עהזביני או עיזביני לאלתר. עהזביני, או עיזביני כבר! <יש לך 4 אפשרויות, בטח אחת מהן מתאימה לך!...>
P Pigulim New member 11/12/06 #1 עהזביני או עיזביני לאלתר. עהזביני, או עיזביני כבר! <יש לך 4 אפשרויות, בטח אחת מהן מתאימה לך!...>
א א י ל ה New member 11/12/06 #2 אני אישית רואה רק שלוש. ואחת מהן, הראשונה, בשפה שמית עתיקה ולא ברורה. אז מה זה אומר על היחסים בינינו?
אני אישית רואה רק שלוש. ואחת מהן, הראשונה, בשפה שמית עתיקה ולא ברורה. אז מה זה אומר על היחסים בינינו?
P Pigulim New member 11/12/06 #4 מה זה אומר לגבי היחסים - אני לא יודע, אבל לגבי העיניים שלך - די ברור שאת לא אוכלת מספיק תפוחים ותמרים. תשכחי מהחרא ההוא ותמתיקי את יומך. הא? מה את אומרת?
מה זה אומר לגבי היחסים - אני לא יודע, אבל לגבי העיניים שלך - די ברור שאת לא אוכלת מספיק תפוחים ותמרים. תשכחי מהחרא ההוא ותמתיקי את יומך. הא? מה את אומרת?
א אבנר אפי New member 12/12/06 #5 אני אגיד לכם מה זה אומר כשצד אחד במערכת יחסים מבלבל בין גרוניות והצד השני לא מפסיק לנבור בשפות מלפנה"ס כנראה שלה יש מאהב בבלי ואתה באמצע מטמורפוזה עדתית.
אני אגיד לכם מה זה אומר כשצד אחד במערכת יחסים מבלבל בין גרוניות והצד השני לא מפסיק לנבור בשפות מלפנה"ס כנראה שלה יש מאהב בבלי ואתה באמצע מטמורפוזה עדתית.
P Pigulim New member 12/12/06 #6 מבלבל בין גרוניות? אתה מנסה להגיד שהחרא השחור יועד לגרון שלי? מה פתאום! הקושרים - לגרדום!
M MoonMadness New member 12/12/06 #11 מה הקשר בין קקי לפוליטיקקה? למה? קקה. <טירוף-ירח, אגם טיטיקקה, פרו (ורבו).>
א אבנר אפי New member 12/12/06 #12 איכס! מה פוליטקלי קורקט? אומרים 'לשם התקינות הפוליטית'. זה פשוט יותר תקין [פוליטית, כמובן].