עד שתעזוב...

מרי-לו

New member
עד שתעזוב...

הלוואי יהיה בי כוח עוד מעט לא להישבר כאן למולך הלוואי יהיה בי כוח לא ליפול על ברכיי מכובד אהבה. הלוואי יהיו עיוורות עיניי כל זמן שתישאר שלא אראה את פניך שלא אושיט ידי לאתר עוד מעט עוד מעט. אפצע את ידיי עד ישותקו לא יתקרבו אל גופך המוכר האהוב שאפי לא ישאף את הריח אלוהים את הריח שלא ארד על ברכי שתישאר. הלוואי יהיה בי כוח עוד מעט לא להישבר כאן למולך הלוואי אהיה חזקה עד שתעזוב זו תהיה נקמתי היחידה. אפצע את ידיי עד ישותקו לא יתקרבו אל גופך המוכר האהוב שאפי לא ישאף את הריח אלוהים את הריח שלא ארד על ברכי שתישאר. אפצע את ידיי עד ישותקו לא יתקרבו אל גופך המוכר האהוב שאפי לא ישאף את הריח אלוהים את הריח שלא ארד על ברכי שתישאר. (ריטה) תמיד השירים שלה מתחברים לי לחורף... בוהריים לכולם/ן

אל תלך עכשיו...

אל תלך עכשיו חכה לי אל תפנה לי את הגב הבט בי אתה הרי יודע שאם תלך אני בטח אשתגע לקחת קצת בגדים החלטת ללכת קיץ עבר גם חורף עכשיו שלכת מכאן אני לא יודעת אם עוברת לידך רכבת שעוצרת כשהחושך מתחבא מתחת לדלת והבית לא מגן עלי כל כך אני בחלון מסתכלת ונדמה לי שיש שם מישהו מוכר זמרת ענקית, צהרים טובים גם לך...

מרי-לו

New member
אז הנה עוד אחד ../images/Emo13.gif

אהבה גדולה/ריטה קירות הבית רעדו הגג לפתע עף החלונות שנפערו אל החושך שעטף מה שנגלה לעין כשעלה האור הוא לא יכול לשכוח היא לא רוצה לזכור הרוח באה בסערה וכל מה שיקר הוטל לארץ למרמס מושפל עד לעפר כל רגע של רכות נופץ ביופי הקשה בו הכאב ממתין בפתח כמו נושה הזמן הוא לא רופא הוא רק מביא הקלה הוא עושה את שלו היא את שלה הייתה פה אהבה גדולה ואם ימצא אותך קולי ברע ואם בטוב מה שהיית בשבילי עוד לא חדל לכאוב עיני תועות עוד ברחוב אחר צל של ספק במיטתי פעור כמו חור המקום הריק הזמן הוא לא רופא הוא רק מביא הקלה הוא עושה את שלו היא את שלה הייתה פה אהבה גדולה

עושה גם לי חשק...

סודך / ריטה כשהופעת בחיי כשנשקת בשפתיי לא ידעתי את שמך ערב קיץ שכבה התהלכת לבדך בחולצת פשתן בלויה סודך, סודך, סודך פני הילד של לבך סודך, סודך, סודך שפת העצב של גופך אל הבית הערום אספתיך כיתום כניצול ספינה טרופה בשפתי הדם שלך רוך ידך הענוגה פרי האהבה נברא סודך, סודך, סודך פני הילד של לבך סודך, סודך, סודך שפת העצב של גופך ברגעים הנחבאים את רכבות האוהבים בי רקמת בנשימה אם תחזור בליל סופה בחולצת פשתן בלויה עוד אחכה לך סודך, סודך, סודך פני הילד של לבך סודך, סודך, סודך שפת העצב של גופך איך נחיה איך נחיה בלי אהבה

