עד שנפגש בגיהינום

beky1

New member
עד שנפגש בגיהינום

רשף לוי מנסה לעבור דירה ומגלה שבזק זה הרבה יותר ממכת מדינה, זה שואה תקשורתית הרבה אנשים שקוראים את הטור הזה נמצאים עם אוזן אחת צמודה לטלפון וממתינים לפקידה של חברת בזק בשירות 199. הם מונים כמה אלפים והם יושבים ומנסים לחיות את חייהם כרגיל, למרות הנכות הזמנית שנכפתה עליהם. סך הכל הם מחוברים בזמן שנע בין 45 דקות לשלוש שעות וחצי לפני שעונים להם, או שלחילופין הם מקבלים אוטם שריר הלב ומפונים לבית חולים http://e.walla.co.il/?w=/1000/628381

space1

New member
עוד הוכחה ללקוחות הבהמות של ישראל

אדון רשף היקר, שבמקרה טופל אצלנו במוקד, זכה ליחס סביר בהחלט. מה לעשות שהוא לא הלקוח היחידי של בזק, ולא ניתן לענות לו תוך שניה/לשלוח טכנאי מיד כשהוא מבקש? ומהכרות אישית עם האנשים איתם הוא דיבר, אני יודע שהוא טופל ע"י מוקדנים אדיבים ומקצועיים. יותר מזה אגיד ואומר, שאופן הכתיבה שלו רק מראה איזה מן בן אדם הוא:"ואני שומע שוב את השיר עשרים שנה לבזק והפעם אנחנו תורמים לילדים אוטיסטים עם איבר מין קטן בחדרה...נעמה תומכת בחמאס והיא וטלי פחימה שוכבות עם ראשי התנזים ביחד". פשוט בזיון.

mesuga

New member
ובזק היא לא החברה היחידה

שנותנת שירות בישראל. תשוו את זמני ההמתנה של בזק - בכל המוקדים, לזמני ההמתנה המקבילים בחברות אחרות שנותנות שירות טלפוני כמו נטויז'ן או אפילו ערוצי זהב. אי אפשר להשוות את כמות התלונות שיש כנגד בזק לעומת אלו של חברות אחרות ולא גם את סוגי התלונות - יותר מ-50 דקות המתנה בבזקסטור ויותר משעה וחצי המתנה במוקד התמיכה הטלפוני

בזק אכן חברה שרוב התלונות עליה

אכן מוצדקות. לשירות 199יש עוד הרבה מה ללמוד עד שיוכל להקרא "שירות לקוחות" במשק מודרני. אבל אם ה"כתב" הזה מנבל את פיו כך גם בשיחה עם אנשי בזק, אז מגיע לו שיחשמלו אותו דרך הקו. אם הוא ככה מדבר גם כשהוא פונה לבזק אני הייתי משאיר אותו להתייבש על הקו לפחות יומיים.

get well

New member
גם שמעתי שלוקח להם 3 שבועות לחבר קו

של ADSL ידיד שלי חיבר כבלים כי לא יכל לחכות...

blue skies

New member
זה נכון שלשירות לקוחות שלהם

יש לפעמים קטעים ממש לא לעניין אבל גם אם השרות לקוחות שלהם הוא הכי נוראי שבעולם אין סיבה לכתבה כזאת עם ניבולים במיוחד על הקטע של התרומות שבסה"כ נעשה פה מעשה טוב שמטרתו לעזור אבל שיהיה כנראה יש אנשים שרק ככה יודעים לדבר הבעיה היא שהם לא מבינים שבאיומים הם לא יגרמו לנו לטפל בהם יותר טוב אלא להפך

mesuga

New member
לכתב היה צריך לעשות

עריכה רצינית כדי שיקחו אותו ברצינות - זה עדיין לא אומר שהטיעונים שלא לא נכונים. הסגנון הבוטה שלו מסיח את הדעת מנושא הכתבה (בהערת שוליים - יחס גורר יחס ולדעתי אין כאן לשון הרע כנגד בזק פשוט מדובר כאן באדם מוגבל שחי בסרט כחול ובטעות וואלה הסכימה לפרסם תסריט דוקומנטרי שכתב ללא עריכה מוקדמת) בכל מקרה - זה לא אומר שהדברים שהוא מעלה מוטעים מבסיסם

למעלה