עד ש...

עד ש...

ב``ה שלום.. איתן בזמנו פרסם תמונה של ?? קיש גם פירסמה תמונה של ?? לי אין הרבה במה להשויץ, אבל החמוד הזה שווה שאני יתגאה בו שלוימי חמוד, אני גאה בך !! (למי שלא הבין זה אחי) Kיציק

איזה מתוק!!!!!

איצ, אף פעם לא סיפרת לנו שיש לך אח כזה חמוד? למה להחביא? אגב, איך עושים את זה? (חכו שאני אפרסם תמוות של אחיינית שלי!!!!) ואז תראו מה זה! בכל אופן- איצ, אחיך-דוגמן לעתיד????????! שיזכור מי השורשים שלו...ומי גילה אותו לעולם, ואז גם אתה תהיה מפורסם....

וואלה איציק מקסים

וואלה איציק ממש מקסים רק חבל שאתה לא ככה חמוד או שכן :)))) אולי תביא גם תמונה שלך או שלא לא רוצים להבריח את כולם :)))))))

וואללה ..

הייתי שם אותו ליד האחיינים שלי ועוד הייתי עולול לטעות ... יפהפה , עתיר רגש , מתוק עד כאב (ידיעות אחרונות 01) :))) אשריך קיצ ...

סלולרית

New member
מ-ת-ו-ק !

יוו איזה מתוק התלהבתי מהשער שלו בלונדיני בלאגים חתיך קטן ואם כבר הילד הכי יפה בכפר ולא בעיר... סלו :)

מיקי*

New member
איזה מתוקקקקקק

קיציק אם אחיך כזה מתוק זה בטח גם מעיד קצת עליך. ותגיד רעמת השיער הזו היא רק בת שלוש??? מתי החאלקה? והעיקר שיהיה בריא.

דיי דייי

זה כבר מתחיל להשמע כך: קיציק הולך לטייל עם קיציקטן.. פתאום.. מצלמות מכל הכיוונים פלאשיםםםםם הדוגמןןןןןןןן.... הבנות רצותתתת אמאלהההההההה קיציקטןןןןןן, הנה הואאאאאאאאאאאא בלאגןןןןן כולם בוכותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת קיציקקקקקקקקקקקקקטןןןןןןןןןןןןןןןןןן.. ``early morning he wakeup..nok nok nok on the door`` :))).. טוב קיציק, להגיד שיחקת אותה, אי אפשר, כי זה לא אתה.. אבל שיחקו ההורים שלך :))).. יום יפה לך :)

דיי דייי.....

זה כבר מתחיל להשמע כך: קיציק הולך לטייל עם קיציקטן.. פתאום.. מצלמות מכל הכיוונים פלאשיםםםםם הדוגמןןןןןןןן.... הבנות רצותתתת אמאלהההההההה קיציקטןןןןןן, הנה הואאאאאאאאאאאא בלאגןןןןן כולם בוכותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת קיציקקקקקקקקקקקקקטןןןןןןןןןןןןןןןןןן.. ``early morning he wakeup..nok nok nok on the door`` :))).. טוב קיציק, להגיד שיחקת אותה, אי אפשר, כי זה לא אתה.. אבל שיחקו ההורים שלך :)).. ד.א- למה, לא יודעת, אבל הוא נראה לי מוכר..

למעלה