מרי-לו

New member
גם לי ../images/Emo140.gif

שיר גשם/ריטה הגשם אף פעם לא מתחרט חשבתי על זה היום הפרח אף פעם לא מתלבט לא מפרש יופיו אין פרי בעולם ששואל את עצמו מה זה להיות מתוק ואני מבולבלת בלי סוף מתנצלת אני עוד צריכה הצדקות ואני לכודה כמעט אבודה בסבך רגשות סותרים אם הבנת אותי אם הבנתי אותך אם אנחנו בכלל מכירים ואני עצובה ועוד אין לי תשובה אם זאת כן אם זאת לא אהבה רוצה להישען על כתפך ולא להסביר שום דבר ולמה אני מענה את עצמי לא מפסיקה לשאול מהססת לקחת תמיד מתווכחת אני עוד צריכה הצדקות ואני לכודה כמעט אבודה בסבך רגשות סותרים אם הבנת אותי אם הבנתי אותך אם אנחנו בכלל מכירים

ועוד יחיד ומיוחד...

רק אתה/ריטה מי ישמע בלילה רחש לחש ובעורפי אז ייגע מי יקיץ לא פעם ורעד יחלוף בו מי לצדי יירגע מי יתעצב ויתאהב בי כמו חייו בכפי רק אתה אין לי אחר לגרש עננים ממצחי לחדש את האש לנחש את כוחי מי יחזיק בי מי יביט מבט כמו נשיקה מי אם לא אתה מי ילך בחושך על חבל מתוח כמו לוליין בזירה מי פשוט יהיה לי כמו לחם או מים חום של מעיל בקרה מי יאבק ויתחזק בי כמו חייו בכפי רק אתה אין לי אחר לגרש עננים ממצחי לחדש את האש לנחש את כוחי מי יחזיק בי מי יביט מבט כמו נשיקה מי אם לא אתה הנה סופה מתקרבת בהמון איפה אני ומה כר יכול להיות לי קרוב כמו רצוני רק אתה אין לי אחר לגרש עננים ממצחי לחדש את האש לנחש את כוחי מי יחזיק בי מי יביט מבט כמו נשיקה מי אם לא אתה במיוחד בשביל האוהבים... באשר הם.

מרי-לו

New member
מאוחר מדי

זה נכון שרצינו להיות ביחד אבל החיים היו חזקים יותר זה לקח לנו בכל זאת הרבה שנים עד שלמדנו איך להסתדר שיקרו לנו כשאמרו שהאהבה תנצח היא לא הייתה מחזיקה אפילו יום בחוץ הזיכרונות שלנו נראים לא רע לא יכולה לברוח לא יכולה לרוץ היום אני יודעת שאסור לחכות כי מאוחר מדי לנסות כי מאוחר מדי לנסות היום אני יודעת שאסור לחכות כי מאוחר מדי לנסות כי מאוחר מדי לנסות אין נקודה שנוכל להתחיל ממנה אני כבר לא אצא אתך לנסיעה יש אספלט שחור על הדרכים שלנו ואין כניסה לחוף שבו עשינו אהבה זה נכון שרצינו להיות ביחד אבל החיים היו חזקים יותר זה לקח לנו בכל זאת הרבה שנים עד שלמדנו איך להסתדר היום אני יודעת לא לטעות כי מאוחר מדי לנסות כי מאוחר מדי לנסות היום אני יודעת לא לטעות כי מאוחר מדי לנסות כי מאוחר מדי לנסות היום אני יודעת לא לטעות כי מאוחר מדי לנסות כי מאוחר מדי לנסות זה נכון שרצינו להיות ביחד אבל החיים היו חזקים יותר זה לקח לנו בכל זאת הרבה שנים עד שלמדנו איך להסתד

