עוברים מתחת לרדאר

rapgamer4ever

New member
עוברים מתחת לרדאר

יש כמה שחקנים שלא ממש שמנו לב אליהם, אבל הם היו קריטיים לקבוצות שלהם ומגיע להם קרדיט. מצד שני, יש כאלה שאכזבו קצת יותר מדי בשקט. אז הנה כמה מהטובים: 1. שיין באטייה- בשני משחקי הבית שנגמרו ב-3 הפרש ו-1 הפרש, הוא רשם 15,6,3.5 באחוזים מעולים והוסיף 2 חסימות בממוצע. יותר מזה: הוא קלע הלילה 2 שלשות בקלאץ' (וגם אחת במשחק 3). 2. אנדרה מילר- פשוט טוב לאורך כל הסדרה מול אורלנדו, כרגיל לא מקבל הרבה קרדיט. רושם את המספרים הכי טובים בפילי עם 22,7 באחוזים טובים ונותן תחושה שהוא המנהיג האמיתי של פילי כבר פלייאוף שני ברציפות. 3. קורטני לי- אולי קצת מפתיע, אבל הרוקי הזה היה פנטסטי ב-3 מ-4 המשחקים של המג'יק. תפס סופית את המקום של פייטרוס ברוטציה ובינתיים קולע 16 למשחק וכמעט ולא עושה טעויות. והמאכזבים שלא ממש שמנו לב אליהם: 1. ג'ו ג'ונסון- 14 נקודות למשחק ב-37%, פחות מ-2 אסיסטים בממוצע ו-4 איבודים. בלי שינוי דרסטי ביכולת של הפרנצ'ייז של ההוקס, הם יהיו בחוץ. 2. טיישון פרינס- מילא להפסיד, מילא בסוויפ, אבל התצוגה ההתקפית שלו מעליבה. 4 נקודות בממוצע ב-26% מהשדה, זה מה שעשה פרינס בממוצע מול קליבלנד. 3. גרג אודן- אצלו לא מדובר בכשלון קבוצתי כי התפקיד שלו בקבוצה לא גדול, אבל הכשלון האישי מהדהד. במשחק הראשון הוא היה טוב, ומאז ב-3 משחקים יחד הוא קלע 10 נקודות ועשה 16 עבירות. את פול פירס אני עדיין לא אכניס, אבל הוא על הכוונת ולדעתי מגיעה לו ביקורת. עדיין לא אהיה כזה נחרץ כי הוא יוכל עוד לנצח את הסדרה כולל השתלטות על משחק, אבל בינתיים הוא לא קולע טוב, לא ממש מוסר ולא מראה את הווינריות שאפיינה אותו בפלייאוף שעבר.

carmelo

New member
אודן משחק יופי בפלייאוף

יחסית לרוקי ויחסית לרוב העונה שלו בכלל. הוא היה היחיד שתפקד חוץ מרוי בהפסד במשחק הראשון, ובשני המשחקים הבאים עשה חיים מאוד קשים ליאו, שבריאיון למדיה הסינית אמר שהוא יכול להתעלות על הווארד בעתיד. כרגיל הוא חוטף יותר מדי שריקות, השיפוט בסדרה הזאת בכלל די שערורייתי (עבור שתי הקבוצות, שלא תחשבו שאני מתרץ).

rapgamer4ever

New member
אתה בטוח שאתה לא מגזים קצת?

כמה קשה אתה יכול לעשות חיים למישהו כשאתה עושה כ"כ הרבה עבירות בכ"כ מעט זמן?

OrEl74

Well-known member
מנהל
גם ההודעה שלך קצת עברה מתחת לראדר

אני חושב שתואר השחקן הכושל של הסיבוב הראשון צריך ללכת ישר לידיים של שיד שפשוט עשה לעצמו בושות בפלייאוף הזה. 13 נק' במשחק הראשון 8 בשני 5 בשלישי והשיא...0 נק' הלילה ולחשוב שזה השחקן שהוגדר כשחקן מפתח בסידרה הזאת. חה!

Orenseg

New member
היתה סדרה?

פרינס והוא היו פצועים, אבל כולנו יודעים שגם אם שיד היה בריא (פיזית) התוצאות לא היו הרבה יותר טובות...

go lakers go

New member
מי ציפה מראשיד למשהו ?

כבר מעונה שעברה הוא לא רלוונטי . שחקן שכל תרומתו היא זריקת שלשות ( שלרוב לא פוגעות בכלום ) וזריקת הערות לזברות שמסתיימות עם עבירות טכניות . עצוב שבמשחק האחרון ( לטובת דטרויט אני מקווה שזה האחרון )שלו בדטרויט הוא מסיים עם 0 נקודות . אני מעדיף לזכור אותו בתור מפלצת כדורסל עוד בתקופה שהיה בפורטלנד . הסדרות של פורטלנד ( עם ראשיד בשיאו ) מול לייקרס בתחילת שנות ה2000 , היו מהסדרות הכי טובות שראיתי אי פעם בNBA .

