עההההה עזרה!!!

עההההה עזרה!!!

רעיונות לפעולת סיום פליזזזזזזזזזזזז סתם תנו כל מיני דברים שאפשר לעשות ככה לסכם איתם שנה וזה

kedeman

New member
אוף לא עולים לי רעיונות....

אני מצטער.... אני מנסה לחשוב על פעולות סיום אבל לא עולה לי כלום כרגע....

tuty fruty

New member
אוקי הנה רעיונות

תעשו ט'ס שתקראו לו על שם הקבוצה למשל שלנו זה גרבילי החוף אז קראנו לטקס טקסי פרסי גרבילי החוף. אם ממש רוצים להשקיע אנחנו לא עשינו את זה בקטע הזה אז אפשר שבוע מראש לבקש מהם לבחור מועמדים לקטגוריות שונות ואם לא בא לכם אז תחליטו אתם לבד מי מתאים לכל קטגוריה. איזה קטגוריות אפשר לעשות: המאחר של קבוצת ____ הוא: הפצוע של קבוצת______ הוא: הבדרן של קבוצת ____הוא : דורש הכספים של קבוצת____ הוא: (לנו היה כזה) מלך התירוצים של קבוצת____ הוא : וכו'... ואז בטקס עצמו אתם מחלקים את הפרסים אפשר להכין מדליות כאלה שכתוב עליהם במה זכו ואפשר לבקש מכל אחד לנאום.

kedeman

New member
רעיון מגניב!!

רק צריך לוודא שכולם באמת יקבלו איזשהו פרס אם צריך אפשר לאחד קטגוריות (אחורי וחברה שלה שכו שנה שעברה בתעודת הצטיינות על קניות בצרכניה לפני הפעולה)

tuty fruty

New member
ברור שכולם צריכים לקבל פרס

זה הרעיון ואם אין לכם רעיונות לחלק מהחניכים תמיד אפשר להשתמש בחניך הכי מתוק /נחמד וכו...

fresh mishmesh

New member
היי- זה בדיוק מה שהצעתי לחברה שלי

לעשות בפעולה האחרונה שלה... אוסקרים לקבוצה.. היו קטגוריות משעשעות

just stav

New member
"חפש את המטמון" ברחבי המושב

עם חידות ומשימות וכו', ובסוף מגיעים חזרה למועדון ושם מחכה הפתעה לכולם.
יום טוב לכולם Love סתו

אני עשיתי אתמול פעולת סיום..

היא הייתה ממש ארוכה. בכל מקרה, הרעיון היה מי רוצה להיות מיליונר, אבל במקום שאלות של ידע, שאלות על הקבוצה, על החניכים בקבוצה, על המדריכים, על המושב, על המועצה, על בצפר וכו' וכו'. עשינו גם התכתבויות. נותנים נושאים ואז כל חניך כותב למי שהוא רוצה דברים בנושא. זה ממש נחמד. וגם, כל אחד קיבל 3 טופי בצבעים: סגול, ירוק וורוד. סגול - משו טוף שקרה לו השנה (בהקשר של התנועה), ירוק - משו רע, וורוד - ציפייה לשנה הבאה. היה ממש נחמד. פעולה של איזה שעה וחצי עשינו, או אפילו יותר.

s h e e p i t

New member
יש משו שאני לא מבינה...

עשית פעולה ממש ארוכה של שעה וחצי בערך ? אז באיזה אורך הפעלולות שלך בדרל כלל ? אצלינו זה תמיד שעה וחצי ...

אז אולי לא עשיתי חשבון טוב...

התחלנו ב-8 ורבע.. סיימנו באיזה 10 וחצי.. אז שעתיים. סליחה. והפעולות שלי בדר"כ שעה...

כאן אנחנו עושים השבוע

פעולת השרדות! בונים תחנות מציוד מחנאי וממה שיש אני לא יכולה לפרט ממש כי עדיין לא ישבנו על זה אבל ברגע שנחשוב על זה, אכתוב כאן. אחרי החלק של ההשרדות אנחנו עושים חלק של יום הולדת אחת ענקית לכל הקבוצה על כל השנה (19 חניכים ושני מדריכים) החלק של יום הולדת גדול וכולל זה לא כזה הכרחי, זה פשוט משהו שהבטחנו מזמן.. והחלק השלישי זה סיכום השנה. צריך לפרסם טוב את הפעולה הזו כי יהיה כיף אם יבואו כולם מי לא יגיע לפעולה שהסלוגן שלה הוא: "השרדות 2004- מי רוצה לאמא?" ?! בהצלחה יום נעים.

אהה.. כן.. ../images/Emo12.gif

הפעולה היתה מתוכננת לסביבות ינואר.. ממש רצינו שכולם יבואו וכולם יהנו אבל חניכה שלנו בדיוק שברה את היד.. אז דחינו את הפעולה כל פעם היה משהו אחר ולא מזמן נזכרנו ברעיון הזה מינואר אז עכשיו אנחנו עושים אותו

למעלה