עוברות לגרמניה

Chen w

New member
עוברות לגרמניה

הי. אני בת 22 עם דרכון גרמני. נוסעת עם חברה לעבוד בגרמניה. לחברה שלי אין דרכון אירופאי, ולכן רצינו לקבל תשובות על כמה שאלות חשובות- *כמה זמן היא מאושרת לשהות באירופה ? האם זה תלוי מדינה? (ידוע לי שבאנגליה מותר להימצא עם ויזת תייר עד חצי שנה) *יש עבודות נוספות שמתקבלות על הדעת (מלבד עגלות מכירה)? *מי שיכול לספק איזו אינפורמציה על גרמניה בכלל ועל המבורג בפרט- נשמח ונודה!! *לגבי מכשיר פלאפון- מה דעתכם? הכי משתלם לקנות מכשיר בחול, או לצאת מהארץ עם מכשיר פתוח לכל סימ ולקנות בכל מדינה סימ-קארד? איך אפשר להטעין את המכשיר עבור שיחות מבלי להיות מחוייבים בחברת סלולר? *לגבי השכרת דירות- נשמח לקבל כל קישור לאתרים שמספקים אינפורמציה בנושא, או אם מישהו מהפורום יכול לתרום מנסיונו האישי\ידע כללי על מחירי שכירות במערב אירופה (סדר גודל ממוצע לחודש). *האם מישהו מכיר\שמע\יודע משהו על תחום ה- HOUSE SITTING? והאם זה יכול להתאים גם למי שלא מחזיק בדרכון אירופאי? *האם יש כאן מישהו שהתנסה ב-COUCH SURFING? האם ממליץ? חשבנו לשלב את זה בטיול בין מדינות אירופה. תודה מראש,

גוזליה

New member
היי חן

משאלותיך אני מבינה (מקווה שאיני טועה) שאת חברות ולא בנות זוג. התשובות שלי בהתאם: 1) לך מותר לשהות ולעבוד, לה מותר לשהות בגרמניה למשך 3 חודשים ואסור לה לעבוד בזמן שהותה. אם היא תתפס היא תגורש, ותקבל "חותמת שחורה" בדרכון. 2) עבודות מתקבלות על הדעת- שוב, לך מותר לעבוד במה שאת רוצה ומסוגלת לעבוד בו. לה אסור לעבוד (גם לא בעגלות מכירה). 3) זה תלוי במדינה בה תשהו. בבריטניה (מנסיוני האישי) את יכולה לעשות חשבון PAY AS YOU GO ולהטעין את הסים בכל פעם בסכום בו את מעוניינת. 4) אין כזה דבר "מחירי שכירות במערב אירופה"- זה כמו שתשאלי על מחירי שכירות במזרח התיכון (פחות או יותר)- מערב אירופה עצומה בגודלה, יש בה המון מדינות, ועוד יותר מזה ערים, ואפילו עוד יותר מזה שכונות. בהצלחה.

shemesht

New member
דירה

היי חן, לגבי דירות בגרמניה ממליץ לך לבדוק באתר הבא: www.wg-gesucht.de יש אפשרות לחפש גם דירות לזמן קצר Nur Zwischenmiete

למעלה