עובדי הרשות בפועל

גומיה

New member
עובדי הרשות בפועל

שלום רציתי לדעת האם יש מבינכם עובדי רשות כיום שעובדים בפועל? אני רוצה לשאול אם אתם יודעים מתי אני יכולה להגיש מועמדות לרצ"ים ומה דרישות התפקיד או לקורס מפרידים והאם צריך ידע קודם בעינין ואיך אני יכולה לעבור לעבוד בחו"ל ??? תודה שלום

טיפ_טיפ

New member
בזמני ( דינוזאורית שכמותי)...

למה אין פה אייקון של דינוזאור
תשובה: מחכים עד לפירסום מכרז בשוטף ומגישים טופס מועמדות אפילו אם הפז"מ או התנאים האחרים אינם מספקים. חשוב שידעו שאתה מעוניין, וגם אם לא תתקבל איכשהו יתחילו להיות מודעים לקיומך ברמה כלשהי וכך יוכלו למלא עליך חוו"דים אחרי הכרות מסויימת , אם לא לקורס הנוכחי לפחות לקורס הבא. מעניין שאתה שואל על זה במסגרת הפורום. לא שאלת אנשים בעבודה
אגב.... איך ידעתם על קיום פורום
מישהו סיפר לכם
שמעתם מחברים
הגעתם דרך עמוד הפורומים של תפוז
מישהו מודע לדבר הזה בשדה

JuveFan

New member
תשובה

לקורס ר"צים (או כמו שזה נקרא "קורס ר"צים ייעודי") אפשר להגיש מועמדות רק כשיש פירסומים בעניין. בימים אלה מסתיימת ההכשרה של הקורס השני (שנמשך כבר 5 חודשים) ויקח, אם בכלל, עוד כמה חודשים עד שיפורסמו הודעות לגבי מועמדות לקורס הבא. הפיתרון הנוסף הוא להתחיל בדרך הרגילה (בודק ככל הבודקים) ואז להתקדם לאט לאט במעלה הסולם, דרך שלדעתי עדיפה בהרבה. לגבי מפרידים, בנתב"ג רק אלה שצברו ניסיון בתור בודקים יכולים להגיש מועמדות לקורס מפרידים. אין דבר כזה "קורס מפרידים ייעודי". לגבי חו"ל, יש הסכם של הרשות עם אל על שאחרי שנה-שנה וחצי, הרשות יכולה לשחרר את העובד לאל על (בתנאי שאל על כמובן רוצים אותו).

למעלה