עד שמצאתי אותו.....

עד שמצאתי אותו.....

שלום לכולם הבעיה שלי היא כזאת בכיתה ח בערך ההיתי מאוהבת במישהו מאוד ובדיוק שהתחלנו להתקרב עברנו דירה וההיתי צריכה לעבור בצפר מאז הוא לא יצא מליבי [היום אני בת 19] בשנים האחרונות ניסיתי לחפש אותו ולא הצלחתי לאחרונה הצלחתי להשיג את מספר הפלאפון שלו התקשרתי אליו ודיברנו אבל הוא היה כל כך קר אלי בקושי זכר אותי וגם אמר שיש לו חברה כאילו אני ההיתי כל כך מאוהבת בו כל השנים וחשבתי עליו והוא בכלל לא איכפת לו אני כזה בבאסה מזה...מה אתם מציעים מה אני יכולה לעשות בשביל לגרום לו להתאהב בי מחדש?

elena20

New member
מצחיקות אותי השאלות האלה

"איך אני יכולה לגרום לו להתאהב" אז זהו שאת לא יכולה, אי אפשר להכריח בן אדם לאהוב אותך, חוץ מזה יש לו חברה כנראה שטוב לו איתה,אז למה לנסות להיכנס באמצע? פשוט תעזבי אותו,הרי לא ראית אותו כבר כמה 5,6 שנים? תזרקי את המס' טלפון שלו ותעברי הלאה.

lolita275

New member
חחחח

מה את תינוקת ??? כלום ....את לא יכולה ולא צריכה לעשות כלום ...חוץ מלהתבגר ...ולהתגבר !!! צאי מזה ....ותחיי בחשיבה כזאת שאם הוא האחד שלך אז הוא יהיה שלך ובנתיים תחיי את חייך .... בהצלחה!

תגובה

עליך לחשוב, מה את מרגישה אליו כעת. אם יש לך רגשות חיוביים אליו, נסי לשכנעו להתקרב אליך בכך שתהיי טובה ונחמדה אליו מתוך אהבה כנה. נסי להתענין בו ובחייו הרגשיים, מתוך אהבה כנה, וליצור אתו ענין משותף. אם לא תצליחי, כנראה לא היה לך מזל הפעם. אנשים ורגשותיהם משתנים.

למעלה