגשה הרעה שכבר יש, להיפך, מהרגע שחתמתי על החוזה שכירות, כל הדברים קבלו תפנית חדשה, קיבלתי פניות מעבודות אחרי שלא ענו כבר מס' חודשים על קורות חיים ששלחתי וכו'. אני משתדלת להסתכל טוב טוב על מה שקורה סביבי, ולהתייחס להכל. אפילו לשינויים הכי קטנים במצב רוח שלי, לפעמים זה מרגיש כאילו חולץ פקק.... תאריך הלידה שלי הוא 25/06/1978 אביבה, שיהיה לך שבוע מצויין. נחמד לדעת שמשהו "מאזין". תודה, שוב.

טוב, אז עשי טיהור טוב טוב

הקפידי על כל הפינות והמקומות הנמוכים והחשוכים ואני מקווה שהבית הזה יביא את התפנית המיוחלת... שימי מראת באגוה בשירותים ליד הכניסה, בחלק החיצוני של דלת השירותים ב ה צ ל ח ה !!!

למעלה