עוברים מוקפאים

מצב
הנושא נעול.
עוברים מוקפאים

עוברים מוקפאים
כמה זמן אחרי ההחזרה אפשר לנהוג. סליחה שאני פותחת הודעה. וגם שואלת הרבה שאלות.

MIF2002

New member
הי אורליה

עוברים מוקפאים
הי אורליה
למיטב ידיעתי אין שום מניעה לנהוג מיד אחרי. התהליך מבוצע ללא כל טשטוש או הרדמה, אז אין מניעה לנהוג, וגם לא חייבים לשכב במיטה אחרי זה, בדרך כלל נחים חצי שעה עד שעה בקליניקה ואחר כך את משוחררת ללכת, לנהוג, לעשות מה שאתה רוצה. ממליצים כמובן לא להתאמץ יתר על מידה אבל לדעתי נהיגה היא לא מאמץ, אז אני לא חושבת יש מניעה בענין זה. בכל אופן בהצלחה !

anguly

New member
זה תלוי...

עוברים מוקפאים
זה תלוי...
אצלינו נותנים שני ווליום - ומבקשים לבוא עם מלווה - כי זה לא מצב שאפשר לנהוג בו - למרות שאותי הווליום מעורר... אני מניחה שבערב או למחרת זה כבר בסדר. אבל הפרוטוקול הזה לא קיים בכל המרפאות - אם קיבלת ווליום - אז אל תנהגי.

lital1975

New member
בתה"ש לא נותנים כלום

זה תלוי...
אצלינו נותנים שני ווליום - ומבקשים לבוא עם מלווה - כי זה לא מצב שאפשר לנהוג בו - למרות שאותי הווליום מעורר... אני מניחה שבערב או למחרת זה כבר בסדר. אבל הפרוטוקול הזה לא קיים בכל המרפאות - אם קיבלת ווליום - אז אל תנהגי.
בתה"ש לא נותנים כלום
לא ווליום ולא מיטה לנוח בה לאחר ההחזרה (דבר שהיה נהוג בעבר). רק מה, , ממליצים שם לנוח יומיים! דעתי האישית היא שעדיף ביומיים הקריטיים האלה לא לנהוג היות ועדיף שהנפש תהיה רגועה, ללא לחצים מיותרים והרי ידוע שהתנהגות הנהגים הישראלים לא ממש תעזור בנושא! שיהיה לך המון בהצלחה!

תודה לכולם

בתה"ש לא נותנים כלום
לא ווליום ולא מיטה לנוח בה לאחר ההחזרה (דבר שהיה נהוג בעבר). רק מה, , ממליצים שם לנוח יומיים! דעתי האישית היא שעדיף ביומיים הקריטיים האלה לא לנהוג היות ועדיף שהנפש תהיה רגועה, ללא לחצים מיותרים והרי ידוע שהתנהגות הנהגים הישראלים לא ממש תעזור בנושא! שיהיה לך המון בהצלחה!
תודה לכולם
גם אני מטופלת בתל השומר.

anguly

New member
אצלינו נותים גם בטריים וגם במוקפאים

ווליום
האם גם לאחר החזרת טריים קיבלת וויליום? מתי בוצעה ההחזרה?
אצלינו נותים גם בטריים וגם במוקפאים
ווליום ידוע כמרפה שרירים (מעבר להשפעותיו המרגיעות מבחינה נפשית) - ולטענתם, זה מונע התכווצויות של הרחם ולכן נותן סביבה טובה יותר להחזרה.

lital1975

New member
התייחסתי להחזרת טריים!

בתה"ש לא נותנים כלום
התייחסתי להחזרת טריים!

הילית2

New member
../images/Emo50.gifזה דבר ראשון!

עוברים מוקפאים
זה דבר ראשון!
אני לא חושבת שישי בכלל בעיה בנהיגה או כל פיעלות אחרת כמובן לא קשה מדי אבל התנהגות של יום יום לדעתי בהחלט מצויינת אפשר שאלה??כמה זמן אחרי החזרת עוברים צריכים לנוח בתל השומר עד השחרור? תודה

lital1975

New member
תה"ש

זה דבר ראשון!
אני לא חושבת שישי בכלל בעיה בנהיגה או כל פיעלות אחרת כמובן לא קשה מדי אבל התנהגות של יום יום לדעתי בהחלט מצויינת אפשר שאלה??כמה זמן אחרי החזרת עוברים צריכים לנוח בתל השומר עד השחרור? תודה
תה"ש
הייתי בהחזרה ביום שישי האחרון וכבר לא משאירים שם למנוחה בכלל! באים, ממתינים, מחזירים והולכים!

ליאור01

New member
מעניין

עוברים מוקפאים
מעניין
אני עברתי גם הזרעות וגם הפרייה שלאחריהם אמרו לי להתנהג כרגיל ( ממש מיד לאחר ההחזרה ). אפילו על מנוחה קלה נאמר שאין צורך. בכל אופן שיהיה המון בהצלחה

מעניין מאוד!!!

מעניין
אני עברתי גם הזרעות וגם הפרייה שלאחריהם אמרו לי להתנהג כרגיל ( ממש מיד לאחר ההחזרה ). אפילו על מנוחה קלה נאמר שאין צורך. בכל אופן שיהיה המון בהצלחה
מעניין מאוד!!!
אני טופלתי באסותא בעבר שם שכבתי כשעה בלי תזוזה ובלי לקום (אני זוכרת גם שהאח שם אמר לי לשכב עם הראש למטה ולא להרים אותו... שהיה לי קשה מאוד לראות כך טלויזיה בחדר....)- גם לא לעשות פיפי ובפעם האחרונה טופלתי באסף הרופא ושם התעקשו שאשכב במשך שעתיים שלמות בלי לזוז ואפילו לא להרים את הראש (ה"תזוזה" היחידה שהורשתה לי היתה כדי לקבל את זריקת הכוריגון. נראה לי קצת מוזר המדיניות שלא לשכב בכלל..

מצב
הנושא נעול.
למעלה