עוברים לרחובות

רותם111

New member
עוברים לרחובות ../images/Emo45.gif

רון מיכאל ("הפילפילון") ואני עוברים לרחובות קרוב לסבא וסבתא. חשבתי שאסתדר בקלות בלי ההורים אבל מסתבר שאין כמו ההורים. כל החברים והחברות שהבטיחו לעזור כשהייתי בהריון עסוקים בחיים שלהם ואני רוב הזמן לבד עם רון. אני מסתדרת אבל לא בקלות ובמחיר החופש. מאז שרון נולד (מחר חודשיים) אני איתו בבית כמעט בלי להפרד בכלל. להכנס למיקלחת הופך להיות סיפור כי הוא מילל ברגע שאני מתרחקת וכמעט ולא ישן במשך היום. אז... החלטתי לעשות מעשה ולהתקרב לביבי סיטר האולטימטיבים. הדירה ששכרתי ברמה גבוהה הרבה יותר מהדירה בתל-אביב ובמחיר נמוך יותר. אשמח לצור קשר עם אמהות אחרות מאיזור רחובות.

../images/Emo39.gifאני הראשונה לברך כנראה...

רותם יקרה, המון בהצלחה לרגל המעבר לך ולרון. אני בטוחה שדברים יהיו קלים יותר מעתה. אני אמנם הגדלתי לעשות ועברתי לגור עם ההורים (טוב לא חסר להם מקום בבית). ים קיבלה כלבלב בתוך מתנת נחמה על הפניית הזרקורים ממנה בלבד לאחותה הקטנה, כך שהכל הסתדר לטובה. ועכשיו מתוך נסיון של חודשיים וחצי בבית ההורים, אני יכולה לומר שאני יכולה לנשום קצת לרווחה ולמרות שאופק וים תופסות את כל יומי, עדיין יש לי על מי לסמוך. כך שהמעבר קרוב/לבית ההורים הוא לטובה לדעתי. בהצלחה, נועה ים אופק

מזלטוב ../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif

רחובות זו באמת אחלה עיר לפילפילונים (רק אהיה הוגן ואומר שכשהציעו לי לעבור לשם סרבתי בכל תוקף
), תוכלי לטייל איתו בלילה במכון וייצמן, כיף שם ושקט, ככה באמצע העיר. אני ביקרתי אתמול ילדה בת יום (היום היא בת יומיים) והיא כל כך קטנה פיצית פיצית פיצית, עם אצבעות כאלה קטנטנות, ואפון פיצי ולחיים ענקיות, נתנו לי להחזיק אותה (שוקלת כמו עוף
) וצילמתי אותה כמה פעמים, היא עשתה פרצוף מצחיק עם הפלאש, ולאמא שלי יש כשרון מיוחד עם כאלה קטנטנים- ההיא צרחה כי היא הייתה רעבה, אמא שלי רק הרימה אותה והקטנה נרגעה
*נזכר בהודעה שאמא זו מחלה ללא מרפא
* חג שמח

רותם111

New member
כיף לך שהחזקת תינוקת קטנטנה

הפילפילון אף פעם לא היה קטנטן כך שפיספסתי את החוויה שלהחזיק תינוק ב"מישקל של עוף". הפילפילון שקל יותר כמו תרנגול הודו מאשר עוף.

mishelli

New member
התינוק שלי נולד קטנטן!

פחות מ-2.5 קילו. היום הוא בן שבועיים!. אתמול הייתי איתו בטיפת חלב, הוא עלה 330 גרם בשבוע!. בהתחלה הרגליים והידיים שלו היו כל כך דקות. עכשיו הוא נהיה שמנמן, כמו שאני אוהבת. תינוקות צריכים להיות קצת שמנמנים. הוא כזה מתוקי, קטנטן ושמנמן.

li.g

New member
../images/Emo49.gif וברוכה הבאה לאיזורנו../images/Emo65.gif

../images/Emo24.gif בהצלחה יקירַי

ובהחלט זכור לי סיפור המיקלחת
חייבים לנצל את גנסבאסבתא כמה שיותר. הם עושים את זה באהבה , אז אם אפשר למלו?

למעלה