עד 714- תעזרו לי!!!

עד 714- תעזרו לי!!!

שמשהוא יהרוג אותי, שירו בי חטאתי! אלוהים באפי וספייק היו כל כך מקסים יחד בפרק! וואי זמיר היתכן שזה בסדר שהם יהיו יחד? האם חטאתי ואני רואה בהם משהוא נורמלי? תעזרו לי.. אני חושבת שזה המחלה מדברת... הוא היה כל כך חמוד ומקסים במסדרון עם נאום אני לא גנטלמן... ובאוטו.. כל כך צחקתי, זה לא אנג'ל זה גם לא ריילי, זה ספייק, הוא חמוד כשהוא רע, אבל אבל עם באפי? מה עובר עלי??? *אני משתפת אותכם במוזר שעובר עלי* אבל אני לא רוצה שהם יהיו יחד כי זה גרוסי מדי, אני רוצה שהם יהיו ככה עם "מתח" ילדותי ומקסים כזה... ושאלה באמת קניתם את הסיפור על גיילס? שהוא לא מת באמת?

אממ ישר לגיהנום../images/Emo123.gif ../images/Emo58.gif 714

אממ אני לא אהבתי אותם במיוחד בפרק הזה... כמו תמיד... תמר את מידרדרת חכי שדייזי תשמע

אני צריכה הסבר גם- 714

קנית את הקטע שגיילס שמע את הרגלים שלו? לא יודעת משהוא לא מסתדר לי אחרי הכול... וספייק בלי ציפ זה עניין מדהים, ואם תגידי לדייזי היא תהרוג אותי, והיא גם ככה לא יכולה לדעת כי היא לא קוראת ספויילרים:) מואההה... (אני ממש אוהבת אותכן:)

talrv

New member
אני ככה קרובה להלשין!

מה זה צריך להיות?!?!?! אני נכנסת לכמה דקות וזה מה שאני רואה??? "ספייק ובאפי היו חמודים"?!?!?? ועוד ממך!?? לא ציפיתי לדבר כזה! בוגדת... ברוגז! טוב, עבר לי, המתמטיקה עולה לראש, מצטערת... גם אני לא אהבתי אותם בפרק הזה. ובכל העונה עד עכשיו. אולי קשור לזה שספייק מעצבן ומשעמם העונה שזה מטריד ביותר, אולי קשור לזה שהקטעים ביניהם קיטשיים, מאולצים ומשעממים! בעע.... חוזרת למתמטיקה..

ספוילר עד 714

והם מוצאים חן בעיני דווקא הפרק כי הם מעודנים וקיצים. ולא עושים סקס בכול חור וחור.. ואני לא ספאסית! אני לא רואה אותם יחד, אני בעד אנג'ל ובאפי תמיד לנצח, פשוט הם כאלה חמודים היו הפרק.. אני מתחילה להתבייש כבר...

יש המון, ואני חוזרת בי!!!

אחרי שעשתי מעשי אבל *אני מצטערת, מצטערת* אז הלכתי הסתכלתי על כל התמונות של אנג'י ובאפי, (כל ה700) ראיתי כמה קליפים שלהם, שאגב כל הזמן ברקע היה השיר שלנו:) ואגב התחלתי לראות כמה פרקים, AMENDS, LOVER'S WALK ונראה לי שאני ימשיך עכשיו בTHE PROM יש ספוילר פיצי בלי קשר לפרק מסוים אלא כללי של 6 ו714 אז ראו הוזהרתם אני חוזרת בי- אין מצב שאני ירצה את ספייק ובאפי יחד, הם פשוט בלע, בעיקר אחרי לאבר וואלק, שזה בכללגרם לי להחנק מצחוק בבית "הו אני ודרו...", זה רק הראה לי כמה הוא היה חסר אקט תמיד, נכון שעכשיו הוא באמת יותר חמוד, במראה ובדמות, ופתחתי חיבה לג'יימס בגלל קולו המדהים והלהקה שלו GOTR אבל עדיין, מה עבר לי בראש- חמודים? לא יודעת, כן זה נחמד אבל לא מדהים, ושוב- באפי שייכת לאנג'ל, אנג'ל שייך לבאפי, באפי-אנג'ל לנצח!!!!!!!!

יערה5

New member
תראו מה גרמתם לה לעשות!

היא התחילה לאהוב או יותר נכון לחבב, את באפי וספייק ואתם גרמתם לה לשנות את דעתה שוב
. ועוד משהו, עד העונה השלישית באמצע גם אני אהבתי את אנג'ל ובאפי אבל עכשיו אני לא...

לא לא אל תחשבו ככה!

זה לא שהפכתי לספסאית או העדפתי את ספייק על אנג'ל או על באפי ואנג'ל את ספייק ובאפי,, זה זה שהם היו ממש מותקים ביחד... וכן הבנתי, הבנתי שאולי הם טיפה נחמדים אבל לא יותר, זה הכול הכאבים, לא יותר:)

talrv

New member
תמר.. הפחדת פה המון אנשים..

כל נציגות הסטאר קרוסים בפורום עצרה את נשימתה.. נראה לי דייזי פשוט הייתה המומה מדי מדי להגיב לדברים המזעזעים האלה. אבל עכשיו נרגענו.. באפי ואנג'ל לנצח!! ושאלה לא קשורה, למי שרואה passions, טימי הוא בובה? זה יהיה פינוקיו? ומה הקטע של הסבתא? וגם שם יש אפוקליפסה? אוףף. אני כל הזמן מפסידה פרקים בגלל שאני לא בבית בשעות האלה או לומדת למתמטיקה.. ומי זאת הרוח הזאת של הילדה הקטנה? ולא, לא יורד שלג ברחובות. אני בבית מסיבות אחרות. (כאילו, למי יש כח ללכת לבית ספר במבול וברד?)

ספאפית

New member
ראיתי פרק אחד

ולא יכולתי לראות יותר... שמתם לב שלעיירה קוראים "הרמוני", ויש שם אחד בשם "אית'ן קריין" מה היה קודם, passions או באפי?

ראיתי היום!!!

זה פשוט סדרה מטומטמת חבל על הזמן... אני מבינה עכשיו עד כמה ספייק היה משועמם... וטימי לא נפל לבאר בינתים:)

Buffybot

New member
הופה, תמר! ../images/Emo58.gif

אני לא פה כמה ימים, אני חוזרת וזה מה שאני מגלה? שאת חושבת שבאפי וספייק חמודים יחד? את? אני חייבת להגיד שאני די גאה בך, במיוחד שהודת בזה. וזה בסדר לחשוב שהם מתוקים יחד

למעלה