עובדים קשה, הא נאור?

עובדים קשה, הא נאור?

אני ו-Noaal שוטטנו לתומנו אתמול בדיזינגוף סנטר וקיווינו לפגוש את המנהל הנכבד. אה-בה-ציגעלה-מה בחנות בה הוא אמור לעבוד היו רק מוכרות!!!!!!!! חשבנו שאולי הוא בהפסקת צהריים אז חזרנו אחרי חצי שעה. הוא עדיין לא היה בחנות! בטח ניקית את הבית או משהו

NightElf

New member
למעשה באמת ניקיתי... ../images/Emo3.gif

למה לא הודעתם לפני? דווקא ביום שישי לא עבדתי. ובאיזו חנות הייתם, יש שלוש חנויות בסנטר של צומת ספרים

Noaal

New member
באמת? עכשיו אני מבינה את השאלה שלך

מאתמול במסר
היינו בזו שנמצאת בקומה השלישית ממול ל"למטייל". חוצמזה, הדברים היו ספונטינים... (לדעתי צפניה עדיין לא התאושש מהחיוב של הכ"א
).

NightElf

New member
אני לא עובד שם בכלל...

אני עובד בחנות הענקית שבקומה ה-2. למרות שדווקא שבוע הבא אני מוצב בחנות הזאת

Noaal

New member
זה פשוט היכולות הנבואיות של צפניה

ושלי...
תגיד, אתה מכיר עובדים גם מסניפים אחרים של הרשת? יש לי חברה שעובדת בסניף ברגבה..

NightElf

New member
באופן אישי

רק עובדים מאיכילוב ומשאר החנויות בסנטר.

מי מניאקים?

מי זבלים מחרידים ומגעילים? קודם כל נעל, שמשגעת אותי יומם וליל וגם אחה"צ מתי אני אבוא לבקר אותה בירושלים, אבל כשהיא בת"א היא לא חושבת לשניה ליידע אותי! מפחדת לפגוש אותי בלי הגנה של שתי חתולות לפחות? וגם צפניה לא שה תמים, שומר את נעל לעצמו בכל פעם שהיא באה לבקר במרכז ולא חושב לשניה שמרחק כמה רחובות מביתו של ג'ימי בן שבתיאל נמצאת מישהי שתשמח גם לחזות בזיו פניה של הנעל(ה) בנשים. זהו, אני ברוגז עם שניכם, לפחות עד שתמצאו דרך הולמת לפצות אותי.

Noaal

New member
סליחה, לא היית אמורה להיות במושב?

לא אמרת שאת לוקחת את החייעס לחיסונים? אנחנו אמורים לנחש שחזרת לבלות את השבת במרכז? אם היינו יודעים היינו סוחבים גם אותך לשופינג (מהסוג המשובח ביותר - צעצועי חתולים), פגישה עם אחי, ידידה שלו וחתולו, ואח"כ לפגישה עם החתול המלכותי - ג'ימי. עכשיו, אני ברוגז עד שתפצי אותי.

אמרתי שאני קופצת ליום וחוזרת!

ואני עדיין ברוגז. ולמי שלא שייך לעדה, עכשיו אתם יודעים איך מתחילים סכסוכים אצל פולנים ועל אילו סיבות דביליות, ולמה הנכדים שלנו לא יוכלו לשחק ביחד בארגז חול

Noaal

New member
לא אמרת!!!

אחרת גם אותך הייתי מוצאת דרך להעיר ב-10:00!

מותר לי

New member
../images/Emo88.gif

אני שונאת שופינג, אבל זה כבר נשמע לי יותר מעניין מסתם חולצות וג'ינסים

למעלה