עד 500.

• פותח הנושא TTB
  • פורסם בתאריך

TTB

New member
עד 500.

שלום לכולם לאחר שעברתי קטנועים שונים האחרון ביניהם הוא ה-בורגמן 400 שאיתי כבר שנה וחצי אני רוצה לעבור לאופנוע איני מעוינן ב GS ER EN וכדומה היה לי נסיון קצר על GS ואני ממש לא אהבתי אותו, השאלה שלי היא האם יש אופנוע בסגנון ספורטיבי (אפילו 2 פעימות) עד 500 סמ"ק אינני רוצה לעבור עדיין לכלים גדולים כגון סדרות ה 600 השונות אני מודע ל GPZ אבל הישיבה שם יחסית זקופה ואני מחפש משהוא יותר רכון \ ספורטיבי... אם יש משהוא כזה או הצעות שונות אשמח לתגובות.. תודה רבה תומר.

ransnow

New member
אופטימי, זה טוב...

בקיצור קבל קישור למאמר הפורום שסוקר מה קורה פה בארץ עד 500. יש עוד כמה בודדים שלא מופיעים, אבל יש סיבה טובה (שוק, מודלים ישנים, לרב מצב קטטוני). http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=8&art_id=115 אני לא מתכוון להכנס לזה, אבל לדעתי ב 500 כביש הכי עדיף ה CB500.

TTB

New member
תודה ! אני מכיר את הכתבה אבל..

האם ישנם דגמים קצת פחות מוכרים שמספקים את הסחורה אופנוע ספורטיבי עד נפח של 500 סמ"ק. תודה תומר.

TTB

New member
מישהוא..... :( האם יש בארץ אפריל..

אפריליות בסגנון ה RS250 או RS170. תודה שוב תומר.

mz 2t power

New member
בטח שיש!!!!!!! ../images/Emo6.gif

MZ(דו פעימתי ספורטיבי) מנוע שתי פעימות אימתני בנפח 291 סמ"ק. תגובת מיצערת מיידית. כח מתפרץ ואגרסיבי. לא למתחילים!!!!!!! מומלץ כאופנוע לבעלי ניסיון על Rים לסוגיהם ;) בהצלחה!!!!!

TTB

New member
אז מה עושים :(....

אני זוכר שמישהוא כתב כאן פעם (אני חושב שזה אתה כרובי) שעשה סיבוב על אופנוע בנפח קטן באזור ה - 200 אבל ספורטיבי לא הצלחתי למצוא את השירשור ההוא. תומר.