מיכל31

New member
ואני מחוברת היום לזה

אמרת שהחיוך שלו מביא לך את האביב ואם את בצרה אז הוא תמיד מקשיב ולמה רק איתי יוצא לריב כי הוא אחד כזה שזבוב לא יעליב והוא אוהב אותך אמרתי למה לא אבל האהבה שלי..היא לא האהבה שלו ...לא לא זוכרת בית קפה קטן ברחוב ההוא הריק שתינו יין אדום ..אדום אבל זורק ...סגרתי אצבעות על ירכך ואת נתת מבט כזה גבוה ומחנך ..אמרת לי אפלטון …אמרתי למה לא אבל האהבה שלי היא לא האהבה שלו ...לא לא ביום הדין על הכיסא אני עומד ושר והם כבר מהדקים לי את החבל לצוואר ...והם אומרים אל תאבד תקווה גם כשהכל נראה אבוד למעלה התשובה ...ובטח באלוהים…אמרתי למה לא אבל האהבה שלי היא לא האהבה שלו ...לא לא האהבה שלי היא לא האהבה שלו ..לא לא האבהה שלי היא לא האהבה שלו- יצחק קלפטר

קלפטר

הוא אחד הרוקיסטים האמיתיים היחידים בארץ. הקול המחוספס שלו לוקח אותך לערבות שוממות וכבישים מדבריים לא נגמרים. יאללה, הולך להוריד את זה ואת צליל מכוון מהקאזה... [ושלום לכולם\ן]

מיכל31

New member
צליל מכוון-סיפובלה

בואי הנה בואי לכאן, אני שולח לך צליל מכוון אחרי שנים של חוסר ודאות בואי הנה אל המלים, אל הקצב אל הצלילים מספיק חלום היפכי למציאות כשעץ בגן מלבלב, זה לא כואב להתאהב לכן, עומד ומנגן בואי הנה בואי איתי כל כך פשוט להיות מעשי נצא ביחד, בטח נהנה שוברת לבבות קטנה, אני שבור ללא תקנה וזו סיבה מספיק טובה , אז בואי כן כשעץ בגן מלבלב, זה לא כואב להתאהב לכן, עומד ומנגן בואי הנה בואי לכאן, אני שולח לך צליל מכוון אחרי שנים של חוסר ודאות שוברת לבבות קטנה, אני שבור ללא תקנה וזו סיבה מספיק טובה , אז בואי כן

אם בשירים עסקנו

אולי יש לכם את המילים של השיר תני לי יד ונלך אל תשאלי אותי על בית.. של עידן רייכל

מרי-לו

New member
בואי / הפרוייקט של עידן רייכל

בואי תני לי יד ונלך אל תשאלי אותי ל.. אל תשאלי אותי על אושר אולי גם הוא יבוא, כשהוא יבוא ירד עלינו כמו גשם בואי נתחבק ונלך אל תשאלי אותי מת.. אל תשאלי אותי על בית אל תבקשי ממני זמן לא מחכה לא עוצר לא נשאר...נשאר בואי תני לי יד ונלך אל תשאלי אותי ל.. אל תשאלי אותי על אושר אולי גם הוא יבוא, כשהוא יבוא ירד עלינו כמו גשם בואי נתחבק ונלך אל תשאלי אותי מת.. אל תשאלי אותי על בית אל תבקשי ממני זמן לא מחכה לא עוצר לא נשאר...נשאר בואי תני לי יד ונלך אל תשאלי אותי ל.. אל תשאלי אותי על אושר אולי גם הוא יבוא, כשהוא יבוא ירד עלינו כמו גשם בואי נתחבק ונלך אל תשאלי אותי מת.. אל תשאלי אותי על בית אל תבקשי ממני זמן לא מחכה לא עוצר לא נשאר...נשאר אל תשאלי אותי על אושר... ירד עלינו כמו גשם... נתחבק ונלך אל תשאלי אותי מת... אל

מיכל31

New member
מרילו- האתר שלך משוכלל

את יכולה בבקשה להביא לי את אחכה לך נדמה לי של רוחמה רז... (לא הצלחתי למצוא)

למעלה