עובדות החיים

קפת

New member
עובדות החיים

יש רגעים כאלה, בהן אני מרגישה צורך עז לחלוק עם העולם תובנות והארות. ומה יותר נכון מאשר להצהיר עליהן בפורום מגלומנים? הרי אנחנו, כידוע, קהילה תומכת ונתמכת. אז קבלו שתיים לדרך, וכמובן - שתפו אותנו באלו שלכם. אם יצטברו מספיק פתגמים ומכתמים אנחנו נוציא אותם במהדורה מהודרת על נייר דמוי קלף, בהנחות מפליגות לחברי הפורום. 1. סקס זה כמו פיצה: זה טוב גם כשזה רע.
2. אהבה היא כמו שפעת: צפויה אבל מגיעה במפתיע, גורמת לך להיזרק למיטה ולהישאר שם ימים שלמים, וכשהיא חולפת, לוקח לך שבועות להתאושש.

opoli

New member
וואלה!

במיחוד העניין הזה עם הפיצה, בתנאי שזה כןלל פטריות

שטויות זה כמו עמבה

מי שמתבל בהן את דבריו, שלא יתפלא שמריחים ממנו את הטיפשות מקילומטר.

קפת

New member
רשע

זה כמו מלח על הפצעים: בהתחלה זה נורא שורף, אבל יודעים שזה מחטא אז סובלים בשקט, ואז מתרגלים, זה מפסיק לרגש ואין ברירה: חייבים להתחיל להסניף גז מזגנים.

את קראת לי מלח?

את חושבת שזה שיש לי בחורה בכל נמל תעופה בינ"ל בישראל עושה אותי מלח?

ממתי נהיית לנו אילנה דיין?

אני לא מאמינה. ככה, בסתר, בלי שאף אחד יידע או יחשוד התחלת לגדל תובנות? לא, כי אני פשוט הסקתי שהמקצוע שלך הוא אחר לגמרי. א. אני לא מסכימה עם תובנה מס' 1 שלך. ב. אני גם לא מסכימה עם תובנה מס' 2 שלך. למעשה, אני לא מסכימה עם שומדבר שאת כותבת, זה עניין עקרוני אצלי. ככה זה.

קפת

New member
אני לא מגדלת תובנות

זה צומח לי לבד, מתחת לציפורניים.

אל תשקרי

את מחביאה אותן בתוך השומה [לא של מס הכנסה] הענקית את מגדלת מעל השפה העליונה.

בטח צומח , יחד עם הפטריות שלך

הינה, מאחר ואני מרגישה היום עליזה וטובת לב אני אוסיף לך תובנה לאוסף התובנות העלוב שלך: "מי שהולכת לישון במחלקת המצעים של איקיאה, שלא תתפלא אם היא מתעוררת בבוקר עם פומפיה אליפטית במיטה". ככה זה.

Ricca

New member
קפת, זאת לא אהבה מה שחווית

זאת זיבה. אבל סבבה, אני שמחה שסוף סוף עשית סקס. ולא, לקשקש מעל דפי הפורום עם הניקים האחרים שלך על כל מיני מפגשים לכאורה שקרו או ייקרו לא נקרא חיי מין.

רקפת,

אל תשימי לב אליהם. כל הזמן תזכרי שזה מאוד נחמד להיות חשוב, אבל הרבה יותר חשוב להיות נחמד, ולפי דעתי- את עושה את המכסימום בשני התחומים.

למעלה