עובדה בשטח.

*גלעד*

New member
עובדה בשטח.

ביום שישי בערב יצאתי למרכז הכרמל בחיפה, והופתעתי לגלות שהמוני בני נוער היו שם ביחד איתי. זה היה מדהים! כל כך הרבה אנשים יצאו לבלות במרכז שכזה, מצטופפים בבתי הקפה והמסעדות הקטנות, הולכים בחבורות גדולות ברחוב, כאילו שאין מלחמה. מראה שפשוט מחמם את הלב. אבל יש סיבה לזה. יש סיבה שאנשים החליטו פתאום לצאת מהבית, לנשום אויר ולצאת לבלות. הסיבה היא שסוף סוף המצב הרבה יותר בטוח. סוף סוף אנשים לא מפחדים. ואני נותן את הקרדיט לצה"ל שנמצא בשטחים ודואג לביטחוננו. סוף סוף מרבית המחבלים והמרצחים כלואים בתוך המאורות שלהם, יחד עם מנהיג המרצחים, והעובדות מדברות בעד עצמן - פעולה צבאית = ביטחון לאומי. גם אם יהיה עכשיו פיגוע, זה לא ישנה את העובדה שעכשיו שקט פי כמה וכמה מאשר כשנותנים למרצחים חופש תנועה מחוץ לערים שלהם. אני קורא לכל אזרחי ישראל! (וזה כמובן לא כולל את אנשי השמאל שכבר מזמן איבדו את הזכות הזאת כשבחרו בבגידה): צאו לרחובות! הפגינו הזדהות עם הממשלה! הבוגדים (שמאל) והמרצחים יוצאים להפגנות כנגד הביטחון שלנו ובעד מות אזרחי ישראל! עלינו להפגין את תמיכתנו בראש הממשלה ובפעולות צה"ל! צה"ל פועל למעננו, ורק כך יהיה לנו ביטחון ונוכל לחיות! זה הזמן שאזרחי ישראל יתאחדו! דתיים וחילוניים כאחד בשביל המטרה המשותפת: חיסול הטרור ומיגור הבוגדים! לחזור לחיות בחופש בארצנו!!! לא לפחד להיות יהודים בישראל!

תרגיע את ההסטה

כשאני עובר על הודעות בפורום אני מתרשם שהאווירה היום דומה מאוד לאווירה שלפני רצח רבין. לא נראה שהימין למד משהו. אכפת לי מהמדינה לא פחות ממך, וזה שאני משתייך למחנה השמאל לא הופך אותי לבוגד. כמו כן משעשע אותי שאתה מאשים בבגידה כחצי (טוב, היום כנראה קצת פחות) מהמדינה, ומייד קורא לאחדות. דבר חשוב שעל הימין והשמאל להבין, הוא שלעולם לא תשרור אחדות בעם, ויש לדעת להתייחס לדעות שונות בכבוד המגיע להן. אף על פי שאני חולק בצורה מוחלטת על דעות כמו של ביבי איתם או ליברמן, אני בטוח שכל רצונם הוא טובת המדינה ולעולם לא אאשים אותם בבגידה. תכנס לפרופורציות.

*גלעד*

New member
פרופורציות?

אני אפילו לא אגיב. כי אתה כן בוגד אם אתה משתייך לאותו חלקיק קטנטן של העם שנקרא השמאל הבוגדני. נכון שהיית רוצה להאמין שיש כל כך הרבה תומכים למטרה הנבזית שלך - חיסול העם היהודי בישראל, אבל מסתבר שלא נשארו הרבה כמוך. כולם כבר ברחו לחו"ל. אולי תברח כבר גם אתה?

pilovich shahaf

New member
שהאווירה היום דומה מאוד לאווירה../images/Emo128.gif

שלפני רצח רבין....:- {על מה אתה מדבר הדרך הנכונה...} טחנות הצדק טוחנות לאט אבל בטוח..."שהחיינו והיגענו לזמן הזה..." משפטו של אבישי רביב נפתח היום, צדק צדק תירדוף למען תחיה וירשת את הארץ " !! מפכ"ל המישטרה לשעבר מרכוס מינה את תת ניצב מינקובסקי לבדוק אפשרות לתבוע על הוצאת דיבה, את ניצב משנה גולדברג-לשעבר אשר כתב ספר על עמוס ברנס שהושאם ברצח רחל הלר, ושטוען עד להיום שהוא לא אשם, ומבקש משפט חוזר....תת ניצב מינקובסקי חזר למפכ"ל לאחר שבדק את כל המסמכים והפרוטוקולים ברצח רחל הלר ובמשפט ..!! ברנס והמליץ בצורה "חד משמעית" שלא כדאי להתעסק עם גולדברג בכלל ובתביעת דיבה בפרט ושלתת לזמן לעשות את שלו..במילי אחרות- "שהמערכת תשבור את.... מבחן התוצאה. פ"ש. הפרקליטות ביקשה למחוק את הסעיף שקושר את אבישי רביב לאירגון "אייל", בית משפט העליון הסכים ומחק מכתב האישום את הסעיף, נו בחייכם, זה מה שניקרא, הכל מתואם וסגור ופסק הדין כבר ידוע, מדינת ישראל עשתה עיסקת טיעון עם אבישי רביב....המשך יבוא

יש ביננו נתק בתקשורת ../images/Emo13.gif

שוב אתה כותב בתגובהלהודעה שלי הודעה שגם אחרי מאמץ קשה לי להבין את הקשרה. אין לי שום חשק להתווכח עם תאוריות הקונספירציה השונות הנוגעות לרצח רבין, (למרות שבניגוד לחבריי בשמאל, יש לדעתי לבדוק אותן ברצינות הראוייה, ולא לפתור אותן כשטויות). התופעה שאני יצאתי נגדה היא של ההסטה הקשה שמנהלת היום בארץ (ומוצאת את ביטוייה גם בפורום זה), נגד השמאל. אני קורא גם לימנים להתעשת ולצאת בכל החריפות נגד תופעות מסוג זה, שהרי כפי שהדיון למלעלה מראה, לדברים של שמאלן בוגד כמוני אין היום הרבה השפעה.

*גלעד*

New member
אם לא שמת לב -

התגובה שלך להודעה שלי לא הייתה כלל קשורה לתוכן ההודעה שלי, אלא רק לעצם העובדה שאני מגדיר אותך ושכמותך כ בוגדים שום תגובה על מה שבאמת קורה, שום תגובה למה שאמרתי. לעולם לא תראה שנוכחות צה"ל בשטחים טובה לאזרחי המדינה, מפני שמבחינתך אזרחי המדינה האמיתיים הם אחייך, הפלסטינאים. אני קורא לאחדות בעם, לא לאחדות בין אזרחי המדינה לבוגדים בה. אתה לא נכלל בגלל שהעם שלך הוא העם הפלסטיני, לא העם היהודי, ולכן אין שום פגם בכך שאני קורא לאחדות בעם היהודי.

למעלה