Oxycodone

New member
צודק

אני אישית מאוכזב מהמזרח בנתיים - שיד ופרינס היו פצועים וגם ככה לא היה כוחות וגם ריפ לא תיפקד. מילא זה אז גם אטלנטה שפתחו טוב מאוד כרגע במצב מאוד עגום , נקווה שהלילה הם ינצחו. אבל בצד המערבי יותר טוב , דאלאס דנוור ויוסטון בנתיים עושות את העבודה. מה שכן הפלייאוף הזה הביא בנתיים מלא דברים כיפיים שלא צפינו מראש : הלחימה של שיקגו , היכולת של רונדו , בילאפס , דאלאס , פילי בנתיים אחלה פלייאוף.

ynvgi

New member
שאנון בראון אני חייב להוסיף

מה לעשות שאני מתעניין רק בשחקני לייקרס? אבל בכל זאת - קולע יותר מפי 2 מבעונה הסדירה - 8.5 נק' ב 17 דקות. אחוזים מעולים מהשדה - 57% מהשלוש - 85% מכין את הקרקע כנראה להיות המחליף של פישר. הוא קטן, אנרגטי, אתלטי, קולע שלשות בינתיים בחסד (למרות שמעניין לראות שלשות שלו בעונה שלמה ובקלאץ' בפרט). נראה לי ירחיב את מגוון האפשרויות לשמירה על גארדים (בנוסף לבראיינט ואריזה שיחסית גבוהים לשמור על גארדים נמוכים וזריזים, אבל מחפים על זה בעזרת הגובה והאתלטיות). החסרון היחידי ואני עוד לא יודע כמה זאת תהיה נקודה למחשבה - האסיסטים. הוא מתנהג די כמו פישר - יותר shooter מאשר passer.

go lakers go

New member
הוא אתלט מדהים ועוד גניבה של LA

הוא שחקן משלים קלאסי , ויכול להיות רכז מספר 2 בכל קבוצה בליגה . בסדרה מול יוטה יש לו עד עכשיו ב17 דקות פייר משחק גם חטיפה ו2 אסיסטים פייר גיים בנוסף לנקודות ולאחוזים שציינת . קבל מספרים של שאנון עד שהגיע ללייקרס .בשנת 06/07 שיחק רק 202 דקות ב23 משחקים בקליבלנד . בשנת 07/08 הוא שיחק 22 דקות ב6 משחקים עבור שיקגו ו 218 דקות ב15 משחקים עבור קליבלנד.העונה הוא שיחק בשארלוט 341 דקות ב30 משחקים . בסך הכל עד שהגיע לליקרס היו לו 783 דקות ב 74 משחקי NBA ,מדהים ! בסדרה מול יוטה הוא הפך לשחקן 7 ברוטציה , ולגארד הראשון שעולה מהספסל ! 68 דקות מול יוטה ( 17 למשחק ) - ממש אקספקטור . ללא ספק הפתעת/תגלית העונה של הלייקרס ( אם מוציאים את אריזה מהמשוואה ) . את פארמר הוא העלים בכלל מהמגרש , ואני באופן אישי שמח שפישר צובר עבירות , כי עובדתית הלייקרס טובים יותר עם שאנון מאשר עם פישר ( בשני צידי המגרש ) . חבל רק שפיל לא נתן לשאנון לנסות לשמור על דרון בפוזישן האחרון במשחק 2 . אולי אם היה חושב אחרת היום לא היה משחק בסטייפלס. בעניין שלו אני אקח קרדיט לעצמי שזיהיתי את היכולות שלו בשנייה הראשונה שעלה בסטייפלס . מעניין אם במכבי עוד חולמים ששחקן שמשחק 20 דקות בממוצע למשחק בפלייאוף , יגיע אליהם עונה הבאה

הכפפה

New member
אני עדיין מחכה

שמישהו ירפרף בספר השיאים ויבדוק אם יש שחקן שהיו לו יותר עבירות פר דקות מאודן. הכשלון האישי מהדהד למרחקים, אפילו סם בואי יכול לשמוע אותו. בדטרויט אני לא חושב שהיה מישהו שממש הגיע לסידרה הזו (חוץ מביינום...), אם לא מבחינת כדורסל אז לפחות מבחינת האנרגיות.

Orenseg

New member
ואת זה אתה אומר על סמך צפיה בו?

בחייאת, תנו לבנאדם הזדמנות. פשוט לא מבין את כולכם.

הכפפה

New member
יפה, יש ביניהם קרב צמוד

בדקתי את העניין - אמיר ג'ונסון נותן 2.5 עבירות ב-13.5 דקות (ממוצע קריירה), בעוד שאודן עומד על 3.9 עבירות ב-21.5 דקות. שניהם נותנים בערך ממוצע של 0.18 עבירות לדקה.