bellaiguan

New member
|סקירה קטנה... לגבי מה שלא ציינת../images/Emo41.gif

אז ככה קודם כל שלם לך...! עכשיו אני רוצה להדגיש מראש שאת כל המידע הבא אני אומר רק ממשמע אוזני ולא מניסיון אז תתיחס לזה בהתאם!!!! אז ככה יש את הבנדיט ה-400 שלא צינת שמה שמיחד אותו זה מנוע 4 צלינדרים! כאמור זה אופנוע בעל מנוע חזק, רעש של 4 צלי' וצמיג אחורי 150 מ"מ דבר שקונה את ליבם של הרבה מאוד צעירים בעיקר!!! עכשיו למרות כל זה הבנדיט הוא פחות ספורטיבי מהג'י אס! ולמה אוומנם הבנדיט הוא בעל מנוע שהא חזק יותר אבל מנוע חזק לא הופך את האופנוע לספורטיבי אלא שילוב של מכלולים כגון שילדה מיתלים מנוע!!! בבנדיט כאמור איכות המכלולים הנ"ל הם מיושנים מאוד לכן היכולת של האופנוע בכביש טכני היא פחות טובה מהג'י אס חמש מאות של כאמור יש שילדת קורה כפולה ועם תקשיח את המיתלה הקידמי זה רק יוסיף לו יותר!!! עכשיו עוד דבר אני הבנתי שהמנוע של הבנדיט הוא לא כל כך יותר חזק מהג'י אס כלומר ההבדל ביניהם הוא לא כל כך גדול מה שנותן את התחושה זה הצליל של הבנדיט והצועת כוח הצרה של המנוע כלומר הכוח מגיע בסביבות המעל 8000 סל"ד בבום! לעומת הג'י אס ששם הכוח בא בצורה ליניארית דבר שגם ידידותי יותר לרוכב מתחיל!!!! ועוד דבר אחרון על הבנדיט זה שהבנדיטים במקור שלהם הקליפונים הם יותר למטה ומאיזו שהיא סיבה לא ברורה יבאו את הבנדיטים עם הקליפונים יות גבוהים והרגליות נשארו אותו הדבר כלומר גבוהות יחסית לכן נוצרה כאן תנוחת ישיבה מאד משונה ולפי מה שהבנתי לא הכי נוחה!!!! תחלס מבחינת הכל שני רוכבים עם יכולת זהה אחד עם בנדיט והשני עם ג'י אס הרוכב עם הג'י איכס יהיה מהיר יותר בכביש טכני!!!! עכשיו עוד פרט "שולי ביותר" כל הבנדיטים בארץ שחוטים!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין אף בנדיט עם שילדה שלמה וזה כמובן מצעירים שהתעללו באופנוע!!! דבר שני ההחזקה שלו מאוד יקרה כלומר כל טיפול במוסך של בנדיט הוא כמו טיפול של R לדוגמא וזאת מהסיבה שזה מנוע 4 צלי'!!! עכשיו עוד אופנוע שקיים בארץ זה אר ג'י וי 250!!! שזה אופנוע שתי פעימות זה בעצם ריפליקת מסלול!!! יבאו אותו רק בשנת 93 ישנם כאלה כלים בודדים בארץ!!! מס' הכלים שהמצב שלהם טוב אפשר לספור על כף יד אחת כל היתר שחוטים!!! עכשיו נגיד לגבי אופנוע במצב טוב אז זה ממש לא לרוכב מתחיל זה אופנוע חזק כוח של מנוע 2 פעימות הוא לא סלחני משהו כמו 65 כ"ס בערך!!! וכמובן צריך להיות מליונר בשביל להחזיק אותו!!! עכשיו יש את הקג'יבה פרציה 125 שגם הוא שתי פעימות יבאו אותם רק בתחילת העשור הקודם הוא כאמור יחסית די חלש 30 כ"ס!! זה אופנוע ממש יפה יש לו לוק מדהים אבל אין חלקים בארץ!! וכמו כל היתר שצינתי רוב הכלים שיש בארץ הם במצב מזויע!!!! מסקנה גם אני עד לא מזמן הייתי על העץ שאתה חי בו כרגע, ולמען האמת אני עדיין עליו אני לא אוהב את הג'י אס ואני כל הזמן מחפש חלופות אבל אני בתור אחד שהולך לצה"ל עוד 4 חודשים וכמובן הולך להיות לוחם! אני כנראה ילך על הג'י אס אבל זה ממש לא בטוח כי אני עוד ילד מטומטם שיכול להחליט שהוא בכל זאת רוצה להיכנס לרומנים עם מוסכים למינהם עם הכלים הנ"ל!!! אבל אני מקווה שאני ישלוט בעצמי ויקנה ג'י אס! ותאמין לי אתה תופתע לראות את היכולת של הג'י אס, אל תסתכל עליו בענים כאלה תמימות!!!!! ועוד דבר אחרון תחשוב גם שסה"כ זה אופנוע זמני אז תרכוש עליו את היסודות רכיבה תכיר את הכבישים בארץ... תקנה משהו שישאיר לך משהו בכיס ואחר כך המעל חמש מאותשם בעצם העולם האמיתי שם המגוון רחב!!! בכל אופן אני מאוד מקווה שעזרתי לך!! נ.ב ראיתי שישאיזה כמה טעויות כתיב בדרך אז תסלחו לי אני הייתי "בשוונג" של כתיבה!!!!

כRובי

New member
תגיד!!!אתה מכור לסימני קריאה!!??!!!

יותר גרוע ממני וסימני ה
שלי !!!!!!! נכון ?!!!!!!!

bellaiguan

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

אני מכור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש לך פתון בשבילי האצבע נדבקת לי ל-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רואה שוב פעם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TTB

New member
באמת לא ציינתי את

הבנדיט מהסיבות המוכרות לכולנו, ודווקא מנוע קטן באזור ה 250 נראה לי הרבה יותר מתאים, תודה על התגובה. תומר.

בטח - 500 עם תנוחה לא כ"כ זקופה

נו... של האיטלקי ההוא...אתה יודע, צהוב..קצת כחול...

למעלה