עובדת סוציאלית

טל205

New member
עובדת סוציאלית

כבר הרבה זמן שאני שומע על שירותי הרווחה שגוזלים ילדים מהוריהם כי להורים אין רווחה כלכלית.. הורי,לא פעם חתמו על כך שהם מאמצים ילד (בכאילו)כדי שהילד ישאר בחיק אמו. ועכשיו אני שואל, המדינה מוציאה הון על אותו ילד! אם זה במציאת הורים מאמצים או במשאבים ענקיים למוסדות ולפנימיות וזה משגע אותי! לא עדיף שתתנו תאלפיים שקל האלה לאמא וכך גם לה ייחסך צער רב(איזה אמא עומדת בזה שלוקחים ממנה ילד???) וגם הילד יגדל בסביבת אמו, אין יותר בריא מזה! הוא יקבל תחום הראוי ולא יצטרך להיות במשפחה זרה או להיות עם איזה מדריך. בקיצור,מה השיקול? איפה השכל? מה המניע? השידור שלכם.

ben23s

New member
אתה בוחר להסתכל רק על צד אחד:

נתחיל מזה שאמא שלך עבריינית, לא יותר ולא פחות, דווקא היא זו שפוגעת בילדים, באיזו זכות היא עושה זאת? חשבת פעם שזה לא רק עניין של כסף? אולי אלימות בבית? סמים? לא חסר סיבות.. ...זה קשור לפורום בכלל? חחח

טל205

New member
אז ככה

נתחיל בהבנת הנקרא! כתבתי רווחה כלכלית! מי דיבר על אמהות מסוממות? אה? תקרא טוב.. ואגב,לא פתחנו מוקד בבית לילדים עזובים(הלוואי והייתי יכל) אלו משפחות שאימי מכירה אישית והיא לקחה על עצמה תחסד הזה וכיום הילדים בחזרה אצל האמא גדלים לתפארת!(אתה יודע כמה אמהות נשברות מזה נפשית וזה מה שמונע מהן להמשיך לגדל? תחשוב על זה. ואגב,אני שמח שהעלית את זה בצורה חריפה וברוכה הבאה.

אני מכירה את הדברים האלה ממש מקרוב

ותדע לך שטוב שעושים כך לילדים לא תמיד טוב לתת לאימא את הכסף כי אם היא לא הצליחו לפרנס את המשפחה שלה ולדאוג לרווחת בנה כמובן שלא תדע איך לנהל את הכסף בצורה הנכונה ותמיד בודקים את המשפחה לפני שמוצאים את הילדים מהבית ובמרבית

טל205

New member
עליות וירידות

יש לכל בנאדם בחיים! כמו בכל דבר כך גם מבחינה כלכלית! קורה שבנאדם נקלע למשבר ולפעמים גם למצוקה מתמשכת.. בסה``כ אם מדובר בהורים חכמים חבל לקחת תילדים שיגדלו עם חסך נפשי לכל החיים! ילד מרגיש טוב יותר ליד אמו העניה מאשר במשפחה זרה ממוצעת.

עוד תגובה..

מצוקה חומרית (כלכלית) לרוב מביאה גם מצוקות נפשיות קשות אני מתארת לעצמי שמציאות של משפחה ענייה לא קלה שצריכים לשרוד את החיים האלה ביומיום ויש המון ילדים שנפגעו ונשרטו בבתים כאלה שצריכים שיקום או טיפול והמון פעמים המענה הוא לא בבית(מצבים שדורשים אנשי טיפול) זה אבסורד ומטומטם לחלוטין שמוציאים ילד ממשפחה רק מסיבות כלכליות לדעתי זה סתם תירוץ קל לניסוח בעיות נפשיות קצת יותר קשה להסביר.. (וזהו!! חפרתי!!)

למעלה