עובדי כוח אדם

מצב
הנושא נעול.

sharpi men

New member
עובדי כוח אדם

עובדי כוח אדם
רציתי לשאול כמה חודשים צריך לעבוד כדי לעזוב את קבלן כוח אדם ולעבור למקום העבודה באופן קבוע ולקבל את התנאים שמקבלים העובדים שם? שמעתי שיש מספר חודשי מינימום שצריך לעבוד תחת חברת כוח האדם?כמה זה בדיוק? תודה מראש!

שיר ורד

New member
כרגע , אין כזו אפשרות

עובדי כוח אדם
רציתי לשאול כמה חודשים צריך לעבוד כדי לעזוב את קבלן כוח אדם ולעבור למקום העבודה באופן קבוע ולקבל את התנאים שמקבלים העובדים שם? שמעתי שיש מספר חודשי מינימום שצריך לעבוד תחת חברת כוח האדם?כמה זה בדיוק? תודה מראש!
כרגע , אין כזו אפשרות
החוק מחייב את המעסיק בפועל לקלוט את העובד לאחר 9 חודשים של עבודה דרך קבלן, אלא שסעיף זה בחוק נדחה שוב ושוב, הדחיה האחרונה קבעה את תחילתו ל 1/1/2008 (ועוד היד נטויה). אין חיוב בחוק לעבוד תקופת מינימום דרך חברת כח האדם ומבחינה חוקית העובד יכול לעזוב בכל רגע את חברת כח האדם ולעבור למעסיק בפועל. אבל, בדרך כלל הסכמי העבודה של העובד עם חברת כח האדם וכן החוזים שבין חברת כח האדם למעסיק בפועל קובעים מגבלה שכזו, המגבלה יכולה להיות לתקופה מוגבלת או ללא מגבלת זמן. לא בטוח שמגבלה כזו תתפוס בבית הדין, עקב פגיעתה בחוק יסוד חופש העיסוק.

שאלה לגבי פיצויים..

עובדי כוח אדם
שאלה לגבי פיצויים..
אני עובדת בחברה קרוב לשנתיים אם אני עוזבת מגיע לי פיצויים? למרות שידוע לי שרק אם מפטרים אותי אז הם צריכים לתת לי מכתב פיטורין ופיצוים מה הדין לגבי אם אני מתפטרת כי נמאס לי (קשה לי ורע לי שם בטרוף...)

שיר ורד

New member
זה לא סיבה בשביל להתפטר ולקבל פצויי

שאלה לגבי פיצויים..
אני עובדת בחברה קרוב לשנתיים אם אני עוזבת מגיע לי פיצויים? למרות שידוע לי שרק אם מפטרים אותי אז הם צריכים לתת לי מכתב פיטורין ופיצוים מה הדין לגבי אם אני מתפטרת כי נמאס לי (קשה לי ורע לי שם בטרוף...)
זה לא סיבה בשביל להתפטר ולקבל פצויי

מצב
הנושא נעול.
למעלה