עובד מצטיין.

fun maker

New member
עובד מצטיין.

אף פעם לא היתי אצל זונה, אבל כמאמר הקלישאה, צריך לנסות הכל בחיים. חיים רק פעם אחת. ובתקופה הזו הקלישאה מקבלת מימד אחר, אמיתי. נכנסתי פנימה. אוירה נעימה של חמימות עטפה אותי, וריח לבנדר נישא באויר. היה ניסיון להשכיח בפנים את החוץ. ניגשה אלי ג'ינג'ית קטנה ועם זאת עדיין מלאה במקומות הקדושים. הושיטה לי יד. אחזתי בה ופסעתי אחריה אל החדר. המגע נעם לי ועורר בי זכרונות ותשוקות שכמעט שכחתי מקיומן. אבל רק כמעט, כי המעט הביא אותי לכאן. היא הפשיטה את בגדי מעלי והשכיבה אותי על המיטה. ידיה חלפו על פני וירדו אל החזה, ממוללות את הפיטמה, וחזון העצמות היבשות של גופי קרם עור וגידים. הזרים דם לורידים. שפתיה ליקקו את צוארי כשהידים אוחזות בעצמות הכתפים. כיפוף קל של הגוו מביא את שדיה הישר אל תוך פי. נראה שגם זיון נכנס לקטגוריה של אופנים, זה לא משהו ששוכחים גם אחרי הרבה זמן. מהדברים שהופכים את החיים ליפים ונותנים לנו חשק להמשיך לדווש הלאה, למרות הקשיים הבלתי נסבלים. הידים שלה צללו בין רגלי וכך גם שפתיה. תוך שניה היא שיפדה את עצמה עלי, כשידיה על חזי, והחלה להניע עצמה. עצמותי כאבו ונפשי דאבה. גופי התמלא תאוה. דימיתי בעיני רוחי את הרכבת מאיצה. ההתנשפויות רק הוסיפו פחמים לקטר שזעק ונאנק. חיכוך שדיה בחזי ומגע ישבנה בביצים הביאו אותי במהרה אל התחנה כשהעשן הלבן ממלא את הרציף. הקדמנו בעשר דקות. ניצלתי את הזמן, כך סתם במיטה, מתענג על מגע הסדינים בגופי כשראשה עדיין על חזי. נותרתי לבד ברציף. הרכבת המשיכה לדרכה. מתוקף היותי 'עובד מצטיין' התאפשר לי להגיש בקשה לביקור של חצי שעה אצל זונה, בתקווה שמפקד המחנה יאשר. אחרי חודשים ארוכים הבנתי איך העבודה משחררת. השומר ליווה אותי לביתן שם נשכבתי על הדרגש. לצידי התיפח שכני. הוא רק חודש כאן ואני לא בטוח שישרוד את הבא. ליטפתי את ראשו, אין הרבה מה להגיד. הוא הביט אלי בעינים נפוחות. "שאלתי בצהרים את אחד השומרים איך אני יכול לדעת מה קרה לאישתי, לא ראיתי אותה מאז שהגענו. הוא הצביע לעבר ערובת העשן אמר - אתה רואה את העשן שם? זו בטח אשתך." מישהו מעלינו השתיק אותנו. רוצה לישון, לצבור כוח, להמשיך לחיות.
 

bugbuster

New member
משהו פה כבר עלה לספרה

עליונה לגמרי. זה בועט בבטן, בועט בבטן, בפנים שכבר כורכמו במכת אגרופ. זה לא נהוג, אבל האם היית נאות לפחות להוסיף כמה שורות הבר הסבר לכתיבה הזאת.
 

fun maker

New member
באגי...

נראה לי שאין כל כך צורך להסביר פה (ובכלל בכתיבה או...). כל אחד עושה את האדפטיזציה שלו. זה כל הקסם.
 

fun maker

New member
מאחר ונשאלתי גם במסר...

אתיחס ספציפית לענין. בחלק מהמחנות הגרמנים החזיקו ביתנים שבהם שוכנו פרוצות. אסירים שנחשבו מצטינים היו זכאים לביקור אצל אותן פרוצות. בקשה שהוגשה דרך האחראים והייתה צריכה להיות מאושרת ע"י מפקד המחנה עצמו. יש לענין עדויות במסמכים שנמצאו. הענין גם מוזכר בספרו של תום שגב "חיילי הרשע".
 

bugbuster

New member
התשובה ניתנה בעצם עוד לפני כן

כשציינת בתגובת נ.ב. לניקי על סמיכות יום הזיכרון לשואה. וזו בעצם הייתה השאלה, מה היה הגורם, האסטציאציה, ההשראה לכתיבה כזו ועל נושא כזה. ביטוי לשואה מתוך הפילטר המיני, אם יש פילטר כזה, ואם ההתבטאות שלך היא דרכו , לו כך הרי מבט כזה רק מעצים את תופעת השואה בהיותו עוד אפיק התייחסות. אזכיר את סרטו של מל ברוקס להיות או לא להיות שהדבר האחרון שהוא הינו קומדיה הבזה לשואה, ואת סרטו של בניני מלפני מספר שנים שבעוונותי שכחתי את שמו.
 

bugbuster

New member
אכן תודה.

ויש לנו בעיה לעכל התבטאויות בתווכים הללו.
 

עיילה28

New member
מ...

אני יותר אוהבת לקרוא פנטזיות
 

כוכבית 1

New member
פעם ראשונה מזה זמן רב

שאין אויר שיכול למלא את הריאות שלי, הצורחות לחמצן. חזק. כל כך חזק שזה כואב.
 
למעלה