עובדה כואבת...

מיקלול

New member
עובדה כואבת...

מחר אני מתחילה להתנדב בעמותת ס"ל בחלוקת מזון למשפחות נזקקות. ולא מרפה ממני המחשבה, איך יכול להיות שבתוכנו אנשים מגיעים למצב הזה?! אנחנו חיים את החיים הפרטיים שלנו בעוד אנשים ממש לידנו נאבקים על שלהם. לא יודעת , עצוב לי .

chili3

New member
../images/Emo45.gif מיקלול, כל הכבוד../images/Emo70.gif

איפה העמותה הזו?

מיקלול

New member
תודה חבר'ה. אבל זה לא העניין , האם

חשבתם שגם במודיעין יהיו לנו משפחות נזקקות? אני לא חשבתי. העמותה מחלקת כאן, ממש כאן בתוך מודיעין. איך יכול להיות?

Angel972

New member
פשש ... הפכת להיות ממש פעילה ../images/Emo45.gif

ולא רק בעמותת ס"ל

mic1511

New member
כל הכבוד מיקלול ../images/Emo45.gif ישר כוח ../images/Emo57.gif

אני התנדבתי כשנה בעמותת לתת וכל פעם שאלתי את עצמי מחדש את השאלה הזו... ושמעתי סיפורים שהשערות שלי סמרו. שלא נדע

א י ו ש י

New member
../images/Emo47.gifאת../images/Emo45.gifומנצלשת../images/Emo101.gifלאישה נכה

אישה נכה ממודיעין (שאני דואגת לה עוד מימי בלמען הקהילה) שברה אתמול את 2 ידיה. כרגע היא עדיין בבית חולים אבל כשתחזור האם יש כאן אנשים שיוכלו לבוא אליה ולעזור לה בהתנדבות? להיות עימה מעט (לא לנקות בית וכד') לתת לה אוכל ועוד.... היא אישה מקסימה אני אלך גם! מי מצטרפ/ת???? אני אתן פרטים במסרים ואודיע מתי היא חוזרת

kalah

New member
מה,היא לגמרי לבד? מסכנה.

אין לה משפחה שיכולה לבוא לעזור לה קצת בימים האלו? כי זה גם בלילה,אם צריך לקום לשירותים,להתקלח וכו'.. כואב הלב.

א י ו ש י

New member
יש לה בן שגר פה, לא ממש עוזר../images/Emo10.gif

ויש לה אחות שגרה ליד אשדוד ,גם היא לא במיטבה. נשמח לכל עזרה במהלך היום / ערב אפילו לשעה-שעתיים לאירוח חברה!

kalah

New member
../images/Emo4.gif התחלתי לעבוד..מפוצל.. אבל-

אם יש משהו שאני שונאת זה את האנשים חסרי הרחמנות והחמלה כמו הבן של האשה הזו.כואב הלב.איך לא איכפת לו?

ורדה 1

New member
אני מצטרפת! עבודות יצירה היא בטח לא תוכל לעשות../images/Emo8.gif, אבל אני אשמח לארח לה חברה בשעות הבוקר מדי פעם.

א י ו ש י

New member
והיא מתה על יצירה! היא בדיוק

שאלה אותי השבוע אם אני מכירה מישהו שמוכן לתפור מכונת תפירה.... כדי שתעביר זמן התפירה איזו מסכנה תודה ענקית
אני אעדכן אותך כשהיא חוזרת

אילנית03

New member
אני כבר לא תופרת

המכונת תפירה שלי אצל הורי אני אבדוק שהיא עדיין טובה עם כן בשמחה רבה

ורדה 1

New member
מיקלול, כל הכבוד! פעם ראיתי תכנית בטלויזיה על עמותה כזו, שבה אחד המתנדבים שאל את האחראי אם בודקים את המשפחות. האחראי התפלא על השאלה ושאל לפשרה, ואז המתנדב סיפר לו שלמשפחה יש DVD בסלון (וזה היה לפני כ-5 שנים, כשלאף אחד עוד לא היה!). האחראי אמר לו - היתה להם גם יכטה... את היכטה הם מכרו, רצית שהם ימכרו גם את ה-DVD??? מה שאומר, שזה יכול לקרות לכל אחד. באמת עצוב מאוד../images/Emo7.gif

למעלה