עובדה!

בלה בלה

New member
עובדה!

עובדות עובדות עובדות עובדות עובדות עובדות עובדות עובדות עובדות... כן, עובדות קטנות בכל מקום.. בטח כל אחד ואחת ממכם מכור לאיזה משהו קטן, במקרה שלי זה לעובדות, עובדות טיפשיות, עובדות נכונות, כאלו קטנות, וגם לא תמיד נכונות.. אתה יכול למצוא אותם בכל מקום בעיתון, מילון, שיעורים וכו`.. כל העולם הזה בכלל סובב סביב עובדות.. ומה לעשות אני פשוט אוהבת עובדות, קוראת אותן בשקיקה ומחפשת עוד ועוד.. הנה, אפילו הבאתי לכם כמה לדוגמא: * אם אוכלוסיית סין היתה צועדת לפניכם בטור, תיאורטית היא לעולם לא היתה מגיעה לסופה, בגלל קצב הילודה *217 זה מספר הפעמים בה נאמרת המילה fuck בסרט pulp fiction (ספרות זולה) *ישראל נמצאת במקום הראשון בעולם באכילת קרמבו- כל ישראלי אוכל בממוצע 8 קרמבואים בחודש * התאריך 29.2 חוזר רק כל ארבע שנים.. * מל בלאנק, האיש מאחורי הקול של באגס באני היה אלרגי לגזר למען האמת כל ה``אהבת עובדות`` הזאת לא מועילה לי במיוחד, כי בדר``כ אני פשוט שוכחת אותן שניה אחרי שקראתי.. אני באמת לא יודעת מה הקסם בעובדות האלו, הרי מה כבר יכול להיות מעניין בממוצע הגשמים בריו דה-ז`נרו ועד מספר הכרומוזומים של תפוח אדמה? לי אישית אין ממש תשובה, אבל אולי זה כל הקסם כאן.. נו, אז מהי ההתמכרות הקטנה שלכם? בלה בלה :)

Black Star

New member
8 קרמבואים בחודש?! הלא זה כל כך משמין!

אני מתההההההההה על קרמבו (היו איזה שנתיים שלא הייתי מסוגלת לראות אחד בלי להקיא אחרי פעולת קרמבו אכזרית במיוחד). אבל אני לא אוכלת יותר מאחד בשנה, זה פשוט פצצת קלוריות. אותו דבר סופגניות. איזה עיצבון זה שרוב הדברים הטעימים משמינים, הא? לפחות אני מכורה גם לסלט וגבינה לבנה, זה מציל אותי.. אבל בשבועיים הלחוצים האחרונים נהייתי מכורה למאנצ`יז, לגמרי... שוקולדים, סוכריות, תפוזים, מקלות גזר... מה יהיה איתי? עוד לא יצאתי מזה. אני אהפוך לפילה.

בלה בלה

New member
נכן, 120 קלוריות ליחידה

(ובהזדמנות זו אני רוצה לציין ש``עובדות הקרמבואים`` מוקדשות ל n0) בלה בלה :)

חה- בקרמבואים- נעמה אוכלת את כולכם.

תקנאו- אנ יהייתי בספר השיאים של כולנו. (ווי לאב יו נעמה) זה היה בכיתה ו. 16 קרמבואים בשעה, ואני לא צוחקת. חבל שלא שמרתי את הכתבה... מזל שהבטן שלי עוד מצליחה לעשות משהו..אחרי כל הביצים האלה אני לא אתפלא. טוב נו זה היה בכיתה ו.

luka

New member
מה עישנת?

בכל זאת מאנצ`יז לא מקבלים סתם כך (יערה מתלהבת שהיא יודעת מה זה, בכל זאת היא לא יודעת הכל, אמממ, תיקון, כלום:) יום טוב

Ey@L

New member
אני הרבה הרבה מעל הממוצע......(בקרמבואים)

מידי פעם קונים אצלנו חבילה של 20 קרמבואים, הייתה אחת אצלנו היום, ואכלתי בערך 10 קרמבו!!! וזה ביום אחד!!!! מי שם על קלוריות?

Black Star

New member
בנות...

בנות שמות על קלוריות. רובן, חוץ מכמה תופעות טבע מקלוניות. בבנים זה יתנקם...הם חושבים שהם יישארו רזים לנצח, ופתאום יום אחד הם יתעוררו עם כרס והמכנסיים לא ייסגרו עליהם!!! נש!!!!

Ey@L

New member
איזה שטויות......

בנים לא שמים על קלוריות, בנים עם כרס זה לא כל כך נורא... בנים אולי מבינים שיופי זה לא הכל, לפחות לגבי עצמם... בנים רוצים בנות יפות, אבל הם לא רוצים להיות כוסונים, זה ממש לא מעניין את הבנים. וחוץ מזה אני בתור אחד שעושה ספורט לא חושש מאוכל, אם לא הייתי עושה ספורט כבר מזמן הייתי דובון... תסתכלי על זה ככה, כמה בנים יש מעל הממוצע (במשקל)? הרבה כמה בנות יש מתחת למה שצריך.....כמעט כולן!

Black Star

New member
אתה פשוט מקשקש.

קודם כל, בנים שמנים זה לא פחות ואולי גם יותר נורא מבנות שמנות. רק שאנחנו חיים בחברה מצ`ואית שלבנים אכפת רק שהבת שלידם תהיה ``כוסית``. ואני מכירה הרבה בנים שאכפת להם לגבי המראה שלהם.. בקיצור, קשקשת בכמויות. בייייי

JUVENTINI

New member
:) אני דווקא מסכים איתו ..

צ`מעי .. כל מה שהוא אמר נכון .. אוכל אצלי זה תחביב .. אני אוכל כל הזמן .. ויחד עם זאת אני שוקל 55 (גובה 180 ) ככה שנראה לי באמת שיש בזה משהו .. :)

Ey@L

New member
אני שוקל יותר ממך....

ב-10 קילו, עם אותו גובה... ואני בכלל לא שמן!

JUVENTINI

New member
קרמבו זה גועל נפשששש !!!!!!

קרמבו עשוי מביצים חיות .. ועוד משהו .. מכינים את זה בידיים !!! :p

luka

New member
ייוו, איזה מוזר

אתה צודק... קרמבו זה באמת דוחה!

למעלה