עוברים דירה

s h o o s h a

New member
עוברים דירה

עוברת דירה חותמת פרק בחיי ומתחילה חדש מקווה שיהיה שונה, טוב יותר מקודמו משאירה המון זכרונות בבית הישן חלקם טובים חלקם פחות והרגשות מעורבים שמחה מהולה בעצב דמעות מהולות בחיוך תחושת מועקה תחושת הקלה בלבול ורק מקווה שתהא זו בשבילי אכן התחלה חדשה התחלה טובה שבת שלום לכולכם

רות 2

New member
כל סוף ..זה התחלה של משהו חדש

יקירה!!! וזכרונות לא נישארים שם... הם הולכים איתך לכ מקום ותקווה... זו גם שאיפה ואם את שואפת..מקווה לטוב אז אין ספק ....שאת כבר מתחילה ברגל ימין!!!!!!! בהצלחה במעבר והנה דלת אחת נסגרת ודלת אחת ניפתחת...עם בשורות טובות!!! בהצלחה!!!!!!!!!!

s h o o s h a

New member
דלתות

אכן סוגרת דלת אחת ופותחת אחרת במקומה ומי ייתן וזו הנפתחת תכניס לביתי וחיי בשורות טובות בלבד תודה לך מעומק הלב

תיק לחיים חדשים

תיק לחיים חדשים
לא זוכרת מי כתבה, אבל זה לקוח מתוך פורום "שיחות אל תוך הלילה" כל מסע מתחיל בסימן שאלה התקוות בהירות,הדרך אפילה מה ניקח למסע? מה נשאיר מאחור? את התיק נארוז,נשתדל הכל לזכור מתחילים בצדדים,בדברים הקטנים מכניסים קצת פחד ואיתו משקעים ממשיכים במלאכה ואורזים אמונה שלא מוכנה להיפרד מאחותה האכזבה חיש-את התא האמצעי פותחים הנחישות והדבקות את מקומם תופסים הדבקות במטרה רואה את עתידה ולכן אף היא תופסת את מקומה בתא הגדול יש הרבה מקום בו יוכלו להתחלק האומץ והביטחון מה נשאר לארוז שכמעט ונשכח? לתא החיצוני העבר לו נדחק ובמשך המסע יתווספו לתיק פריטים שיידחקו במהרה את הפחד והמשקעים האמונה מאחותה האכזבה תיפרד והעבר עם העתיד בהרמונייה יישתלב כך יצאנו למסע,ארוזים ומוכנים בתקווה לחיים חדשים ומופלאים!

s h o o s h a

New member
חיים חדשים

קראתי וחייכתי לעצמי "כך יצאנו למסע,ארוזים ומוכנים בתקווה לחיים חדשים ומופלאים!" קולע בול להרגשה ולתקווה תודה

מייקי69

New member
איזה כייף לך ../images/Emo13.gif

לא צריכה לנקות תריסים!!! תחשבי על זה. ככה אני. במקום לנקות תריסים - עוברת דירה. ואיך אני אוהבת שהכל מסודר בארונות. ויש תחושה של נקי ושל מחודש. ואיך אני אוהבת שאין לי מושג, איפה שמתי את הקוצץ ציפרניים... ושלוקח לי שעה להיזכר איפה המיקום החדש של החוט הדנטאלי. ואיך אני אוהבת שאני לא שונאת אף אחד מהשכנים (עדיין
) ואיך אני אוהבת שכולם מסתקרנים לדעת מי זאת החדשה שהגיעה... ברררררררר, איזה פחד לשנות, ואיזה כייףףףףף.... לא לשכוח להכניס לבית דבר ראשון: סוכריות, ביצים ואורז. למה? אנא עארף???? ככה אמרו לי וככה אני מבצעת. למה להתווכח???? ב ה צ ל ח ה !

s h o o s h a

New member
../images/Emo13.gif לא לנקות תריסים ../images/Emo13.gif

והרי זה הדבר היחידי שאני צריכה לעשות שם בבית החדש וכל השאר ... כן, אני הולכת לאיבוד בתוך הסדר החדש וכמו שאת אומרת (ואהבהתי מאד) "ברררררררר, איזה פחד לשנות, ואיזה כייףףףףף" ויהיו סוכריות, ויהיה סוכר ויהיו ביצים למה? כי ככה אמרת ואני מבצעת למה להתווכח
יום נפלא שיהיה לכולנו

Lonely In Blue

New member
../images/Emo49.gif

ואני מציע שאת הזכרונות הטובים תקחי איתך ואת הרעים תשאירי בבית הישן. הפרק החדש יהיה שונה, כי דברים אף פעם אינם חוזרים על עצמם. וכיון שיהיה שונה, זה כבר טוב. הרי את הפרק הישן כבר חווית. כעת את צועדת אל הקסם שבלא-ידוע. שיהיה מעבר קל, ושתהיה זו התחלה טובה.

s h o o s h a

New member
אל הלא נודע

אכן צועדת אל הלא ידוע, הלא נודע ויש בזה מין הסקרנות ומין הפחד ומההתרגשות ואני חווה את כולם בוררת לי את זכרונותיי את חלקם אורזת לקחת את חלקם האחר פשוט מותירה מאחור כמו אבק ברוח חלקם נצור בלבי וילך עמי בכל אשר אלך אני ומביטה קדימה תודה איש על היותך מי שהנך

ophra

New member
התחלות חדשות

תמיד מלאות בעירבוביה של שמחה והתרגשות יחד עם חששות ופחדים תמיד אהבתי התחלות חדשות לא תמיד מצאתי בתוכי את האומץ והאנרגיות כדי להתחיל אותן כל הכבוד לך אשה יקרה על האומץ על הכוחות על האופטימיות! שתהיי זו לך התחלה של הרבה אושר ושמחה!! עפ

*יערית

New member
איך תרצי שהדלת שלך תראה?

ותוך הבית יראה? והעתיד יראה? הכל הכל תלוי איך שתרצי לראות וליישם, משאירים הכל מאחור..לוקחים את הלקחים, את הדברים הטובים שלימדו אותנו החיים ואיתם פותחים את הדלת הבאה
כל שנותר זה

למעלה