עוברים בית

marsala

New member
עוברים בית../images/Emo82.gif

אורזים את הפקלאות ועוברים דירה (כמו שאומרים בארצנו הקטנונת למרות שזה בית ולא דירה..) ויקירי המחשב יהיה מפורק לגורמים בעוד עשר דקות
ובגלל שיש לנו בערך חודשיים של שיפוצים אינטנסיביים בבית החדש אנו עוברים למשך זמן זה לחמי וחמותי
כך שאני לא יודע אם ומתי יצא לי לדבר איתכם שוב . מבטיח בהזדמנות הראשונה לעשות זאת! יאללה משפחה יקרה לוק אפטר יורסלבס מויש מרסלה שאוהב אתכם תמיד

Gefen

New member
מוייש היקר שיהיה ../images/Emo50.gif

אני בטוח אתגעגע ואחכה לשובך... תשתדל בכל זאת להשאיר אותות חיים מידי פעם (יש אנרטרנט
אתה יודע..) ושהיה המון
לבית החדש.. גפן

nir2323

New member
איזה כיף, תתחדשו../images/Emo45.gif

אומנם הקטע של ההעברות, הנקיונות, השיפוצים והסידורים , מעצבן. אבל אח"כ, בית חדש ! אה איזה כיף.

תותי-בת

New member
איזזזזזזזה כיייףףף!!! ../images/Emo9.gif יו גם לי בא... אבל אני יודעת שזה לא יבוא בחשבון... לא מצד ההורים בכל אופן ../images/Emo9.gif שיהיה לכם מעבר קל, אנג´וי אין יור ניו האוס... דאט פרבבלי וורי סון בקיים יור הום... רק אהבה מרסוש, תהיה חזק ובריא... שמור על עצמך, ליאת. נ.ב אני מקווה שיש לי חדר ../images/Emo9.gif

*pachanga*

New member
תותי../images/Emo23.gif

ו.. יווו איך היה בא לי על האסיקיו שלך
והנה את אצלי
ובקשר לדירה כן כן אני נוסעת לארה"ב בדיוק לעזור לאחי לשפץ את הדירה בבית
כנראה הם מתחילים עם השיפוצים כבר ביוני

תותי-בת

New member
יו פאצ´ מיי גיררררררליי ../images/Emo9.gif הנה את גם אצלי כבר כמה שעות... חיחיחיחיחוחוחוחוחהחהחה ../images/Emo9.gif ד"א, למדת עיצוב או משהו דומה?... שמרי על עצמך יפה, ליאת.

למעלה