בחירות דראפט של שיקאגו

סתם ראיתי באיזה כתבה שצוין איזה בחירות גבוהות היו לבולס בשנים האחרונות, סתם החלטתי לעבור דראפט דראפט בשנים האחרונות ולראות במי הם בחרו באיזה מיקום ומי היה מאחוריו (סימנתי גם שחקנים טובים ברמה דומה לשחקן הנבחר).. הבחירות שלהם בשנים האחרונות היו: ראשונה, תשיעית, רביעית+16, לא בחרה, שלישית, שביעית, שנייה+30, רביעית, רביעית+שביעית+24, וראשונה+16 2008. דרק רוז, בחירה ראשונה. 2007. ג'ואקים נואה, בחירה תשיעית (ת'דאוס יאנג, אל ת'ורנטון, רודני סטאקי, רודי פרננדז). 2006. טיירוס ת'ומאס, בחירה 4 (ברנדון רוי, רנדי פוי, רודי גיי, ראג'ון רונדו, פול מילסאפ) רודני קארני, בחירה 16 (ראג'ון רונדו, קייל לאורי, ג'ורדן פארמר, פול מילסאפ, ליאון פו) 2005. אין בחירות 2004. בן גורדון, בחירה שלישית (דווין האריס, ג'אמיר נלסון, קווין מארטין, ג'וש סמית', אל ג'פרסון, לואל דנג) 2003. קירק היינריך, בחירה שביעית (דיוויד ווסט, בוריס דיאו, ג'וש הווארד, מו וויליאמס) 2002. ג'יי וויליאמס (פציעה מסיימת קריירה), בחירה 2 (ננה, אמארה סטודמאייר, קארון באטלר, טיישון פרינס, ג'ון סלמונס, קרלוס בוזר) רוג'ר מייסון, בחירה 30 (קרלוס בוזר, מאט בארנס, לואיס סקולה) 2001. אדי קארי, בחירה 4 (שיין באטייה, ג'ו ג'ונסון, ג'ראלד וואלאס, טוני פארקר, גילברט ארינאס, מהמט אוקור) 2000. מרכוס פייזר, בחירה 4 (מייקל רד, מייק מילר, ג'מאל קרופורד, הידו טורקגלו, ג'מאל מגלויר) כריס מיהם, בחירה 7 (מייקל רד, ג'מאל קרופורד, הידו טורקגלו, ג'מאל מגלויר) דאליבור באגאריץ', בחירה 24 (מייקל רד) 1999. אלטון בראנד, בחירה ראשונה (מאנו ג'ינובלי, ריצ'ארד המילטון) רון ארטסט, בחירה 16 (מאנו ג'ינובלי) אם שיקאגו הייהת בונה קבוצה רק מדראפטים היא יכלה להעמיד היום הרכב של: דרק רוז / דוין האריס / ג'מאל קרופורד ברנדון רוי / ריצרד המילטון / מייקל רד רון ארטסט /הידו טורקגלו / ת'דאוס יאנג קרלוס בוזר/ דיוויד ווסט / פול מילסאפ אמארה סטודמאייר/ מהמט אוקור בטח זה ככה בכל קבוצה... וואו זה העביר לי איזה חצי שעה של שעמום כל זה...

rapgamer4ever

New member
נההה...הם עדיין חוטפים סוויפ מהלברונים../images/Emo3.gif

סתם, אחלה מיני פרוייקט.

Oxycodone

New member
חח לא ייאמן

אבל מצד שני מי ידע בזמן הדראפטים השונים מי מהשחקנים האלה הולך להיות כוכב ? אבל כמה פשלות.....לא ייאמן. רק דבר אחד אאני לא מבין גוו דומארס לא ידע שדווין וויד תותח כבר בדראפט ? שחקנים כמוהו ולברון כבר מהתיכון הרשימו לא ? מזל שהבולס בחרו את רוז ואת גורדון !

לא, וויד לא היה כוכב כזה גדול...

כאילו, הוא מן הסתם היה מוכר, סה"כ נבחר חמישי אבל לא בצורה יוצאת דופן, ומיליצ'יץ' היה נחשב לכישרון גדול וגם גבוה שכידוע אי אפשר ללמד ולכן למרות שהוא האבא של הפלופים, אפשר להבין איך קרתה הטעות שהוא נבחר לפני וויד, איך הוא נבחר לפני כרמלו אני לא מצליח להבין, האו היה נחשב לכוכב גדול כבר אז...

SHNIK

New member
אפילו יותר מכך

לקראת דראפט 2003 סקאוטרים היו מעט ספקנים באשר לווייד בגלל שהוא הסתמן כקומבו גארד (נמוך מדי ל2, סוליסט מדי ל1) וכשמיאמי בחרו בו בבחירה החמישית זה נחשב יחסית להפתעה, במוקים לקראת אותו דראפט הוא מוקם יותר לכוון הבחירה העשירית. שניק.

באטייה בכלל לא מתחת לראדאר

הוא עושה בדיוק את מה שהוא יודע לעשות. הוא לעולם לא היה הכוכב של הקבוצות בהן שיחק. הוא תמיד שימש כדבק, בעיקר בהגנה. אודן הוא סיפור עצוב, שאני מקווה שיהפוך לסיפור שמח בשביל כולם.

למעלה